Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Maga a monitorod portja is lehet hibás. Az LG-m DVI-D csatlakozón keresztül néha olyan hibát produkált, hogy totál szétesett a kép. Rózsaszínben/zöldben úszott az egész képernyő és a kép sokszor kinézhetetlenné, kockássá' vált. Ilyenkor a monitor ki- és bekapcsolása megoldotta a problémát, de később átdugtam a kábelt a DVI-I csatlakozóba.
A monitoromhoz Amphenol márkájú DP kábelt kaptam. Most nézem, hogy nem viszonylag drága cucc, úgyhogy egyelőre meg is tartom. Valószínűleg gyárt olcsóbbat is. Szerintem 2-3.000 Ft-ért már vannak jók, de nem ajánlok konkrét márkát, mert ehhez nem ismerem eléggé a gyártókat. Nyilván minden márkanév alatt fut minőségibb és kevésbé minőségi kábel is. Például Dual-Link DVI-ből kb olyan vastag kábelem van, mint a kisujjam, de ez az Amphenol DP kábel, amit használok, kb. fele olyan vastag. Egyik sem garantálja feltátlenül a jó minőséget, viszont nem igazán volt még gondom egyikkel sem.
Ebben a kérdésben majd lehet a többiek segítenek.iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27AG320NUXEN ) 27" GAMER MONITOR !AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/144hz/1ms/G-sync-Freesync/KOnzolhoz is!Beszámítás!
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- !AKCIÓ! BlitzWolf 34" ívelt GAMER MONITOR, 165 Hz, 21:9,WQHD 3440x1440, 1500R, FreeSync,Anti-Flicker
- ASUS TUF Gaming VG27AQA1A 27" WQHD 2560x1440 170Hz FreeSync Garancia !
- Philips 109E5 19" CRT monitor tökéletes működéssel
- Samsung C27F396FHU ívelt monitor 27"/1800R/FHD/LED/VA/60Hz/FreeSync
- Asus monitor 21.5" FullHD IPS 75Hz + fali tartókonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest