Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz zsolt19900 #20023 üzenetére

    Gyári állapotú, de ezt már nagyon (el)használták. A km szerintem ennél az órában lévő 33k-nál is több. Egy próbát megérhet.
    Legalább rendszámos.

    vaksi8

    Normális. Be fog kopni, s elmúlik.

    Tothgera30

    Attól, h egy dekliből ki tud csavarni 6 csavart és le tudja venni a variátort, még nem jelenti azt h ért hozzá.
    A motor biztosan hideg volt. Egy részből az automata szivató ilyenkor dolgozik, ezért is a nagyobb füst. Az meg, h injektoros vagy karbis 2t-nél ilyen tekintetben jelentéktelen, mivel mindkettő elégeti az olajat, így füstölni fognak.

    AndrewTdi

    :)

    Reméljük tényleg jó vásárt csináltatok. Jó egészséget hozzá!

    FFyFFy

    Ennek több oka lehet.

    Első hsz.-ból tölsd le a táblázatot, benne kell h legyen a típus. Karbit szét kell szedni, gyári értékekkel összerakni (fúvókák). Következő lépés; hajtás átnézésre. Szíj, görgők kopottsága. Illetve a kuplungrugókat érdemes még megnézni és cserélni gyárira. Az is elképzelhető, h jóval erősebbet rakott bele valaki az elmúlt évek során. Ettől is indulhat magas fordulaton.

    Telda

    Őszintén, ezeken én már ki sem igazodok, annyi féle nevet adtak már nekik. Ilyen külsővel emlékeim szerint a CPI Hussar bírt, ami elég nagy kaki.

    Nem ismerem a Motowell-t, de nem is akarom megismerni.

    Ennyi pénzért inkább egy Dio, Jog, vagy korrekt old SR.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák