Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz dave93 #19627 üzenetére

    Persze, tök jól látod.

    Tényleg nem akarok senkit sértegetni, pláne nem ezzel bárkit többre tartani (magamat meg főleg nem), mert ilyen robogója van, de amikor 2006-ban vettem a 125-öst, akkor ezek még megbecsült motorok voltak. Értékük, robogós körökben komoly presztízsük volt. Nem utolsó sorban nem adták oda kéccázé és 10 ből 6-7 gyönyörű, használható, költségmentes volt.
    Hála ég nem jutott hozzá minden 14 éves tuningművész hugy összegekért...

    Ahogy telik az idő, nem kicsit amortizálódik egy '97-től gyártótt maxi ára. Így valóban az utolsó igénytelen user is vehet MZ helyett Runner-t. (Itt is leszögezem, h nem nézem, pláne nem becsülöm le az MZ-t. Mivel ~ egy árban vannak, ezért hoztam példának.)

    Majd szépen levonják a konklúziót és terjesztik az igét, h "ezek egy kalap szart sem érnek, 8 litert esznek, szarul mennek és össze vissza húznak". Mint ahogy, totalcar-os használt tesztben is megírta kőbájker egy glettelt külsejű, '97-es 180-asról...
    ...persze, mert előtte olaszban 4x törték totálkárra, és egészen pontosan ő a 27. tulajdonosa.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák