Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nézd meg a másik verziót!
Mivel átméretezni is lehet, majdnem teljes méretre beállíthatod, de feljebb, mint van alapból. -
-
-
Az nem feltétlen egyszerű.
Találtam egy linket a jegyzetek kimentésére.
A nehezebb az lehet, hogy a Xiaomi féle Jegyzetek appba megosztással csak TXT-t tudtam volna küldeni. Ha csak szöveges jegyzeteid vannak, akkor OK.Amúgy én valami gyártófüggetlen jegyzet appot javasolnék. Pl. Google Keep vagy OneNote.
Ezek akár iPhone-ra váltáskor is jók lehetnek.
A megoldás itt is ugyanaz. A lementett fájlokat továbbküldöd/megosztod egy fájlkezelőben, a cél a Google Keep/OneNote. -
-
crok
nagyúr
Esetleg megpróbálnám ezzel a GetApps-el (nem ezzel mert ez kínai) frissíteni magát a system updater app-et, hátha az a baja.. (meg akár a többit is, this is life írt róla nemrég mikor rendszerapp frissítés lett kilőve ezzel fel lehetett tenni azt is).
-
crok
nagyúr
Talán ugyanazért amiért a Google Play is szokott szórakozni.
Beragadhatott nálad it a letöltésvezérlő.. Beállításokban a telepített alkalmazások közt jeleníttesd meg a rendszerappokat is és a listában levő két "letöltések" vagy hasonló nevű appokat keresd meg és kényszerített leállítás után töröld az adatait meg ha volt akkor a frissítéseit is majd restart. Utána mennie kellene rendesen. -
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Valószínűleg igen, lehetne rá beállítás.
Bár kérdés hogy te a ki kapcsoló menü megjelenítésre gondolsz vagy arra hogy ha kb 5mp nyomva tartod a be kapcsoló gombot, akkor ki kapcsol.
Nekem pl Redmi note 7-en Pixelexperience rom van, de most megnéztem van-e rá opció, de nincs, fent van a Gravitybox, és abban van rá opció hogy a kikapcsolódási menü ne jelenjen meg zárképernyő esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest