Új hozzászólás Aktív témák

  • dave93

    őstag

    válasz zsolt19900 #19637 üzenetére

    :) Nagyon elfogult vagy, nem csoda. Tudom az érzést, ilyenkor úgy tűnhet mindenki csak a faszságot mondja és lehurrogják a Te csodagépedet...:) Nyilván jól megy a motorod, örülsz neki, úgy érzed jó vásárt csináltál, de hidd el nem véletlen hogy vannak Runnerek 150k-ért papírral meg 300-400kért is.

    Ezzel nem azt mondom, hogy nem jó a motorod, csak tényleg nem lehet ezt kijelenteni ilyen hamar. Egy autóra se mondom hogy elmentem vele 5000km-t semmi baja, fasza vétel volt :)

    Vannak hibák amit tapasztalatlanságból nem vesz észre az ember meg van olyan amit egyszerűen egy használt motor kipróbálásnál nem lehet észrevenni, hiszen nem látunk bele a motorba. Lehet hogy 25.000km van az órában ami valójában 40.000km és kizárólag csutka gázzal használta egy olasz kisgyerek korábban....:)

    Vettem már meg én is ferde vázas Leonardo-t, nem tudtam hogy erre is kell figyelni rámsózta a nepper... De ezek után vettem 180 2T Runner-t én is, az évszázad bizniszének tűnt eredeti papírokkal hibátlan esztétikai állapotban. Aztán kiderült hogy a Pesti utakon a fordított teló miatt használhatatlan, cserélni kéne a szilenteket valamint lazán benyal 5-6 litert, átlagosan 70km/h-val közlekedve... Ki lehet fogni jókat, de csodák nincsenek sajnos. :R

    50cc: 4Tnél mintha babakocsit tolnál, cserébe keveset eszik. 2T már nyilván jobban megy, de többet eszik. A vízhűtésesek erősebbek, én egy SR 50-t (karburátorost) próbáltam, az fojtás és tuning nélkül ment 85-90km/h-t, de 4 litert megevett. 180cc után amúgy kegyetlen gyengének fogod érezni, de még egy 125 4T után is erősen. :)

Új hozzászólás Aktív témák