Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Még mindig szívok ezzel a FF-szal, a jómúltkorában írtam, hogy váltok Win 8-1.re, az be ia jött, gyorsabb jobb, de a FF valahogy nem akar jó irányba menni, pedig már áttértem az ESR változatra.
A múltkori problémám az volt, hogy felszaladt a memóriahasználat, ami ugyan nem zavarna, mert van a gépben 16GB, használja csak, viszont egyes oldalakra lépve megfagy a FF, nincs reakció a kattintásra, a bezárás gombra kattintva a bezárás ablak ugyan előjön, de a gombok nem látszanak. Ennek ellenére kattintani tudok, hiszen tudom, hol a gomb, be is zárja. Most is megtörtént, most kikapcsoltan a flash player védett módot, most 480MB-nál járok 13 megnyitott lappal .
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest