Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz 4Grider #47584 üzenetére
Ha már flottás topikban vagyunk.
Nekem egy vodás díjcsomagom van 1990 Ft, korlátlan voda, 100 perc más hálóba (ha elfogy 9Ft a percdíj), 1GB net + korlátlan FB.
Volt hónap, amikor 11 órát beszéltem voda irányba.
Múlt hónapban 500MB adatom fogyott el, mert munkahelyen van laptopom, meg amúgy is van wifi, itthon pc/tablet/ vezetékes digi.
Az én felhasználási szokásaim mellett a digivel a jelenlegi 1990 Ft helyett 3000 Ft fölött lennék. -
törölt tag
válasz 4Grider #47582 üzenetére
Minden példa sántít, te is tudod.
A példa mindig a könnyebb érthetőséget szolgálja, mert vannak akiknek ez szükséges.
Pl. a pedagógusok gyakra alkalmazzák.
A gond ott van, ha a "fogadó" fél, nem azt látja a hasonlatban, amit szemléltetni akarsz, hanem megkeresi annak gyenge pontját, azzal a szándékkal, hogy kiforgassa mondandód.Amúgy a horgászhelyeden digimobillal netezel?
-
törölt tag
válasz #76519680 #47576 üzenetére
Te szóltál hozzá a véleményemhez !
A fórum már csak ilyen. Ha zavar, hogy a te gondolkodásoddal nem egyezők is fórumoznak, és kifejtik véleményüket-érvekkel, kérlek jelezd.Te nem tudsz elfogadni valamit ! ( " Dacia " )
Mármint mit nem fogadok el? Azt hogy egy lapon említsék a VW Passattal? Mert az elfogadom, ha valakinek előbbire van pénze/igénye.Mindenki használja azt, ami jó neki !!!
Én is ezt írtam, lásd fölötted lévő hsz-em: Én elfogadom, ha neked megfelelő a Digimobil által nyújtott "ügyfélélmény", kérlek te is fogadd el, ha másnak nem elég.Részemről lezártam ezt a vonalat !
Megegyeztünk! -
törölt tag
válasz #76519680 #47574 üzenetére
Telefonálni tudok ? Igen !
Elég gyakran visszhangos. Tudom: a telefonom sz*r (amúgy nem).Internetezni ? Igen !
Havonta 1x két napra berakom a telefonomba a teszt kártyát. És mindig megakad a YT videó nemhogy 1080p-ben, de még 720-ban is. A 480-at meg meghagyom annak, aki szerint az is bőven elég.De sok helyen jobb, mint a másik három !
Amerre én járok egyetlen ilyen hely van (de az igaz, hogy van ilyen). Szóval a rengeteggel nem találkoztam.Arról inkább ne nyissunk vitát, hogy ez miért van így (digi vagy nmhh a felelős-mindenki tudja a választ): én, mint felhasználó a számomra nyújtott szolgáltatást hasonlítom össze, nem szimpátia, és nem jó / gonosz relációban.
Szóval mindenkinek mások az igényei.
Én elfogadom, ha neked megfelelő a Digimobil által nyújtott "ügyfélélmény", kérlek te is fogadd el, ha másnak nem elég. -
törölt tag
válasz #76519680 #47570 üzenetére
Almát az almával, körtét a körtével.
Országos lefedettségű hálózatot bocifoltossal, illetve 10-100 Mbps-es sebességet konstans tudót (Tkom, Tnor/voda) átlagosan 1-2*Mbps-essel összehosníltani 1 az 1-ben nem túl szerencsés.Értem én, hogy a Dacia is elvisz Á-ból B-be, de nem szokták ugyanazon lapon említeni mint egy VW Passatot.
*-nálam, Bp-en ennyi az átlag
-
törölt tag
válasz Bferibörs #46546 üzenetére
Ha visszaemlékszem...miért lettem anno pannonos....
Bementem telekom partner-boltba, hogy vegyek egy domino sim-et (telefon nélkül !). Első számom lett volna. Kérik a személyim. Mondom elvesztettem, de itt az ideiglenes...A4-es nyomtatvány. Az nem jó, jött a válasz Mondom nekik, ha a rendőr megállít ő elfogadja, akkor egy sima feltöltőkártyás szerződéshez miért nem jó? (majdnem 20 évvel ezelőtti sztori, akkor boldog-boldogtalan bemondásra fiktív adatokkal regisztrálta a dominós kártyákat). Akkor sem jó, jött a válasz.
Hazamentem. Pár nap múlva kézhez kaptam a személyim. Bementem a hipermarketbe, és mivel "ha valami rosszul indul" ....ezért inkább második alkalommal másik boltba, a pannonhoz mentem be. Most már tudom, hogy rossz döntés volt1x mint 100: mindenhol tévednek (vodával 2, digivel 1 ütős sztorim van), csak az nem mindegy, hogy: 1. milyen sűrűn, illetve 2. hogyan kezelik a tévedésüket.
-
törölt tag
válasz Bferibörs #46541 üzenetére
Ott is van sztorim ~15 év alatt mindösszesen 3 volt. (telenornál évente ~2)
Kifogtam egy olyan ügyintézőt, aki 30 perc alatt sem tudott egy számhordozást megcsinálni (kezdő lehetett, de annyi esze nem volt, hogy segítséget kérjen). Mondom neki, ideadná a személyimet? Ideadja...közben pötyög a billenytűzeten, ráncolja a homlokát...ez így nem jó, mondja halkan, magában. Én meg: akkor viszlát, nekem erre nincs időm (ha valami rosszul indul azt én jelnek tekintem: rossz lesz a folytatás is). Nem is írtam alá semmit sem, eljöttem.
3 nap múlva nem volt térerőm a vodás kártyán. Visszamentem, mondják, 1000 Ft lesz a sim kártya, nem vitted el a múltkor...mire én: hol írtam alá a számhordozást....őőő...ááá...úúú....akkor ingyen van Mire én: és még kérek 5000 Ft univerzális egyenleget , mert (és nézzétek a visszaigazoló netbankos emailem) ennyivel töltöttem fel tegnap a vodás számom, ami nektek köszönhetően ment a levesbe. Nem vitatkoztak. -
törölt tag
válasz gabor9991 #46539 üzenetére
Telenornál nem úgy működnek a dolgok, ahogy azt egy normálisan gondolkodó egyszerű halandó elképzeli.
Rengetem negatív sztorim van velük, minden ügyintézésemre jutott 1 ! amíg elegem lett, és végleg elfelejtettem ezt a "társulatot".
Csak 1 történet a sok közül: kollégám feltöltős számát vettem nevemre. Az ügyintézőnek szóltam előre, hogy figyelje az adataim. Ő messengerezett ügyintézés közben. Naná, hogy elrontotta. Mondtam neki, hogy előre szóltam. A válasz: bocsi....Hívtam boltvezetőt. Az is csak annyit mondott: elnézést. Mondtam nekik, hogy így személyes adat-eltérés miatt nem tudom a számot elhordozni, javítsák ki az adataim. Mire ők: előbb így (hibásan) át kell fusson a telenor rendszerén, és majd 24 óra elteltével jöjjek vissza, addig nem tudnak hozzáférni-mert folyamatban lévő ügymenet központilag zárolt a hozzáférés...bla-bla. Rákérdeztem, hogy van-e direkt vonaluk a Jóistenhez, kérjenek plusz időt az életemhez. Ha ismét jönnöm kell az ő hibájuk miatt az az életemből ellopott idő. Vállat rántottak. Vásárlók könyve lett belőle, központilag kivizsgálták és 3.000 Ft-ot jóváírtak -arra a számra, amit mondtam nekik hogy elhordozok, ráadásul kizárólag telenor szolgáltatásokra lehetett volna igénybe venni (tehát nem univerzális egyenleg).
Mátyás király meg az eszes telenor-osra lett kitalálva a jóvátétel. -
törölt tag
-
törölt tag
A vodánál 500 Ft-al olcsóbban megvan a jelenlegi dpi alap csomaghoz hasonló híváskondíció, ráadásul nem 2GB-tal hanem 5GB-tal. (Ha nem kell adat, csak a percek, akkor pedig féláron kapod a vodánál ugyanazt, mint a telenornál a dpi alapot). Én pont most vagyok net-megvonáson-kb. 1 hónapja nyomógombos telefonozok, és élvezem.
A középső csomag szintén 500Ft-tal olcsóbb vodásként, 8GB helyett 5GB adattal, de egy rakás passal.
A dpi vip csomag....hááát ....publikusban a red 11.000 Ft.
Nem érzem, hogy ezek az új dpi csomagok juj de jók lennének. -
törölt tag
dupla nat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- XPEnology
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest