Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
válasz balojazz #26905 üzenetére
Sajnos nincs online.
Én ezt néztem egészen jókat írnak.
Amúgy a többiektől is szívesen olvasnám kinek mi jött be akár a zooplusos és más áruházak választékából.Emagon volt akiciós Sandboxx Ultra premium ami most fogyott el.Akkor 2500 körül volt 10 l,összeségében nem volt rossz,de néha a pisi nem volt go,bóc hanem darabosra esett.
Most 10 L 4.999...
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Freddy76
addikt
-
3L1T3
addikt
-
Freddy76
addikt
válasz balojazz #26515 üzenetére
Mi is a Blue Controlt használjuk, de nekem is olyan, mintha a fogamat húznák a kasszánál, a feleségem ragaszkodik hozzá. Egyszer próbáltam váltani, de Tappancs pár óra elteltével ott szenvedett-nyávogott-kínlódott a WC mellett, nem volt hajlandó bemenni, és feladtam, kicseréltem...
Ahogy előttem írják, az aldis alom ismerősöméknek bevált.
Ellenben Süti és Bubus létezését kérjük fényképpel igazolni. Itt ez a szokás, posztolsz képet a cicádról, mi pedig megdicsérjük...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
baloghgabor
aktív tag
válasz balojazz #23881 üzenetére
Nyilván a doki nem mondhat mást hiszen, ha baj lenne mégis . . .
Nálam egyiken sem volt se ruha, se kötés, semmi se. Felszívódó varrat és figyeltem rá, hogy rendben legyen az első napokban. Ha nyalogatja az még segíti is a gyógyulást, de ne szedegesse a varratot.
Garfield Molly hercegnő anno a műtét után egy órával:
bégé
-
nagyúr
-
Astroboy
őstag
válasz balojazz #23876 üzenetére
Nyugodtan vegyétek le mielőtt totál kikészül szegény, igazából nem a nyalogatás veszélyes, hanem, hogy meg akar szabadulni a varrattól és tépkedni kezdi.
Ha estig semmi rosszat nem tesz akkor no para, éjszakára se adjátok rá, de ha piszkálja a sebet, lefekvéskor szigorúan ruci fel.Amit Gyarmati kolléga ír az a veszélyesebb, első 1-2 nap simán felszakadhat a varrat egy nagyobb ugrástól.
Az ellen pedig a ruci se véd, ilyenkor műtét után a magasabban lévő helyeit tele kell pakolni vagy elbarikádozni pár napig, hogy még csak eszébe se jusson fél méternél nagyobbat nyújtani.Gyarmati: nálunk se volt semmi, mondjuk mi tölcsért kaptunk. Amint hazaértünk vettem is le róla, az a szar totál kikészítette.
Régebbi térdsérülésem hozadékaként maradt fehér gumis térd-bandázs hálóm, de attól is kikészült 5 perc alatt.
Levettem azt is, végre megnyalogathatta a sebét, utána kicsit el kellett terelni a figyelmét, hogy ne a sebbel foglalkozzon, de többé nem is tette, bódottá[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest