Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mandju

senior tag

válasz Cseneles #66602 üzenetére

" A konvergencia ronthat az elessegen de az mar gyari beallitason tulmutat."

nem akarok az istenért sem veszekedni veled, de pont ezt írtam. Az 1 chip előnye, hogy nincs konvergencia hiba. A 3 chipes gépet nem tudod úgy illeszteni, hogy minimálisan ne legyen benne konvergencia. Minél nagyobb a vászon, annál jobban kijön. A freya-t és a njordot lehet menet közben állítgatni hardveresen, de nem lehet tökéletesre hangolni. Ezt nem én mondom, hogy Andy_cres írta a HKV-n. Viszont pontosabbra meg lehet csinálni, mint szoftveresen, zónázva egy LCD-t (ott megint más dolgok jönnek elő)

A legelső posztomban annyit írtam, hogy megfelelően jó (azonos kaliber mindkét gép esetén) objektívvel egy 1 chipes gép élesebb, mint egy 3 chipes. Tesztképen. Ezt továbbra is tartom.

* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés