-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz Bobrooney #101795 üzenetére
Igen, sajnos. Legközelebb Németország: link .
Maximum Ausztriába szállít. Többen lehet majd összefogunk, illetve lehet előkerül ottani cím is. Írták előzőleg, hogy van rá megoldás, hogy Magyarországra eljusson, de az plusz pénz. Kettő pár párnát már ingyen szállítanának Német címre, csak valakinek haza kellene hozni, amikor amúgy is jönne Magyarországra. Így 20 ezer Ft lenne például egy pár Elite Velour változat. -
Ba cy lus
addikt
-
Sinesol
veterán
válasz Bobrooney #98856 üzenetére
A Shure SRH 940-et is érdemes lehet kipróbálni, bár nagyon dögösnek nem mondanám, de több mély van benne, mint a K551-ben, közepek és magasak terén is sokkal jobb, részletesebb, ráadásul zárthoz képest kifejezetten nagy, precíz tere van. Valódi előrelépés lenne. Asszem Extreme Audio-ban pár éve amikor arra jártam, volt kirakva belőle, szóval esélyes, hogy akár meg is tudod hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
válasz Bobrooney #98856 üzenetére
Shure SRH840A, bár én még nem hallottam, de kapott - a régebbi, 'A' nélküli verzióhoz képest - egy enyhe V-karaktert. Mellesleg a K550-nél nem is nehéz dögösebbnek lenni, annál sótlanabb fejhallgatóm szerintem sose volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bobrooney #59040 üzenetére
Hangra, méretre, stb.... - senki.
Házon belül lehet megközelíteni, amit már kitárgyaltunk, a K551 a legközelebbi. Abba belegyúrsz 20%-ot a K701-ből és megkapod a K545-öt, hehe.
Még egyes 770-es Beyerekkel vagy a Shure 840-el felidézhetsz belőle ezt-azt, de az ilyen párhuzamok is erőltetettek. -
Bodz
nagyúr
válasz Bobrooney #58859 üzenetére
P3-mal várj egy picit még, közeleg a MKII belőle... Amúgy jó lehet.
(#58848) macera2: Nézd meg a Takstar oldalán, ha lekerült, akkor már nem gyártják. Itthoni elérhetőségről meg a nomononál érdeklődj!
Erősen más, mint az RX900. Jó forrásról (ami sokszorosa a fejhallgató árának) nem sok esélye van, kivéve a mély tartomány, na abban jobb a JVC.[ Szerkesztve ]
-
gaborka8x8
aktív tag
válasz Bobrooney #50463 üzenetére
A nagy impedanciájú fejes is alkalmas hozzá, de akár már egy 16 ohm impedanciájú fejes esetén sincs illesztési probléma. Tehát szerintem a fejes impedanciájánál sokkal fontosabb szempont, hogy az illető milyen hangképet favorizál, milyen zenéket szeret, stb. Vagy azok a kérdések, amik az összefoglalóban is benne vannak, azaz, hogy circumauralt vagy supraauralt szeretne, zártat vagy nyitottat, milyen hangzást vár a fejhallgatótól, mi az, ami zavarja, stb.
Én a magam részéről Audio-gd NFB-12.1-hez biztosan nem az impedancia alapján keresnék fejhallgatót."A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
FarkasT
csendes tag
válasz Bobrooney #40012 üzenetére
Köszi, de már leadtam a rendelést egy fekete K550-re.
Nehéz a képek alapján rendesen megítélni, de nekem kevésbbé szimpatikus a K551 vékonyabbnak látszó kábele és a mikrofonra sincs szükségem.
Az, hogy rövidebb, az rendben van, az 550-nél kénytelen leszek feltekerni majd.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Bobrooney #38865 üzenetére
Köszi csak mint írtam már előtte is néztem csomó videót,azok alapján van ami eredetire utal van ami nem,de az eredetiségre utaló van több!
Zsocy sorry erre nem is figyeltem,semmi jelentősége a !-nek,bocs. Jelent amúgy ez vmit?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Dorien
veterán
válasz Bobrooney #38678 üzenetére
Nekem van mind2, szerintem jobb a HD2000 mindenben a Retro DJ-nél. (Ami szintén remek fejes, de pl. a párnája nagyon bekeményedik egy idő után és kényelmetlenné válik.)
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz Bobrooney #38709 üzenetére
Az két kiállított darab miatt írja, tehát nem újak. Sajna nincs nekik új raktáron és nem is tudják mikor lesz. Tényleg másik oldal kellene, mert nem akarod határozatlan ideig várni. Köszönöm azért a segítséget!
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Sirandrish
legenda
válasz Bobrooney #36013 üzenetére
PC-hez komolyabbat használok. Ez csak arra kell hogy PS3on tudjak kommunikálni játék közben..arra ezek tökéletesek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
daniel909
addikt
válasz Bobrooney #30010 üzenetére
használtam a keresőt, tök jó h a solo HD bejött egy kedves (kritikus) kollegának, érdemben a solo 2-ről semmit se olvastam. leginkább az érdekelne milyen a hangja a hd-hez képest illetve tényleg kényelmetlen-e
köszi
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
törölt tag
válasz Bobrooney #29857 üzenetére
A Sansa inkább csak más lenne, lehet hogy jobban tetszene, lehet hogy nem. Ha már fejleszteni akarsz, akkor legyen valamelyik Cowon/iAudio (már csak külföldről tudsz), azoknak legalább teljesítménye is van annyi, hogy elbánjon a K511-gyel. Például E3-at, ilyesmit. Vagy iRiver E300 több szolgáltatást nyújt majdnem olyan jó hangminőség mellett... - szintén külföldről.
Vagy valószínűleg a Colorfly C3 is jó lehet, még nem hallottam. Vegyél egyet, aztán számolj be róla.(#29858) priti Én nem értem, hogy mit nem értesz. Javaslom, lebegtess egy kicsit, meg művelődj, ismerkedj egy kicsit a hifi készülékek (hangsugárzók) mibenlétével, működésével, történetével, típusaival, tervezési-felhasználási filozófiáival - ha érdekel a téma. Most túl leegyszerűsített, egyúttal vakvágányos a gondolkodásod róla.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Dorien
veterán
válasz Bobrooney #26455 üzenetére
Én ezért (is) utálom a zárt fejeseket, túlzottan igénybe veszik a dobhártyát amellett, hogy kis térrel, kevésbé természetesen szólnak. Nekem afféle szükségmegoldás mind. Majd meghallgatsz pár nyitottat és tudni fogod, hogy miről beszélek. Szerintem egy ideig hanyagold a fej / fülhallgatózást, amíg rendbe jön a füled.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz Bobrooney #26167 üzenetére
Maxell Retro DJ néha akciós a Tescóban 3k körül, de ez rövid kábeles. Meg van a Philips SHP2500, ami elvileg nem rossz az áráért, 6m kábellel.
-
Dorien
veterán
válasz Bobrooney #25812 üzenetére
Burn-in vagy break-in: "Bejáratódás." A fejhallgatónak kell egy kis idő, amíg elnyeri a végleges hangját. Sima használattal, zenehallgatással is megtörténik egy idő után, de van aki a holtidőben is zenét vagy zajokat játszik át rajta, hogy gyorsabban bejáratódjon.
Jövő hét oké, majd dobj egy privit, hogy melyik napra gondoltál. 17h után jó nekem.
-
SsPL711
őstag
válasz Bobrooney #25653 üzenetére
V karakter = Mély - Magas kiemelés.
Ha bejáratódik még jobban fog szólni.
.DLL: Köszi szépen.
Amiket leírtál én is úgy gondolom.Kammerer: Az a Retro DJ, nagyon jó, érdemes meghallgatni, a 100ezres fejeseket alázza
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Dorien
veterán
válasz Bobrooney #25604 üzenetére
Engem érdekelne majd a hangja, ha ráérsz valamikor. Miről hajtod?
Ami nekem van: Fiio E10, Takstar TS-671, Superlux HD681 EVO, Invotone HD2000"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
.DLL
veterán
válasz Bobrooney #25601 üzenetére
Igen elnézést, átsiklottam a felett, hogy Edi, azt hittem a szokásos MM, hisz olyan lazasággal mondta, mintha kipróbálna számtalan fejest vásárlás előtt. Ezért is szerkesztettem át az üzenet.
(#25602) kammerer:
Itthon még nem próbáltam őket, de pl. a Retro DJ-ben az tetszik, hogy zártsága ellenére meglepően jól vetíti a teret, ez az üzleti próbákon nem tűnt fel.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
DBAtti
aktív tag
válasz Bobrooney #25528 üzenetére
Úgy legyen!
Csak én inkább allroundernek használtam volna (utazás, munkahely, esetleg otthon, a headsetet meg egyáltalán nem), de azt hiszem már múlik a láng. K550-et csak egyszer hallottam, akkor nem jött be annyira (mint mondjuk egy SRH 840). De hát 30k-ért tényleg kivételes eset, közel távol nincs ilyen anyagminőségben semmi ebben a szegmensben. Ha nem is szólna, akkor is kérhetnének érte ennyit
Viszont saját magammal kompromisszumokat kötni 30k-ért luxus. Holnap elmegyek, meghallgatom valahol újra.[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
fattyu
veterán
válasz Bobrooney #25522 üzenetére
a pántállás nemcsak fejméret.
Ha magasan vannak a füleid ( kéretik jól érteni ) akkor alig kell nyitni, és úgy jó. előnye a nagyobb szorítóerő jobban felcuppan ( k550/551 en ez kifejezetten határozott előny )Ugyanez van nálam is.nagy fejem van de szinte mindent elég minimál álláson használok. Asszonnyal ugyanolyan beállítás mellett használunk fejeseket... vékony 50 kilós nő vs 90 kilós buflákfejű pasi...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
.DLL
veterán
válasz Bobrooney #25518 üzenetére
Ne a 300Ft-os cérna Hamát vedd.
(#25519) chosa921: Én a Xonar DS-t szoktam ajánlani, vagy amelyikben hasonlóképpen van egy kis tuningpotenciál. Meg ez pl. Wolfson chipes, jobban szeretem a hangját mint a Cirrus Logic-nak (DG, D1)...
Plusz esetleg egy fejhallgató-erősítőt (pl. Presenter2).[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz Bobrooney #25511 üzenetére
Lehet, vagy készíteni is lehet a kívánt hosszban.
(#25510) chosa921: Gratula hozzá, nekem is nagyon kényelmes volt, mikor hallgattam. Majd az új hangkártya is jól fog állni neki és még mindig lesz benne tartalék
(#25516) zsocy: ilyesmi, csak 3,5mm-es csatlakozókkal.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
zsocy
őstag
válasz Bobrooney #25511 üzenetére
Lejárt a szerkesztésem...
Valami ilyesmivel lehet hosszabbítani, gondolom itthon is kapható hasonló.
-
Dorien
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC