-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz Ba cy lus #99091 üzenetére
mondom máshogy : normális ember ha elmegy és vesz egy robotfűnyírót 2millió forintért , nem kezd el gondolkodni, hogy jó termék e. ha elmegy és vesz egy kerékpárt 5 millió forintért , nem kezd el gondolkodni, hogy jó e az a kerékpár. nem tudom felfogni, hogy miért gondoljátok, hogy a hifi más. ízlés, az egy dolog. lehet venni 5 millióért országuti bicót is, meg dh bicót is. tudod mi bennük a közös ? hogy mindkettő a kategóriájának az abszolút teteje.
ugyan ez egy utopia meg egy empy is. az lehet, hogy neked az egyeik közelebb áll az ízlésedhez mint a másik, de hogy mindkettő abszolút a legtetején van a fejhallgatónak mint termékkategóriának, azzal nem lehet vitatkozni. szóval lehet, hogy neked jobban tetszik a piros ferrari mint a fehér lambó, mert szereted a piros színt, de hogy mindkettő egy extrémluxus autó, az vitán felüli. ergó tökmindegy (tökmindegy) milyen fejest veszel 5-6ezer dollárért, azok kimagaslóan fantasztikus termékek lesznek és pont.
"Ha valaki ennyi pénzt kiad, és a tiédhez hasonló "logika" mentén nem hallgatja meg, az nemes egyszerűséggel hülye."Nem, egyáltalán nem. Én például ha ennyiért vásárolnék fejest nem hallgatnám meg. Tudod miért ? Mert azért venném meg, mert birtokolni akarom. Azért, ahogy kinéz, azért , amit kézbevételkor sugall. Majd feltenném a fejemre és élvezném azt a hangot, ami egy olyan fejesből kijön aminek az árán autót lehet venni. Én például ha lenne rá, vennék egy Focal Stelliat. Azért azt , mert zárt fejeseket szeretem és ahogy az kinéz, a forma, a szín, az anyag , a doboz , az egész termék annyira "az" amit én szeretek , hogy azt venném. Ha meg nem PONT olyan lenne a hangja ami nekem kell, hát ki EQ-znám aztán csá.
Ugyan így hangfalat se. Synthesis 3800 -at vennék NAIM elektronikával. Mert az tetszik a legjobban. Szólni meg pont úgy fog mint egy súlyosan többmilliós szett . kurvajól.meg kéne érteni, hogy az autó nem csak lóerő, a PC nem csak órajel , a TV nem csak kép, a hifi meg nem csak hang. Ezek termékek , millió egyéb jellemzővel amiből az egyik történetesen a hang. Az egyik.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- lenovo yoga 7
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Noctua NH-U12S redux - 120mm (NH-U12S redux) Proci hűtő