- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz fonix232 #58036 üzenetére
Nyilván lehet offtopic kérdést is feltenni akár új látogatóként is, de azért talán kicsit szerényebben kellene...
Tipp: [link] ~38k
vezetékes verzió: [link] ~18k
Megér ennyit neked a BT?"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Spíler
őstag
#58044) peppe79
Nem inkább egy könnyű zárt kellett volna,ha ennyire zavar a forgalom zaja?Én úgy látom nem lesztek barátok a C-Jays-al,sajnálom.Lehet,nem passzoltok egymáshoz Még mindig azt mondom,hogy ennyi pénzt megér.
Bodz-t kérdezzük meg,hogy mennyi ideig használta és milyen problémája volt vele(ha volt).Mondjuk az rajtad nem segít.gaborka8x8
Ez valóban sok ismeretlenes egyenlet,azt tudom,hogy biztos választ erre soha nem fogunk adni
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Spíler
őstag
Na,jól van,ne maradjunk már szégyenbe
A vezetékes változatát ismerjük,az jó.Állítólag ugyanaz a kettő,akkor olyan rossz nem lehet.Ez csak ajánlás,tapasztalat nélkül,Bár "fericske" hallotta vezetékről.Pioneer se ms7BTNe vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
s4tch
veterán
Nem a segítőkészség lehet a baj ott sem, hanem a tapasztalat hiánya. Aki jó minőségben szeretne zenét hallgatni, jellemzően vezetékes fejhallgatót keres, ez nagyjából ennyire egyszerű.
A bt-hez kb. semmit nem értek. Ilyen csekély tapasztalataim vannak, hogy pl. hallottam már vezetékes és vezeték nélküli Sony MDR1A-t, a drótos - amellett, hogy sokkal olcsóbb volt - nagyságrendekkel jobban szólt egy közepes hangú telefonról is. Egy klassz wireless fejest hallottam, a Bose QC35-öt, az hangban ott van a szeren, zseniális a zajszűrése, kényelmes, nem nehéz - viszont 120e. El sem tudom képzelni, milyen hangot adnak 30 rongyért drót nélkül. Úgyhogy én is kíváncsian várom a hozzáértők válaszát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget