Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kuyarashi

őstag

válasz CSB29 #19791 üzenetére

Maga a monitorod portja is lehet hibás. Az LG-m DVI-D csatlakozón keresztül néha olyan hibát produkált, hogy totál szétesett a kép. Rózsaszínben/zöldben úszott az egész képernyő és a kép sokszor kinézhetetlenné, kockássá' vált. Ilyenkor a monitor ki- és bekapcsolása megoldotta a problémát, de később átdugtam a kábelt a DVI-I csatlakozóba.

A monitoromhoz Amphenol márkájú DP kábelt kaptam. Most nézem, hogy nem viszonylag drága cucc, úgyhogy egyelőre meg is tartom. Valószínűleg gyárt olcsóbbat is. Szerintem 2-3.000 Ft-ért már vannak jók, de nem ajánlok konkrét márkát, mert ehhez nem ismerem eléggé a gyártókat. Nyilván minden márkanév alatt fut minőségibb és kevésbé minőségi kábel is. Például Dual-Link DVI-ből kb olyan vastag kábelem van, mint a kisujjam, de ez az Amphenol DP kábel, amit használok, kb. fele olyan vastag. Egyik sem garantálja feltátlenül a jó minőséget, viszont nem igazán volt még gondom egyikkel sem.
    Ebben a kérdésben majd lehet a többiek segítenek.

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Új hozzászólás Aktív témák