Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
tomcsi23 #3924 üzenetére
Meg az ultrahangosra írták, hogy ahol kisgeyerek van, ott nem használható, mert attól, hogy mi felnőttek nem halljuk az ultrát, a pici babák nagyobb tartományt hallanak. Nálam nincs baby, de a szomszédban van... Ráadásul ezt is kitanulták a macskák, tartott a hatóköre x méterig, akkor x méter+1cm-nél megjelent a macska
Ennyit én tuti nem adnék érte, főleg, hogy nincs tuti tipp
Majd számolj be róla hatásos-e, hagy-e nyomot
-
Tulipanti
tag
válasz
tomcsi23 #3924 üzenetére
Jaja.
Az nem semmi.Lehet, hogy hűtőnek használták vagy spejznak.
Hát igen, ez kellemetlen dolog. Nem direkt csinálják, de kárt okoznak.Nálunk még karcolás nem volt ilyen miatt, maximum tappancsnyom. Az aranyos tud lenni.
Jah meg az is jó amikor az ágynemű lenyomatos.....
-
Mawyx
őstag
válasz
tomcsi23 #3921 üzenetére
Én is kerestem, mert én nem ide nem engedni, hanem kiengedni, szomszédba átengedni nem akartam a macskámat, de csak ellentmondásokat olvastam fórumokon. Van aki azt írta neki használt vmi, akkor jött 2 ember, aki azt mondta, hogy ő is próbálta, de nála arra a cuccra bagóztak a macskák. Másik riasztónál ugyanez volt. Mondom akkor annak meg nincs értelme, hogy felvásárolom a létező összes n db riasztó fajtát, aztán az enyémnek pont egy n+1-edik lenne hatásos.
Van vmi macskaellenes növény is, de volt aki azt írta, hogy az ő macskája nem hogy nem szerette voln a szagát, hanem ráfeküdt a bokorra, amit utálnia kellett volna.... -
Tulipanti
tag
válasz
tomcsi23 #3915 üzenetére
Hát ezt sehogy. Olyan helyre kell állni az autóval, ahova nem megy a cica.
Mást nem tudsz csinálni.
Vagy le kell takarni a kocsit.
Mercutio_: Szerintem ez nevelés kérdése. Nálunk soha nem volt ilyennel probléma. A házicica ha úgy van nevelve biztos nem csinálja. Nem kell ezért típusmacskát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest