Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Olyanok vannak amiknek az első Preference Branch oszlopában összevissza számok/betűk vannak, de a második Belongs to oszlopban azoknál is mindegyiknél egy jelenleg használt kiegészítő nevét írja. Valamint az összes ilyennél inaktív is a jelölőnégyzet.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Kiskokó
veterán
KEDVES FIREFOX HASZNÁLÓK!SEGITSÉGET KÉREK MERT KIÜTÖM A HELYÉRŐL AZ EGÉSZET MOST MÁR.Adott egy friss Firefox a gépen se SPY , Vírus se semmi.
a probléma pedig az hogy használom a Firefoxot... böngészek legyen az 5 perc vagy 50 perc... működik minden faszán, aztán egyszer csak gondol egyet és onnantól fogva nem tölt be semmilyen oldalt csak forog a töltés... a már nézett és megnyitott oldalak se reagálnak többé.. se frissítésre se semmire addig amig nem indítom újra a böngészőt... ezzel párhuzamban az Explorerben amíg a firefox tölt tölt tölt tölt és tölt... addig tökéletesen megy a net az IE -ben.
Ötletek ??
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Predator2
addikt
Helló
Feltelepítettem a Kaspersky Internet Security-t a gépre
Azóta gyakorlatilag egyik honlapot sem tudom megnyitni: [link]
Mit lehet ezzel kezdeni?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
lck
senior tag
válasz Johnny Cage #46192 üzenetére
A kiegészítők között a Beállítások - menüjében alul van egy "Open Cleaner" gomb. Erre kattintva hoz egy listát, ahol bepipálható a már leszedett kiegészítők maradékai.
Illetve, egy kiegészítő eltávolításakor automatikusan be ad egy ablakot amiben kijelölhetők az eltávolítandó dolgok. -
Fandango
veterán
-
lck
senior tag
Manapság egyre ritkább új - hasznos - kiegészítőket találni fox-ra. Most találtam egyet, ami szerintem figyelmet érdemel:
Clean Uninstall
Annak hasznos, aki sok kiegészítőt próbál ki és szed le a böngészőből. Ugyanis a kiegészítő eltávolítás ellenére sok esetben bennhagy haszontalan bejegyzéseket a profilban ( pref.js fájlban) . Ezzel ezeket lehet tisztogatni.
Javaslom kipróbálásra ! -
Cs.I.T.
csendes tag
válasz Gabo982 #46176 üzenetére
Én találkoztam, és windowson, linuxon egyaránt ezt csinálja a firefox. Más nem fagy be csak a facebook. Hiába zárom be a firefox ablakot, valami beragadt folyamat a kettőből az egyik processzormagot 100%-ra terheli, másikat 50-60% körül. Csak a terminálban kiadott "killall firefox" parancsal szünik meg a processzorterhelés. 5DIGI kábeles internetem van, erre gyanakszom.
[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
A "regedit"-et nem engedi a Windows: [link]
A Srcreengrab-ot köszönöm!“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
veterán
válasz newmoonlight #46181 üzenetére
A második linkeden az utolsó hozzászólásban ott a megoldás, regedit-ben kell kicsit mókolni.
Vagy csak töröld le, van másik kiegészítő erre a feladatra: Screengrab[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
newmoonlight
senior tag
Letöltöttem ezt: [link] (Fireshot, teljes web-oldal mentés.) Tök szuper, ment is, de egy ideje a Firefox letiltja:
Letöltöm újra, de pár perc múlva újra letiltja. Ezt egy párszor már eljátszottuk.
Nem tudom, hogy ennek a problémának van-e köze ahhoz, hogy egyszer rákattintottam a PRO-mód kipróbálás lehetőségre és azóta (akárhányszor töltöm le újra) eleve a PRO-mód töltődik le. Aztán letiltódik.
Hol lehetne törölni a Mozillából (Windows-ból, gépből) minden nyomát és előzményét annak, hogy már le volt töltve ez a kiegészítő (és a PRO-mód kipróbálására váltottam)? Revo Uninstall-lal sem törlődött maradéktalanul.
A probléma egyébként nem csak nálam jelentkezik: [link][ Szerkesztve ]
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
MODERÁTOR
-
spammer
veterán
-
Travelos
őstag
Szerintetek hogyan lehetne lementeni firefoxban egy weboldalról képeket, ami ilyen lapozgatós formában jelenik meg? Kép mentése más néven jobb klikkre nem jelenik meg!
-
Gabo982
újonc
Üdv! Találkozott más is olyan problémával hogy a FF folyamatosan befagy (Facebook). Bármit csinálok vele folyamatosan befagy csak az újraindítás segít ,de ha újra belépek 2-3 perc és újra befagy.Már minden bővítményt kilőttem ,virusírtás is lement de semmi eredmény.Sehol máshol nincs ilyen gond vele csak a Face-n.Van valakinek valami ötlete mit csináljak??
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, apróság meg csak látvány, de van olyan kiegészítő (természetesen biztonságos) ami méri a betöltött weblap méretét, hogy hány kép van rajta stb?.... vivaldiban van ilyen funkció nekem tetszik ezért kérdem meg lehet e rókában is tenni, köszi ha valaki segít
-
akaido
addikt
válasz Orionk #46172 üzenetére
Esetleg egy kis "DrogeriMarkt" Speed Dial kiegészítő is remek lehet.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Nálam Mozilla Firefoxnál leállt a Fast Dial Add-on. Nálatok mi a helyzet?
Szerintetek hogyan tudnám újra működésre bírni?köszönöm
-
SP4C3
veterán
válasz Gézengúz #46165 üzenetére
Köszönd a html5-nek és a google-nek.
VP9 codec-et kb. egy tucatnyi eszköz tudja (kb 12 drb).
@batonyo - h.264-et lehet gyorsítani, ellenben a vp9-el, szóval H.264 codec-vel kisebb a terhelés!
Forrás: WikiPedia
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
426os
őstag
válasz Gézengúz #46166 üzenetére
Nálam kb 2 napja kezdte. Felbontást kellett állítgatnom oda-vissza, aztán kicsit beletekergetni és utána jó volt az adott videó, de egyébként mindig ilyen vibrálósan kezdte játszani, nagyon idegesítő. Kikapcsoltam a h264ify-t, így rendesen játssza a videókat, cserébe kicsit darabosabbak (nem annyira smooth), illetve a proci terhelés is nagyobb, de legalább használható. Valakik valamit nagyon elcsesztek, szerintem a h264 kodekkel, mert Chrome-al is tudom reprodukálni a problémát.
[ Szerkesztve ]
.
-
pinnacle
nagyúr
Több email fiók közül, hogy tudom beállítani, hogy melyik legyen az alapbeállítás? Ha linket küldök mindig erre vált, akkor is ha másikra vagyok bejelentkezve.
-
Gézengúz
addikt
Youtube videók alatt csak nekem csinálja a kép beszaggatását-vibrálását már jó ideje? HTML5 módban nyomom, hardveres gyorsítás kikapcsolásával jó lenne, de akkor meg a görgetés borzalom.. A10 6800K a processzor és videókártya
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Használ valaki Xmarks kieg.. ?
Mert a mai frissítése után 2 perc múlva lefagy a FF.
Szerencsére tegnapról van backup-m, visszaraktam, most semmi baja.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Fandango
veterán
-
törölt tag
Szeretnék segítséget kérni, a noscript megoldotta a problémát, de anno azt írtátok, hogy kezdőknek nem ajánlott, ha valaki nem ért hozzá, kérdezném ha nem bántom, akkor tehet nekem itt bármi olyat amit nem kéne?
Úgy van ahogy beállította magát, most az említett sakk oldal pl láthatóan jól megy , ott blokkol is.
Tehát ha így hagyom a noscript-et , akkor lehet gondom ? köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok 1-2 oldal leáll a firefoxba, ki írja a böngésző, hogy 1 parancsfájl dolgozik folytassa vagy állj, msjd bedől a böngésző, ezt különös tekintettel az egyik sakk oldalon csinálja (nem tudom hogy nem e reklám ha megnevezem, ha nem természetesen megadom melyik) mit tehetek? Roppant idegesítő....
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A firefoxban már jó régóta ez a 2 mentés van ami most is, szerintem nem változott semmi. Teljes weboldal ilyenkor jön a mappa is, vagy csak html akkor egy fájl lesz csak némi csicsa kimarad.
Ha egy fájlba akarod az oldalt minden csicsával együtt akkor pl pdfcreator-t felteszed és nyomtatásnál azt választod.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Hogyan tudok egy weboldalt lementeni, hogy később is a most lementett adatokat, szövege, képeket láthassam,de ne hozzon létre külön xyelemei mappát?
Úgy emlékszem régebben az firfeox-val lehetett ilyent, most viszont valamiért csak az elemei mappával megy.F.K.T.
-
spammer
veterán
válasz ledgeri #46154 üzenetére
Mother of God, 960 lap. Én csak simán könyvjelzőzöm, ha el akarom rakni későbbre, semmi értelmét nem látom nyitva tartani, akkor sem, ha nem tölti be konkrétan a lapot közben.
A böngésző amúgy mennyit evett a RAM-ból?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
ledgeri
nagyúr
Annak aki a progi határait keresi: 960 Tabbal a sessionstore 6,50 megás...
Ha egyéb about-os adatokkal szolgálhatok, megteszem.( még szeptember-december környékén vacakolt a vimeo, ahonnan napi 6 videót kapok, és beindult a "maj később, most csak kirakom tabra" vonat. így gyűlt össze ennyi (van közte más is, de szerintem 900-930 csak vimeo-s...[persze a kattintásra töltse be a fület aktív])
Kérdésem: Miért történhetett meg -a sessionstore-t alapból kimentve (másolással)- az, hogy nyitottam egy új ablakot, majd a 900 tab-ost bezárva méretre csak alig változott az alap sessionstore mérete, de legközelebb csak egy ablakot nyitott ( a beállítások maradtak..)
A méretnemváltást nem értem...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
newmoonlight
senior tag
(Elsősorban Intruder2k5-nek címezve.)
Letöltöttem ezt: [link] (Fireshot, teljes web-oldal mentés.) Tök szuper, ment is, de egy ideje a Firefox letiltja: [link]
Letöltöm újra, de pár perc múlva újra letiltja. Ezt egy párszor már eljátszottuk.
Nem tudom, hogy ennek a problémának van-e köze ahhoz, hogy egyszer rákattintottam a PRO-mód kipróbálás lehetőségre és azóta (akárhányszor töltöm le újra) eleve a PRO-mód töltődik le. Aztán letiltódik.
Hol lehetne törölni a Mozillából (Windows-ból, gépből) minden nyomát és előzményét annak, hogy már le volt töltve ez a kiegészítő (és a PRO-mód kipróbálására váltottam)?[ Szerkesztve ]
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
newmoonlight
senior tag
válasz Intruder2k5 #46143 üzenetére
Hááát... Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy sikerült. Nagyon köszönöm a segítségedet!
-
törölt tag
Sziasztok, ha megcsinálom azt a gyorsítós "trükköt" amit több weboldal is lehozott, és ugye beindul a firefox beéptett követő blokkolója, akkor ki kell kapcsolnom a ghosteryt vagy ettől még maradhat? köszi a segítséget!
-
mis69
tag
Szia!
Az miért van hogy nálam a Shockwave Flash mellett nincs beállítási lehetőség így az Adobe Flash védett mód bekapcsolása opció sincs? -
netpeti98
addikt
válasz Intruder2k5 #46145 üzenetére
Felesleges turkálni azokban a fájlokban, a legfrissebb Flash és Firefox alatt a bővítménykezelőből is kikapcsolható a Protected mode.
-
scope2007
addikt
válasz newmoonlight #46142 üzenetére
Ja ezt már nem tudtam
Én egyiket sem nézem, így ezért nem futhattam bele a problémábaCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
MODERÁTOR
válasz newmoonlight #46144 üzenetére
Ez egy szöveges file, nyisd meg egy szerkesztővel, pl. notepad.
-
newmoonlight
senior tag
Szia! Hogy érted azt, hogy az mms.cfg file-ba beletenni az alábbi sort: ProtectedMode = 0
Megtaláltam a fájlt, de nem tudom megnyitni.
Ui.: Megoldottam. (Jegyzettömb nyitja.) Szóköz nélkül írtam be. ProtectedMode=0 Kíváncsian várom az eredményt.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz newmoonlight #46142 üzenetére
Nekem is csinált ilyeneket, ezek megoldották.
Beállítások -> Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges (kikapcsolás)
Eszközök -> Kiegészítők -> Bővítmények -> Shockwave Flash -> Beállítások -> Adobe Flash védett mód bekapcsolása (kikapcsolás)
Illetve mms.cfg file-ba beletenni az alábbi sort:
ProtectedMode = 0
Az mms.cfg az alábbi helyeken található 32 és 64 bites rendszer esetén.
“%WINDIR%\System32\Macromed\Flash”
“%WINDIR%\SysWOW64\Macromed\Flash” -
newmoonlight
senior tag
válasz scope2007 #46141 üzenetére
Köszi, de a YouTube-os videókkal eddig sem volt gond. A problémát a Flash-formátumú tartalmak okozzák, mint pl. az indavideo (index.hu videói). Letöltöm a Flah legújabb verzióját, OK, működik, megnézek pár videót, eltelik 1-2 óra utána meg nem indul el a videó. A "Flash összeomlik". Újra letöltöm. Újra működik. Újra elmegy. Ötvenedszer csinálom. Unalmas kicsit. Tud valaki segíteni?
-
scope2007
addikt
válasz newmoonlight #46140 üzenetére
Van olyan kiegészítő, ami kényszeríti HTML5 használatát
Így nem flasht használ, és az nem is tud osszeomlani így xD
Én ezzel kenetem egy idejeTelefonon vagyok, de azt hiszem ezt használom
[link][ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
newmoonlight
senior tag
Sziasztok! Megőrülök... A flash állandóan (naponta többször) összeomlik. Letöltöm újra, pár óra múlva ismét nem játszik le flash-tartalmakat. Pedig Firefox legújabb verzió, Flash legújabb verzió, védett mód kikapcsolva, hardveres gyorsítás kikapcsolva. Mégis... Megoldás?
-
lck
senior tag
-
Kékes525
félisten
Sziasztok az adblockhoz készült hu filtereket be lehet tenni az Ublock Originbe? Érdemes e egyáltalán és ha igen melyiket? Az Ublock Originbe lévő természetesen be van kapcsolva.
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Ciccuka
veterán
válasz Kicsirics77 #46135 üzenetére
Igen, de én ezt előre nem tudhattam. Ezért több új vírus és kémprogramkeresőt lefuttattam - amik a végén pár dolgot átmodifikáltak.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz n@p@lm #46131 üzenetére
Az összes vírus és kémprogramkeresőt unistalálni kellett Revo Uninstaller-el (közepes módszer és minden törlése opcióval) és Firefox-ot is, majd legfrissebbeket le a hivatalos honlapról és összessel ellenőrizni és így elvileg most megoldódott.
-
Ciccuka
veterán
Azóta a weboldalak felére azt írja ki, hogy nem biztonságos.
Firefox teljesen újra lett telepítve tisztán (Appdata Local és Roaming mappája törölve előtte).
Firefox kiegészítőt se tud letölteni.
Pedig már fent van az 13103-as Eset frissítésMit tudok tenni?
-
Oliverda
félisten
válasz EmptyParadox #46126 üzenetére
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
A visit xy cím opciót ki lehet valahogy lőni?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
myke01
senior tag
válasz EmptyParadox #46038 üzenetére
Ez sajnos nem vált be , a LastPass kieg. nem működik vele sajnos.
-
w.miki
veterán
Firefox alá van olyan kiegészítő, amivel úgy tudok képernyőmentést készíteni, hogy az egész oldalt lefényképezi, még azt is, ahova legörgetni kéne, ami az aktuális képernyőn nem is látszik?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Rimuru
veterán
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne még 1 problémám ezzel a firefoxal.Mit kell állitani,hogy hirek alatt megjelenjenek a kommentek?köszi -
newmoonlight
senior tag
Sziasztok! Megőrülök... A flash állandóan (naponta többször) összeomlik. Firefox legújabb verzió, Flah legújabb verzió, védett mód kikapcsolva, hardveres gyorsítás kikapcsolva. Mégis... [link] (A Chrome-mal viszont semmi probléma.) Mi az Istent csináljak? Segítsetek, plíz!
-
myke01
senior tag
Az androidos FF-ban nincs kilépés gomb vagy csak én nem találom benne ?
(Ezáltal csak feladatkezelőből lőhető ki ...Sajnos...) -
-
Gézengúz
addikt
válasz EmptyParadox #46099 üzenetére
Mikorra tervezik alapból bekapcsolni?
-
Gézengúz
addikt
válasz EmptyParadox #46099 üzenetére
A10 6800K-nál nagyon príma lett!
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Létezik hogy a Firefox (44.0.2 64 bit) vagy a Facebook (vagy a kettő együtt) miatt dob kékhalált a gép?
Ma elindítom a gépet, FB betölt, görgetek lefelé kékhalál. Gép restart, ugye a FF megjegyzi mikor omlott össze és folytatja a munkamenetet, görgetnék lejjebb megint kékhalál.
Crash address ntoskrnl.exe+72a40 mindkét esetben.
Valaki találkozott már ilyennel? A memória hibát kizárnám mert játszok, grafikázok, néha virtuális gép is fut a grafika mellett és olyankor nem omlik össze.
20.-án volt még egy ilyen kékhalál, szintén böngészés közben."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Orvosi kérdések
- Android szakmai topik
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest