Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Elliot
senior tag
Kicsit késői válasz.
Kisasszonyunk pici kora óta szilikához volt szoktatva de egyre többször futottam bele rossz minőségbe vagy ár/érték arányban rosszba és idővel ő sem mindig díjazta őket. Aztán esélytelenek nyugalmával vettem a Sparban saját márkás csomosódó almot pár száz forintért 5 kilót. Annyira bejött, hogy azóta is azt vesszük. Az "esetek" után konkrétan egy pogácsát veszek csak ki, annyira jól megköt és nem is poros annyira. De a legjobb, hogy szemmel láthatóan ő is jobban szereti mint a régi almokat.
Szóval én az S-budget csomosodó almot bátran ajánlom. Ma már kicsit drágult ez is de még mindig jó az ára: 5 kg 700-1000 Ft. -
balojazz
aktív tag
Igen, ha elfogy a zacsis, akkor ez a dobozos van betárazva tesztre. Mindenesetre ha a blue control alom az etalon 10/10-es, akkor a zacsis, amit fotóztam, szintén 10/10, csak 40%-kal olcsóbban. Eddig jutottam egyelőre. Ha a dobozos is ilyen jó, akkor az nyert, mert dobozos, olcsóbb és van online. Meglátjuk.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest