Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Használ közületek valaki a FireGestures (egérmozdulatok) kiegészítőt? [link]
Szeretném azt megtanítani neki valahogy, hogy a lap aljára, vagy a lap tetejére ugorjon, de nem sikerült.
Értelem szerűen külön külön egérmozdulat "hatására".Hogyan?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
asuspc96
őstag
válasz ArthurShelby #49798 üzenetére
hát igazából ez nem publikus (de nem olyasféle videó ),. a lényeg, hogy fizettem egy oktató videóért és csak korlátozott számban engedi megnézni, van jó sok videó, lejátszási listába, de sajnos nem játssza le automatikusan egyiket a másik után, mert úgy fel tudnám venni...
Nem tovább terjeszteni akarom, hanem magamnak, hogy többször megnézhessemennyi lenne
-
asuspc96
őstag
válasz ArthurShelby #49796 üzenetére
nem nyert...én legalábbis ezzel csak felvenni tudom...
-
asuspc96
őstag
Helló!
Tudtok olyan addonról, ami flash videót képes letölteni (hanggal együtt), és működik is ?
előre is köszi
-
törölt tag
válasz Fandango #49793 üzenetére
Nálam is ez van, csak ez úgy néz ki, hogy megnézem 7-8 oldalon ami érdekel, majd már ekkor be kell zárnom és újranyitnom a böngészőt különben egy sima híroldal is akadozik. Azt sem tudom, hogy imdb oldala miért dobál hibát, amikor beletekerek a trailerbe, ez is random.
Most, hogy leszedtem a 2 kiegészítőt kíváncsi leszek mikor lehet majd érezni lassulást. -
Fandango
veterán
válasz #54715584 #49792 üzenetére
Én is ma raktam fel az addont, akkor 400 megánál járt a Facebook, ahogy kicsit görgettem a hírfolyamot felkúszott 500 mega fölé.
Mivel én altatom a gépet, ezért ritkán van újra indítva a Firefox, így a memória fogyasztása 1,5-2 giga közé szokott menni. Hiába van 32 giga ram a gépbe, van amikor már érezhetően lassul akad az egész böngésző, akkor kénytelen vagyok bezárni és újra megnyitni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Matthewus #49785 üzenetére
Köszi. Töröltem őket, és érezhetően gördülékenyebb lett a netezés.
FB sem akad már annyira, most 4 megnyitott fülnél járok kb. 700 megánál. Ha csak egyet hagyok, még mindig 550-et használ.(#49786) DS39 Java kell sajnos remote office miatt, Adguardot töröltem.
(#49790) Fandango FB eszi a legtöbbet, 145 megát kb. 10 perc után. Youtube 30-40 körül van, PH 5-10-20 között ugrál. A többit nem tudom mi foglalja le?
(#49791) Digitalpimp Megcsináltam ezt is, de nem használ.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz #54715584 #49780 üzenetére
Volt régen ez a módosítás, amikor lerakod tálcára a Rókát, akkor egész minimálisra levette a memória használatot:
Címsorba:about:config
jobbklikk,Új-logikai:config.trim_on_minimize érték:true
Nem tudom, hogy most még az új verziókkal működik-e, próba.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Fandango
veterán
Rakd fel ezt az addont, és meglátod melyik oldal mennyi memóriát eszik.
-
veterán
Nem, nálam is a kereső körül fehér, tippre jan. 17. óta megváltozott a form-nak a neve.
Az ilyen témákkal gyakran előfordul ilyesmi, az adott weboldal folyamatosan frissül stb. A témát pedig utána kell javítani, ami ugye idő, míg megtörténik.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
Volt az utóbbi időben gondom malware-rel, viszont azt sikerült megoldani.
Csináltam screenshotot, mik vannak felrakva.
Ezek közül okozhat bajt valamelyik?
Ami nem teljesen tiszta, hogy az alap FF plugineknél miért írja ki, hogy majd hamarosan települ?
Esetleg lehet vmi memória beállítás FF-ben?[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
-
Marci112233
addikt
Ott valami nem stimmel. Nálam ha több oldal is meg van nyitva nem megy 4-500Mb fölé. Lehet van bányászvírusod ami fogja a gépet.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Az utóbbi időben csak offline módban tudom frissíteni a flash playert. Ez a kisebb gond. Viszont a 2 perce frissített verzióra is azt írja a fox, hogy elavult. Lehet ez ellen tenni valamit?
Köszönöm.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Kam1kaze
tag
Helló!
Nem szeretném minden alkalommal frissíteni a Flash-t, amikor ki jön belőle egy új. Ki tudom valahol kapcsolni (pl.: about:config -nál), hogy ne tiltsa le a Firefox?
Kiegészítők -> Bővítményeknél is szürke a Mindig aktiválja opció.
"A Firefox megakadályozta az elavult "Adobe Flash" bővítmény futását ezen:www...." üzenetnél, ha rányomok az engedélyezésre, akkor az engedélyezés és megjegyzést is tudom választani, de nem szeretném ezt minden weboldalnál eljátszani.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Digitalpimp #49768 üzenetére
Hát párszor megakadt a firefox nekem is
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Pityu. #49766 üzenetére
De még mennyi ilyen van.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Pityu.
nagyúr
Létezhet olyan,hogy egy egy oldal szarul van meg csinálva és kiakasztja a processzort?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
makoss
veterán
Üdv!
Ilyen könyvjelző ablakokat hogyan lehetne visszahozni a Sync-ből?
Új oprendszer lett feltelepítve.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Taranti
senior tag
Sziasztok!
Létezik a könyvjelzőzésnél olyan, hogy időzítő?
Könyvjelzőzni akarnék egy oldalt, feljön a szokásos kis ablak, hogy mit-hogyan is akarnék pontosan. DE! Ha pár másodpercig nem csinálok semmit, akkor automatikusan elmenti az oldalt. Kissé bosszantó, mert ha nem vagyok eléggé gyors, akkor kereshetem, hogy hova rakta, plusz még írhatom át külön a nevet (ha eredetileg külön nevet akartam volna adni az oldalnak).
?????
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
makoss
veterán
Üdv!
Valaki mondja már meg legyen szives mivel tudom ezt megszüntetni:
Lapozáskor jön elő, már idegesít, az egeret úgy állítottam be, hogy lehessen egérrel is lapozni "egérmozdulatok engedélyezése" mint az opera böngészőben.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Kékes525
félisten
Annyira azért nem érzem magamat kompetensnek. Bárki tud ilyeneket csinálni, ha ezeket használja. Csak kell egy FEBE is (teljes profil mentés), amivel visszaállíthatom a próbálgatások előtti állapotot, ha valamit nagyon elszúrtam.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
veterán
válasz Kékes525 #49752 üzenetére
Miért ne tudnád? Én is átvittem így (lásd a képen: a Facebook és az Inbox link).
Arra jó leginkább a B. A., hogy csak akkor jelenjen meg a címsor (böngésző eszköztár), ha fölé viszem az egeret, vagy ha pl. jelszót írok be, illetve középre helyezi az egészet.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kispx
addikt
-
Kékes525
félisten
Oda nem tudom, csak a könyvjelző eszköztárra, az azért más, mert az egy plusz sort visz be, ami már nekem sok.
Mit tud ez: Beyond Australis: Miben több, mint az alapértelmezett. Én a két Classicot (toolbar és themet) használom erre is.
(#49751) Syl: Ezt (is) szeretem a Firefoxban, hogy nagyon flexibilis, szinte úgy variálom, ahogy akarom.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kékes525 #49749 üzenetére
A könyvjelzősáv elemeit oda lehet pakolni.
Elnézegetve a képet: és még magamról hittem azt, hogy sok kiegészítőt használok...
Engem már a 2 eszköztár-sor is zavart, így ezzel a kiegészítővel csinosítottam[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz #41473792 #49745 üzenetére
Köszi, de nem oldalak fordítását szeretném, hanem saját, beírt szöveg fordítását. Ez az oldal jelenjen meg: Google Fordító egy gombnyomásra, hogy ne kelljen állandóan beírogatni a cím mezőbe.
-
Noxy
veterán
válasz ArthurShelby #49743 üzenetére
Könyvjelző mentés kiegészítő : Xmarks
Teljes FF backuphoz meg a Mozbackup program.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Kékes525
félisten
Egy kis segítséget kérnék. Szeretnék egy nyomógombot a Google Translate gyors eléréséhez. Régebben már egyszer feltettem, aztán valamiért leszedtem, de most nem találom. Újra szeretném.
-
ArthurShelby
addikt
Üdv!
A FF mindig elfelejti bezárása után, hogy egy helyet már hozzáadtam a kivételekhez (mert https-s). A kivétel megőrzési pipa is mindig benn van, de valahogy elfejti.
Lehet hogy az eset smart security zavar be? (az ssl/tls szűrést már kikapcsoltam, mert a netbanknál mindig bekavart, ugyanígy nem tudta megjegyezni)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Marci112233
addikt
válasz abridabri #49741 üzenetére
Nekem se működött a másolásos dolog. Nemrég raktam újra az asztali gépem, így nekem is kellett könyvjelzőt átrakni, de másolással nem ment. Én úgy oldottam hogy a laptopon létrehoztam egy FF fiókot, és szinkronizáltam. Ezután az asztali gépen bejelentkeztem FF-ben és a könyvjelzőre kattintva már be is hozta a laptopon lévő könyvjelzőket. (Nálam ugyan az van a laptopon meg az asztali épen is már évek óta.)
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
veterán
Anyam gepen egyik naprol a masikra eltunt minden konyvjelzo es a Fast dial is elfelejtette a beallitott oldalakat.
A FF ugye automatikusan menti a konyvjelzoket halistennek, meg is talaltam a json filet, vissza is importalom ,de teljesen ures tovabbra is a konyvjelzok ful , na most ilyenkor mi van ? -
theooracy
aktív tag
Üdv.
Lenne egy problémám a firefox-szal kapcsolatban. Új Win. 10 és a böngésző telepítése után a youtube videókat sok helyen csak 360p-ben engedi lejátszani. A youtube beállításoknál a "minőség" beállításnál csak ezt a felbontást ajánlja, plusz kiírja, hogy "hiányzó választási lehetőség?". Másik gépnél, chrome-nál nincs ilyen probléma. Mi lehet a gond? -
Marci112233
addikt
válasz SharpSA #49736 üzenetére
Nekem csak az oldalak voltak fontosak, így másra nincs is szükségem. Bónuszként ugye a szinkronizálás a jelszókat is hozta, amire nem lett volna nagy szükség, mert azt a pár felhasználó nevet és jelszót be tudtam volna pötyögni szépen sorba ahogy használom az oldalakat.
-
SharpSA
veterán
válasz Marci112233 #49735 üzenetére
Úgy is jó, de a MozBackuppal minden átmásolható az új helyre (kiegészítők, beállítások, stb. is).
Egyébként végül is 2 mappát kell kimenteni és visszamásolni, ezt teszik a MozBackup is:
c:\Users\##fehasználónév##\AppData\Local\Mozilla\
c:\Users\##fehasználónév##\AppData\Roaming\Mozilla\Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Marci112233
addikt
válasz SharpSA #49734 üzenetére
Köszönöm a választ! közben megoldottam úgy hogy laptopon létrehoztam egy fiókot majd szinkronizáltam. Aztán a gépen bejelentkeztem és már be is hozta a régi könyvjelzőket.
-
SharpSA
veterán
válasz Marci112233 #49732 üzenetére
Töltsd le a MozBackup-ot, amivel teljes mentést lehet készíteni a jól működő Firefoxról és Thunderbirdről, illetve vissza is lehet állítani a mentést másik számítógépen és újratelepítés után is. Készíts mentést azon a gépen, ahol minden jól működik.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
törölt tag
válasz Marci112233 #49732 üzenetére
Ha csinálsz fiókot a könyvjelzőket stb szinkronizálhatod, elmenti. (a mostani problémádat ez nem oldja meg a későbbiekben szerintem segíthet ezért bátorkodtam írni, )
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Megakadtam a Firefoxal kapcsolatban. Újrahúztam a gépet, és feltraktam a Firefoxot szépen az eredeti oldalról leszedve. Gondolom a legfrissebbet rakta fel. Na most még 2016.06.12.-én az asztali gépről kivettem a könyvjelzőkért felelős fájlt, mert akkor a laptopot telepítettem újra. Ott azt bemásolva minden klappolt, látta a könyvjelzőket. Most ugyan azt a fájlt akarnám betenni az asztali gépre, de nem működik. Gondolom már lehet más módszer kell hozzá mert azóta jött pár verzió hozzá.
Hogyan tudnám megoldani a dolgot egyszerűen? Nincs kedvem végigírni az összes oldalt a laptopról nézve. Elég hosszadalmas lenne a dolog.
-
mexel
veterán
válasz Fandango #49729 üzenetére
Roboform. A gépen régebbi program fut mint a kiegészítő ami a firefoxhoz van. Ezért szól indításkor hogy a 2 verziószám eltér. Csak így lehet működésre bírni jelen esetben. Az lenne jó ha ki tudnám kapcsolni a firefoxban hogy ne figyelmeztessen egy felugró ablakkal. Talán kikapcsolható valahogy.
-
Bjørgersson
félisten
Mobil Firefoxhoz hogy lehet hozzáadni a GreaseMonkeyt? Hiába nyomok itt rá a hozzáadásra, a telefon kiírja, hogy kiegészítő telepítése, aztán nem történik semmi, a kiegészítők közt továbbra sem látom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
mexel
veterán
Na megint én, talán valaki tud segíteni.
Ismét kiegészítő probléma. A felrakott kiegészítőmnek nem jó a típusszáma ( nem ugyanaz a kiegészítőé mint a hozzárendelt programé, lényegtelen, működik)
A baj az hogy a firefox minden indításakor feldob egy ablakot hogy nem egyeznek a számok. Leokézom és megy. Az lenne a kérdés, hogy ez a felugró hiba ablak nem tiltható le az about:config-ban valahogy? Ha valaki tudná akkor szívesen olvasnám a megoldást -
mexel
veterán
Közben sikerült, van másik verzió is ami működik elvileg. Érdekes a számozásuk, ezért fura, de megoldódik.
-
mexel
veterán
hihetetlenül szívok a firefox-al. Egyszerűen nem tudok telepíteni egy kiegészítőt ami eddig ment a 47-el, most hiába telepítem nem tudom kitenni az eszköztárra. Hogy lehet azt megoldani? A Roboform jelszókezelő kiegészítő lenne, de képtelen vagyok megoldani. Elvileg már nem támogatja a firefox, de eddig működött.
Ráadásul azt írja Roboform honlapja hogy működnie kellene 50-es firefoxal is, és mégsem.Azt írja előbb uninstalláljak minden kiegészítőt, de a firefox a letiltott vagy nem támogatottat nem engedi uninstallálni sem. Hogyan törölhetném?
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Úgy értelmezem hogy a 49.0.2, csak nem időrendi sorrendben vannk így felrakva.
Még egy kérdésem lenne: milyen kiegészítő lenne ami egyszerű, használható és nem engedi hogy az utolsó fül becsukásakor bezáródjon a firefox? Olyan lenne jó amin gyorshívó is van. Eddig a SpeedDial-t használtam, nincs valami kifinomultabb, egyszerűbb? -
mexel
veterán
válasz Intruder2k5 #49723 üzenetére
Köszi!
A "b" jelölésűek béták?
Egyébként melyik az újabb ezekből:
49.0.1
49.0.2
49.0[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
mexel
veterán
Sziasztok! A 49-es Firefoxot le tudom tölteni valahonnan?
-
Daemos
tag
Sziasztok.
Szeretném segítségeteket kérni.
Van egy adott weboldal ahol ki szeretnék másolni adatokat.
Firefox alatt miután kijelöltem a területet és másolásra kattintok , utána egy word dokumentumba ha beillesztem akkor nem ugyan azt kapom vissza.
Más böngészőnél tökéletesen működik. (Opera, Maxthon....)
Kérdésem hogy ezt be tudom valahogy állítani hogy jól másolja ki az adatokat ?
Másik kérdésem hogy mobilos böngészőjébe nincs valami adatcsökkentő alkalmazás esetleg? Vagy mennyire tömörítik az adatot a Chrome és Opera telefonos böngészői, érdemes vele bajlódni?
A képeket csatolmányba teszem.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, felraktam a FF legújabb verzióját, ki szeretném próbálni, hogy milyen (Chrome és Edge mellett), már régen használtam. Eddig minden flottul megy, csak nem tudok rájönni, hogy tudom a böngészőben a nagyítást megoldani, hogy ne kelljen az újonnan megnyitott oldalakat egyesével külön nagyítani? Chrome/Edge alatt a beállításokban változtattam csupán a nagyítást és automatikusan igazodtak hozzá az oldalak. Vmi ötlet?
Amúgy nálatok hogyan teljesít a FF, van vkinek összehasonlítási alapja Chrome, Edge-dzsel szemben? Pl. gyorsaság, stabilitás, memóriahasználat stb. Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
veterán
-
viharhozo
addikt
A par nappal ezelotti Ghostery-frissites hazavagta a Firefoxot, 1-2 masodperces lagok vannak a lapok megnyitasanal. Ha letiltom, megjavul, tehat biztos azzal van gond.
Volt vkinek ilyen, valtozott vmi a Ghostery beallitasaiban?
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ph2012
senior tag
Utóbbi időben ha Adobe Flash Playert kell letöltenem a letöltés után ezt az oldalt látom: [link]. Pedig jól sikerült a letöltés.
Mi lehet a baj? Ha jól tudom a letöltés végén egy animációt kellene látnom. Hogy lehet elérni, hogy lássam azt az animációt?
-
Cheesy
őstag
És kinek fagy le vagy 10mp-ig ennyi hozzászólásnál HA!-n?
www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest