Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz Ba cy lus #99091 üzenetére

mondom máshogy : normális ember ha elmegy és vesz egy robotfűnyírót 2millió forintért , nem kezd el gondolkodni, hogy jó termék e. ha elmegy és vesz egy kerékpárt 5 millió forintért , nem kezd el gondolkodni, hogy jó e az a kerékpár. nem tudom felfogni, hogy miért gondoljátok, hogy a hifi más. ízlés, az egy dolog. lehet venni 5 millióért országuti bicót is, meg dh bicót is. tudod mi bennük a közös ? hogy mindkettő a kategóriájának az abszolút teteje.
    ugyan ez egy utopia meg egy empy is. az lehet, hogy neked az egyeik közelebb áll az ízlésedhez mint a másik, de hogy mindkettő abszolút a legtetején van a fejhallgatónak mint termékkategóriának, azzal nem lehet vitatkozni. szóval lehet, hogy neked jobban tetszik a piros ferrari mint a fehér lambó, mert szereted a piros színt, de hogy mindkettő egy extrémluxus autó, az vitán felüli. ergó tökmindegy (tökmindegy) milyen fejest veszel 5-6ezer dollárért, azok kimagaslóan fantasztikus termékek lesznek és pont.
    "Ha valaki ennyi pénzt kiad, és a tiédhez hasonló "logika" mentén nem hallgatja meg, az nemes egyszerűséggel hülye."

Nem, egyáltalán nem. Én például ha ennyiért vásárolnék fejest nem hallgatnám meg. Tudod miért ? Mert azért venném meg, mert birtokolni akarom. Azért, ahogy kinéz, azért , amit kézbevételkor sugall. Majd feltenném a fejemre és élvezném azt a hangot, ami egy olyan fejesből kijön aminek az árán autót lehet venni. Én például ha lenne rá, vennék egy Focal Stelliat. Azért azt , mert zárt fejeseket szeretem és ahogy az kinéz, a forma, a szín, az anyag , a doboz , az egész termék annyira "az" amit én szeretek , hogy azt venném. Ha meg nem PONT olyan lenne a hangja ami nekem kell, hát ki EQ-znám aztán csá.
    Ugyan így hangfalat se. Synthesis 3800 -at vennék NAIM elektronikával. Mert az tetszik a legjobban. Szólni meg pont úgy fog mint egy súlyosan többmilliós szett . kurvajól.

meg kéne érteni, hogy az autó nem csak lóerő, a PC nem csak órajel , a TV nem csak kép, a hifi meg nem csak hang. Ezek termékek , millió egyéb jellemzővel amiből az egyik történetesen a hang. Az egyik.

[ Szerkesztve ]

A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.

Új hozzászólás Aktív témák