Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz prannk #12347 üzenetére
remélem már minden oké!
kedden nekünk is kijutott a jóból. vittük Rudit műtétre Kaposvárra - a tavalyi lábtörésből fakadóan implantátum került a jobb hátsó lábába amit már ideje volt kivenni mert izgatta az izületet és begyulladt neki pár hete
11-re volt időpontunk, sajnos a korábbi műtét is csúszott így du fél2-kor vihettük be az előkészítőbe. egész jól viselte a várakozást, az idegeneket meg a kedveskedésüket
utána eltelt egy óra és már nagyon izgultunk, mert 15 perces rutinműtétről volt szó
3 órakor kaptunk tájékoztatást a doktor úrtól, hogy sajnos nem jól viselte az altatást
-leállt a légzése, tüdőödéma miatt le kellett szivatni a vizet a tüdejéről és újra kellett éleszteni
ekkorra már stabilizálták de még megfigyelés alatt akarták tartani
4-re visszamentünk, bemehettünk hozzá. addigra túl volt még egy tüdővíz leszivatáson. szegény cica oxigénre volt kötve, pihegett nagyon, pupillái teljesen kitágulva, még nem volt magánál teljesen de biztos vagyok benne, hogy a hangunkat megismerte7 órakor vihettük el egy utolsó állapotellenőrzés után, gyógyszerekkel és utasításokkal együtt. a doki jó reményekkel volt a felépülését illetően, a szeme miatt ugyan aggódott még - a megnövekedett nyomás miatt szövődményektől tartott
az utazástól nem tiltották el, így otthoni pakolás után éjjel fél11-re értünk fel Bp-reaz első pozitív jel az volt, hogy éjjel 4kor felébredtem és a forgószékben aludt ahová maga mászott fel - egy simogatásra gyenge dorombolással reagált.
másnap reggel ivott is már és kisdolgot is végzett, ebédidőben hazaugrottam hozzá, dorombolva köszöntött az ajtóban, evett is pár falatot a pupillái ekkor kezdtek visszállni a normálisra, bár még sötétet tartottunk a lakásban amennyire lehetettazóta folyamatosan javul, megjött az étvágya is, igaz még nem az igazi. gyengécske még de már követeli a sétát, imád a kertben hesszelni és úgy gondoljuk segíti is a felépülését a jó közérzet.
ezúton is köszönjük Dr Gippert Róbertnek és csapatának, hogy mindent megtettek érte - biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb kezekben volt a nehéz pillanatokban
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Politika
- Assetto Corsa EVO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását