Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog74
aktív tag
válasz stickermajom #47599 üzenetére
Az első verzió, amit leírtál.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
IT Services újrakötés hogy működik? Beszéltem az ügyfélszolgálattal, mert akartam netet emelni egy meglévő előfizetésen, de mondták, hogy nem lehet, mert már az új tarifák vannak. Facebook csoport, kód, megvárom amíg kiküldik a papírt és újból szerződök, vagy simán be tudok menni változtatni? Csinált valaki ilyet mostanában?
-
Parzival
újonc
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az Iqpro flotta 4GB adatkártya adatkeretének elhasználása után milyen sebességűre lassítják a kapcsolatot és hogy más flottákban milyen sebességű a lassítás.
-
ajapi
tag
Nekem a Blee Motion L felelne meg, csak hát tudni kellene, hogy ki a szolgáltató, és saját néven marad-e a hordozott szám. (Gondolom, hogy hordozni lehet.)
Dehát az egészről valami tapasztalat kellene... -
limara
csendes tag
Helló akinek a nevére írták a telenornál a számát, az a mobilappon nem tudom hogy másnál is ez van - e de nálam nem lehet látni sem az internetes adatot ill. hogy mennyi percet beszéltél le stb. A másik mivel még flottás vagyok mikor van a számla zárás 26-án , vagy a telenornál minden hónap 03-án. ?
-
Szotyi222
aktív tag
Dubai mobil flottárol tudtok valamit??
-
tyuli76
tag
Én pedig az aktiv M csomagot kértem ami 3345ft,de a telenor app Flotta hipernet mediumot ír és 4870ft. havhidíjt.
Hívtam a kapcsolattartót és azt mondta,h lépjek majd vissza be az alkalmazásba és akkor jó lesz,de továbbra is
4870ft-os havidíjat ír.1x meg is kérdezte,h melyik cégnél dolgozok,számom alapján nem is tudta,h melyik flottához tartozok.
22-én kiderül,h még is mennyi. -
törölt tag
válasz 4Grider #47584 üzenetére
Ha már flottás topikban vagyunk.
Nekem egy vodás díjcsomagom van 1990 Ft, korlátlan voda, 100 perc más hálóba (ha elfogy 9Ft a percdíj), 1GB net + korlátlan FB.
Volt hónap, amikor 11 órát beszéltem voda irányba.
Múlt hónapban 500MB adatom fogyott el, mert munkahelyen van laptopom, meg amúgy is van wifi, itthon pc/tablet/ vezetékes digi.
Az én felhasználási szokásaim mellett a digivel a jelenlegi 1990 Ft helyett 3000 Ft fölött lennék. -
törölt tag
válasz 4Grider #47582 üzenetére
Minden példa sántít, te is tudod.
A példa mindig a könnyebb érthetőséget szolgálja, mert vannak akiknek ez szükséges.
Pl. a pedagógusok gyakra alkalmazzák.
A gond ott van, ha a "fogadó" fél, nem azt látja a hasonlatban, amit szemléltetni akarsz, hanem megkeresi annak gyenge pontját, azzal a szándékkal, hogy kiforgassa mondandód.Amúgy a horgászhelyeden digimobillal netezel?
-
MODERÁTOR
Cicaharcot befejezni!
Xiaomi 13T
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #76519680 #47576 üzenetére
Te szóltál hozzá a véleményemhez !
A fórum már csak ilyen. Ha zavar, hogy a te gondolkodásoddal nem egyezők is fórumoznak, és kifejtik véleményüket-érvekkel, kérlek jelezd.Te nem tudsz elfogadni valamit ! ( " Dacia " )
Mármint mit nem fogadok el? Azt hogy egy lapon említsék a VW Passattal? Mert az elfogadom, ha valakinek előbbire van pénze/igénye.Mindenki használja azt, ami jó neki !!!
Én is ezt írtam, lásd fölötted lévő hsz-em: Én elfogadom, ha neked megfelelő a Digimobil által nyújtott "ügyfélélmény", kérlek te is fogadd el, ha másnak nem elég.Részemről lezártam ezt a vonalat !
Megegyeztünk! -
törölt tag
válasz #76519680 #47574 üzenetére
Telefonálni tudok ? Igen !
Elég gyakran visszhangos. Tudom: a telefonom sz*r (amúgy nem).Internetezni ? Igen !
Havonta 1x két napra berakom a telefonomba a teszt kártyát. És mindig megakad a YT videó nemhogy 1080p-ben, de még 720-ban is. A 480-at meg meghagyom annak, aki szerint az is bőven elég.De sok helyen jobb, mint a másik három !
Amerre én járok egyetlen ilyen hely van (de az igaz, hogy van ilyen). Szóval a rengeteggel nem találkoztam.Arról inkább ne nyissunk vitát, hogy ez miért van így (digi vagy nmhh a felelős-mindenki tudja a választ): én, mint felhasználó a számomra nyújtott szolgáltatást hasonlítom össze, nem szimpátia, és nem jó / gonosz relációban.
Szóval mindenkinek mások az igényei.
Én elfogadom, ha neked megfelelő a Digimobil által nyújtott "ügyfélélmény", kérlek te is fogadd el, ha másnak nem elég. -
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Iqpro adatkártya esetén van-e lehetőség telefonálásra, hívás fogadása? Mert azt látom a táblázatban, hogy az adathavidíjon felül 8,89 ft / perc a belföldi hívások díja.
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz #76519680 #47570 üzenetére
Almát az almával, körtét a körtével.
Országos lefedettségű hálózatot bocifoltossal, illetve 10-100 Mbps-es sebességet konstans tudót (Tkom, Tnor/voda) átlagosan 1-2*Mbps-essel összehosníltani 1 az 1-ben nem túl szerencsés.Értem én, hogy a Dacia is elvisz Á-ból B-be, de nem szokták ugyanazon lapon említeni mint egy VW Passatot.
*-nálam, Bp-en ennyi az átlag
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Darth_Revan #47567 üzenetére
A diginél kb 6500 ft- ot fizetünk havonta net ,tv, vonalas telefon, 4db sim korlátlan mobilnettel, ingyenes hálózaton belüli beszélgetéssel, és 4ft-os hálózaton kívüli tarifával. Na ez elég jó
Persze ahol nincs erre lehetőség az iq-se rossz. Nekem is volt.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #47564 üzenetére
Csak 5000 a korlátlan net, Nekem még 3900 Ft, mert rég náluk vagyok, azoknak nem emelkedtek. De azt hiszem az 5000 Ft is megéri.
Csak utalni lehet az árát. Havonta 1-szer 3 perc. Nekem is mobil routerben van,csak net, semmi más nincs.
Semmilyen korlátozás nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Mikulásbá #47563 üzenetére
Köszi!
Ha jól látom a legolcsóbb korlátlan netes megoldás az iQpro adatkartya 1575 Ft-ert + korlátlan extra net
4931 Ft-ert, összesen 6506 Ft havidíjért lenne.Jól számolom ?
Megjelenik ennek a számlája a Telenor oldalán, hogy ott a mobil elofizetesemmel egyszerre fizethessem?
Milyen hátránya van annak hogy nem saját nevemen van ?
Jah és legfontosabb, van annak bármi következménye ha routerben lenne használva mint fő netforras ? Jó, nem torrent farmot üzemeltetnek vele, de nem lenne jó ha letöltöm a legújabb Call of Duty steam-rol vagy az asszony kitalálja hogy toltsem le torrentrol az összes szomszédok részt (közel 100 gb) akkor ezért lekorlatoznak egész hónapra vagy durva büntetést szamlaznanak
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #47562 üzenetére
Itt fenn a táblázatban az iQPro-t és a Euro Quattro-t nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Telenor Hipernet Home SIM kártya van routerben amiről megy otthon az internet. 6300 Ft-ot fizetek a 60 Gb adatért havonta. Most láttam, hogy van a Telenornál Hiper M Net Yes! csomag 6000 Ft-ért amiben viszont már 100 Gb van. Mivel ez elsősorban nem routerbe, hanem telefonba tervezett szolgáltatás ezért rákérdeztem a Telenor topikban, hogy ha routerbe tenném és csak adat menne 0 hanghívás mellett, akkor az gondot okozna-e vagyis a Telenor korlátozna vagy extra költséget számlázna-e.Ott javasolták azt, hogy érdeklődjek Flottás csomag után mivel Flottában ilyen áron jobb ajánlat lenne.
Fel tudna világosítani valaki, hogy miről is van szó?
ELnézést, de sose volt Flottás csomagom, nem tudok semmit sem róla.
Milyen csomag lenne célomnak megfelelő és milyen áron?
Köszönöm előre is a segítséget !
-
veterán
Valaki csinálta azt, hogy mikor felhívták a telenortól Eq flotta miatt nem írt alá egyből, hanem időt kért még? Ha igen utána mikor keresték?
-
Mate
nagyúr
-
huan
őstag
Sziasztok!
DPI régi díjcsomagnál plusz adat max csak ez köthető? DPI Mobil Online 10 GB (mytelenor)
Hipernet 42 - 20 Gb -ot szeretnék, de nem látok erre lehetőséget.
Új díjcsomagra nem szeretnék váltani. -
Tamas1982.1
tag
válasz Fenyi Leopol #47547 üzenetére
Köszi. Azt hittem kapok majd díjbekérőt elötte
-
Fenyi Leopol
tag
-
Tamas1982.1
tag
sziasztok. Unitas flottánál (pránanadi) elég a honlapon lévő reget kitölteni? Csak mert nem kaptam semmi visszaigazolást már 2-3 napja.
-
őstag
van egy feltöltős SIM kártyám másodlagosként ilyen backup célokra, ha elfogy a mobil adat (elsődleges számom céges, magánra is használhatom), akkor tudjak nyomni egy Maratont a Telekomnál, vagy ha mobilvásárlás kell (parkolás pl) akkor ne kelljen a céggel egyeztetni..
3 éve tartom fenn így, 2 évente veszek egy pályamatricát, és mindig van rajta 2-3GB mobilnet tartalékba."... and I hope you have a great day!"
-
petir
senior tag
válasz pető bá' #47542 üzenetére
+1 legjobb ötlet matrica vagy akár pár parkolás vagy bármilyen fizetős sms szolgáltatás.
A flotta a lakosságinál olcsóbban kínál nagy mennyiségű beszédet, netet és korlátozott számú sms-t...
Fogadásra vegyél feltöltőtő kártyát !Még fogadásra alkalmas lenne DIGI SIM ott van kis havidíj de a fent írt példával ellentétben elúszik a pénzed.
-
őstag
válasz CsodaPOK #47540 üzenetére
értem a problémád, de egy előfizetés nem erre van optimalizálva.
Speciális dolog a Telekomnál a MultiSim szolgáltatás, de ott a másodlagos SIM-re pont nem érkezik meg a hagyományos sms..A másik ami még bevillant, az az IOT megoldás, ami üzleti és br 635/hó -> 7620 / év.
Flotta nem fog ilyesmire specializálódni, 1k huf alatti díjjal, vagy szarul fog esni az évi 6k tagsági/akármilyen díj
Ehelyett személy szerint én simán beállítanám azt az emlékeztetőt, mert annál értelmesebb megoldás nincs.
Évente 1x feltölteni a legkisebb címlettel ami ad 365 nap érvényességet, megcsinálni az adategyeztetést 5p alatt szintén évente, ugyanekkor, aztán 2-3 évente arról a SIM-ről megvenni egy-egy autópályamatricát.. de én már csak ilyen fillérb@szó vagyok."... and I hope you have a great day!"
-
nimfas
addikt
válasz CsodaPOK #47538 üzenetére
Szia,
Van olcsóbb. T-home.... nekem a riasztóban van SIM. Riasztás esetén hív a cuccos telefonon.
SIM-en 40 vagy 80 perc beszéd és 40 vagy 80 sms van amit fel lehet használni, nyilván fogadni is tud....Ha jól rémlik 1500 Ft volt a kártya, 1 évig él. Utána kuka. Már a második éve veszem.
Telekom Domino Fix Extra SIM. Keress rá... Telekom oldala épp karbantartás alatt.
Ha neten rendeltem akkor 1500 Ft volt ha jól rémlik, ha személyesen mennék be érte akkor 2 vagy 3000 Ft.... hát akkor postázzátok bakker. (lehet máshol is kapni, de ott is 2-3eFt)
-
CsodaPOK
senior tag
válasz Viktor0610 #47539 üzenetére
Igazából azért ide írtam és azért említettem meg a flottát, mert hátha van valahol, ahol direkt ilyen célra van megoldás. "Előfizetéses" alapon évi néhány ezer ft. Évente egyszer küldenek számlát és le van tudva a dolog. Ha lenne erre valami jó és olcsó megoldás, akkor több helyre is el tudnék képzelni ilyen kártyát, de mivel nagyrészt pusztán kényelmi célt szolgálna, sokat nem áldoznék rá.
A sima feltöltőkártyával egy bajom van. Megveszem, berakom a kütyübe, kipróbálom, működik, hurrá. Aztán el is felejtem, hogy létezik, meg, hogy SIM kártya, meg, hogy feltöltés. Évente néhányszor lenne csak szerepe és tuti, hogy amikor istenigazából szükség lenne rá, akkor már lejárt az 1 év meg a türelmi idő, meg minden. A szolgáltató meg hiába küldözget SMS-t arra a kártyára, hogy "töltsd fel pajtás, mert baj lesz", sehogy nem fog elérni hozzám.
Évekkel ezelőtt hasonló okból kellett már SIM (SMS küldözgetős riasztó), próbáltam megértetni az ügyfélszolgálattal, hogy mire van ez a SIM és hogy állítsák be, hogy ha jön a kártya lejárata, akkor ne a kártya saját számára, hanem az én számomra küldjék a figyelmeztető SMS-eket. Két szolgáltatónál vagy háromszor esküdtek meg, hogy beállították, de aztán mindig oda jutott a történet, hogy "**sza meg, már megint vagy fél éve lejárt a kártya."Tudom az én hülyeségem és miért nem lehet egy emlékeztetőt írni, de hátha van jobb megoldás. Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyen kell, hátha valaki rámozdult erre
-
MODERÁTOR
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Adott egy kis "okos konnektor", ami annyit tud, hogy lehet bele tenni SIM kártyát és ha meghatározott számról meghatározott tartalmú SMS-t küldök rá, akkor a konnektort ki-be tudom kapcsolni.
Ehhez keresek olyan szolgáltatót, flottát, bármit, ahol a legeslegminimálisabb összegből lehet fenntartani egy SIM-et. Gyakorlatilag semmit nem kell tudnia az SMS fogadáson kívül. Létezik valahol e célra megoldás?Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #47497 üzenetére
EQ-nál azt mondták, hogy ez már a Telenornál kell kikapcsoltatni. Kiderült, hogy ez nem adatkeret bővítés, hanem a hanghíváshoz rendelhető adatkeret. Kiegészítő adatkeret 4GB=2144Ft, 10GB 2968Ft. Telefonon kérhető a Telenortól. Jobb, mint az online elérhető. Kérdeztem milyen melléken hívjam őket, mert üzleti ügyfelek vagyunk, mondta mi speciális lakosságinak számítunk, legegyszerűbb a 1220, 0-s mellék (ez egyébként a panaszbejelentésre szolgál).
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
Ahol korlátlan szociálpassz vagy ilyesmi van ott a messenger videohívások se eszik az adatkeretet vagy csak a fbolvasgatás adatforgalmát nem számolják?
-
Tamas1982.1
tag
Unitas (pránanadi) van valakinek cégnéven? Lehet egyáltalán?
-
Dracula72
senior tag
válasz bohoc71 #47529 üzenetére
Mobilflották.hu oldalon „Flotta 11” - nél 200sm/hó van. Ezt találtam eddig. Napi 10, munkanapon kell csak.
„V-Flotta” - ban 1000db free.
Ami gáz ennél az a hűségidő amit nem szeretnék aláírni.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
Dracula72
senior tag
válasz bohoc71 #47526 üzenetére
Nem vagyok szolgáltatóhű, mindegy melyik.
Az egyik sok beszéd, pár Giga net.
A másik kevesebb beszéd és vagy 5 Giga net.
Legalább egymás közt sok-sok sms, kb. napi 10-15.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
tomtbo
csendes tag
Sziasztok!
Több vodás flottánál is láttam a net special csomagot (100perc, 5gb+social pass, ~3000ft), azonban mindenhol 1 év hűséggel. Tud valaki esetleg olyan flottát, vagy kódot, ahol nem szükséges hűséget vállalni? Vagy esetleg egy ehhez hasonló csomag is jó lenne, kevesebb nettel, a hűségmentesség a legfontosabb szempont.
Nagyon hálás lennék!
Köszi előre is! -
MODERÁTOR
-
Dracula72
senior tag
Not Found
The requested URL was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Pár hónapja is találtam pár ilyet. Lehet ugyan ezek voltak? Törölni kellene.
-
Dracula72
senior tag
Hmm. Probléma az oldal megkeresésekor.
Nem lehet a(z) tienscsapat.site-mlm.com helyen lévő kiszolgálóhoz csatlakozni.
Alatta a Vasas Szakszervezeti Szövetség
404
Oops... Page Not Found!( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
Dracula72
senior tag
Pedagógusok Szakszervezete összefoglalóban
404-es hiba
A keresett oldal nem található( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
Dracula72
senior tag
LIGA Szakszervezetek az összefoglalóban
Not FoundThe requested URL was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Lehetne ezeket törölni/javítani?
-
Dracula72
senior tag
Kalandlövészet az összefoglalóban
Website Moved
This site has been moved to a new server.
Follow these instructions to clear your DNS cache and possibly restore this site.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
petir
senior tag
Mindenre van esély bár erre kicsi - ugye ezek nem publikus csomagok most dolgozói csomagokat kaptuk meg amennyire én tudom . Azt meg talán nem szüntetik meg
Mondjuk ez a tarifa váltás érdekes dolog , felfelé lehet vissza nem. Míg Péterék kezelték ebből nem volt gond...Én pl nyaralások alkalmával rendszeresen ugrottam felfelfele net miatt hó végén szóltam Anitának visszarakott kisebb csomagba.
Amit tőlem elvettek a konferencia hívás , ingyenes volt. Most havidíjas.Amúgy Péter új az árak újratárgyalását írta 2 év múlva - meglátjuk.
Ami biztos szám a miénk szóval e miatt nem kell izgulni illetve árakban a publikus csomagok alatt vagyunk tehát rosszul nem jártunk továbbra sem.
[ Szerkesztve ]
-
Dracula72
senior tag
Herbalance az összefoglalóban
404
Page not found
új elérés: https://www.herbalance.hu/index.php( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
nmolnar
csendes tag
Nekem is megtörtént a névre írás. 4 előfizetés mindegyik adatmegosztóval. Külön egy korlátlan adatkártya, szintén adatmegosztóval. És kértem tőlük (úton van) még egy korlátlan adatkártyát. Eddig minden simán ment és azt mondták 1 év múlva, a hűség lejárta után sem fognak árat emelni. Legyen így.
-
-
noorbertt
őstag
válasz kurtuzov #47505 üzenetére
Igen, elég nagy bibi.
Nálam a fűtés vezérlés és a kamera rendszer is nettol függ.
De segítőkész volt a csajszi, mert miután mondta hogy én értettem félre ezt a korlátlan adatmegosztót ami nem létezett a kártyámhoz felajánlotta hogy vehetek extra adatot az előfizetés mellé.. -
kurtuzov
senior tag
válasz nimfas #47500 üzenetére
Ahogy Viktor0610 is írja, nem a SIM névre átkerüléssel van a bibi, hanem hogy milyen csomag lesz az adott SIM-nél átírás után. Azért sejthető, ez most rendezve lesz. Nagyobb kérdés mi lesz egy év múlva.
-
nimfas
addikt
Engem a héten hívtak fel.... kedden.
Áttették a beszéd kártyát, a korlátlan netes kártyát és a MEGOSZTÓ kártyát is.
Direkt rákérdezett az ügyintéző srác a Telenortól, hogy kell-e a megosztó is, mert nem lát rajta forgalmat.... ami érdekes, mert a megosztó van elvileg az otthoni routerben. (Hacsak ki nem cseréltem a telefonban lévőre... )
Szóval mind3 kártyám átkerült az én nevemre!Sajnos a fel-le módosításról nincs infóm, én bőven beleférek a havi 275 percbe.
Korlátlan netem van, szóval az adatkeret sem fogy el.. -
kásás
tag
Sziasztok!
EQ flottásoktól érdeklődnék, akik most léptek be, vagy íratták névre a sim-et. Vegyes információim vannak bizonyos kérdésekben.
-Szerződésben a tarifacsomag váltásról mit írnak? Gondolok itt arra, hogy fel-le lehet módosítani a csomagot, illetve a hűség újraindul tarifa módosításkor?
-Az adatkeret elfogyásakor mit írnak a szerződésben mennyire lassítanak?
-Új belépésnél számlaelőleget kér a Telenor? -
veterán
Én még megvárom jövőhéten milyen céges csomagot kapok és az alapján döntök majd az Eq korlátlan beszédes simről.
-
MODERÁTOR
válasz kurtuzov #47499 üzenetére
Nem tudom a pontos sztorit.
Az biztos, hogy az adatmegosztót az átírás előtt át kell váltani valamilyen más mobilnetes csomagba.
Amit -ha jól sejtem- a háttércsoport visszavált adatmegosztó tarifába az átírás után.
Ahogy hallottam, vannak olyan kártyák, amik valamiért nem kerülnek vissza az eredeti csomagba.
Ez teljesen jogos panasz, amit ki kell vizsgáljanak, meg kell oldjanak.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest