- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz radi8tor #7737 üzenetére
Azt hittem én is, hogy nyest, de nem. Eddig nyest ellen fújkáltam, semmi hatás nem volt. Már a (láb)nyomok is furák voltak (olyan túl macskásak), de a múltkor lebukott a rohadék. Nyitom fel a géptetőt, őkelme meg ott alszik a motoron. Szerencséje volt, hogy mindig benézek, van-e esemény, nem pedig csak ráindítok.
Amúgy köszi srácok! Hagymás citrom, hm.
Arra gondoltam, kapható citromos, citromfűs illóolaj, na majd azzal belötykölöm egy kicsit az érintett területet első körben....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
Hali totyiklakók!
Macsek ellen keresek valami extrabrutál szert, ami távol tartaná a négylábút a járgánytól. Gondolom, a megmászás ellen nem véd , amit még be is vállalok, "csak" a motorteret kellene valamivel bevédeni.
Ps: Panzi távoltartót már próbáltam, kb 0 eredménnyel.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz Tulipanti #3922 üzenetére
Tetszik a fekete, biztos.
Volt olyan, hogy a motortérben maradék zsemlét, szalonnát találtam megcsócsálva. Azt se én tettem oda.
Nem lenne baj, ha csak a puha részükkel tapognának rajta, de amikor felmásznak, meg lejönnek, reflexből is a karmaikat használják.(#3923) Mawyx - hát ez jó. Mondjuk kicsit drága lenne, meg a működést is meg kéne oldani valahogy...egy ilyen sprayes verziót viszont megnézek.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz Tulipanti #3919 üzenetére
Ilyen pumpás izé - de most nézem, ilyen is van.
Nem tudom, melyik macskusz, csak a nyomait látom. Járt(ak) már rajta többször is, és olykor a karmokkal szép nyomot is hagynak.
Mawyx: a flakonos dzsuvától elvárnám, hogy ne látszódjék (az más kérdés, hogy a fényezést se bántsa), csak a hatás legyen meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Új Robotporszívó és padlótisztító
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest