Új hozzászólás Aktív témák

• bitrograde

senior tag

válasz Yodamest #114488 üzenetére

Nekem ennél jobb hangot egy zárt fejes, belátható összegen belül úgysem tud nyújtani.
    Ez nem endgame, hanem game over. :DD
    Viccet félretéve: van az úgy, hogy az ember lelkesedik egy készülékért, ezzel szerintem semmi baj nincs. Aztán elragadja a lelkesedés, és hiperbolikus túlzásokban ír róla. Velem is megesik, és akkor rám pirítanak, hogy mit firkál itt a burzsuja, minden fejhallgatónak van rendes tere (hogy mekkora, meg hogy hogyan érzékeli az ember, meg hogy mennyire meghatározó élmény, hogyan viszonyul a többihez, horribile dictu: a zenéhez, stb. azt most inkább hagyjuk).
    A tesztelőkkel ellentétben itt csak arról kellene írni, amit mi magunk is hallottunk, és hát ezért nem írhatod le azt, hogy endgame. Nem hallottad, ami "fölötte" lehet (csak a D5200-t, az azért való lelkesedést én csak mérsékelten értem/osztom).
    Ebbe én is mindig beleszaladok: lehet-e egy adott fejhallgató köré a lehető legjobb rendszert felhúzni, hogy kihozzuk belőle a maximumot, de legalább az elég jót? És nem feltétlenül csak hangra, hanem praktikumra, megépítettségre, tartósságra, stb.
    Lelkesedni tehát szabad, sőt, de a lelkesedésből abszolút mércét gyártani nem. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák