-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabum911
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi win10-es tabletem ezt szeretném a PC melé másodlagos kijelzőnek használni erre tudnátok valami programot ?
Elöre is kösz! -
-
válasz V.Stryker #54042 üzenetére
Mit akarsz takarítani? W11-en nincs rá szükség. Azzal meg nem érsz semmit, hogy a gyorsírótárakat kiüríted. 1 hét múlva úgyis tele lesz, és SSD-knél nincs is érezhető teljesítményveszteség az esetleges defragmentáció miatt.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
dqdb
nagyúr
válasz Gézengúz #54039 üzenetére
Nem, ez nem régi tag-új tag különbség.
Az hamar kiderült, hogy körülbelül nulla tudatossággal rendelkezel biztonság terén, és olyat akarsz csinálni, amihez valamilyen szinten érteni kell, hogy ne nyomják fel az egészet.
Ez a válaszolok a kérdésre és a válaszadás helyett inkább megvédem a kérdezőt a hülyeség elkövetésétől közötti különbség, ahol én is azt tudom mondani, hogy tényleg segítő szándékkal, komolyan kérlek: ne akarj selfhostoln, ha már azt sem érted, hogy miért probléma a W7 használata 2025-ben.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
w.miki
veterán
Instagram oldalról szeretném letölteni egy felhasználó képeit + videóit PCre.
Mi(k) a legegyszerűbb program(ok) ehhez?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
válasz V.Stryker #54033 üzenetére
Miért nem elég a beépített megoldás?
-
V.Stryker
nagyúr
Windows 11-hez van valami takarító app, ami még tud esetleg automatikusan induló progikat tiltani. Igazából a CCleaner utódját keresném, mert az nagyon elment már a fizetős, mindent is rábeszélős irányba.
-
-
-
Gézengúz
addikt
Először próbára, csak itthoni Pc-n csinálnám.
És mondod ezt valakinek akinek az OMV, a docker, vagy a photoprism nem mond semmit.NF-
Nem érzem, mert semmiféle problémát nem okoz nekem W7-et használni még most sem, amire szükségem van ezzel is bőven megoldom. Amíg mások hol ezzel hol azzal szívnak 10-11-en, nekem hosszú évek óta megbízhatóan megy a W7. -
válasz Gézengúz #54027 üzenetére
Miért Windows? Felteszel pl. egy OMV-t, amitől NAS-á válik a PC (vagy egy random Linux-ot), és arra feltehető bármilyen docker alatt futó megoldás, legyen az nextcloud, vagy photoprism.
[ Szerkesztve ]
-
NF-
junior tag
válasz Gézengúz #54027 üzenetére
Őszintén szólva én azt ajánlom, hogy hanyagold az egészet. Ha nem érzed, hogy 2025-ben (de már kb. 10 évvel előtte is) mi a gond egy nem támogatott rendszerrel, akkor segítő szándékkal én azt ajánlom, hogy semmilyen saját szervert ne tegyél ki az internetre. Pláne nem privát képeket vagy videókat. De ez már nem ennek a topiknak a témája.
Nintendo friend code: SW-6329-0332-2133
-
-
-
Gézengúz
addikt
Szeretnék egy itthoni tárhelyet, egy progit a gépen futtatni amire telokkal fel csatlakozva, képeket, videókat lehetne menteni távolról, illetve nezegetni róla.
Ha jól működne a teszt a jelenlegi gépen akkor egy kis fogyasztású gépet direkt erre akarok beállítani.
Ötlet?
Köszi. -
NF-
junior tag
válasz mindenes24 #54014 üzenetére
Nintendo friend code: SW-6329-0332-2133
-
efemm
tag
válasz mindenes24 #54014 üzenetére
Ez mintha ingyenes lenne: Easy Poster Printer
-
mindenes24
junior tag
Milyen programmal lehet egy hatalmas kepet A4-es meretekre "szabdalva" ugy kinyomtatni, hogy egymas melle rakva pontosan kiadja a nagy kepet?
(Gondolom, ollo szukseges lesz, mert a nyomtato nem nyomtat teljesen a papir szeleig.)Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
-
Blaster
kezdő
Egyre többeknél felmerül az, hogy Google Authenticator alternatívát keresnek Windows-ra. Létezik ilyesmi? Nem néztem a kormány ajánlásokat, nem is érdekel, én szoftver oldalról szeretném megközelíteni. Van ajánlható?
-
Blaster
kezdő
-
válasz synaxon #54006 üzenetére
Plusz annyival bonyolítanám,hogy a :save sor elé beilleszteném magának a játéknak az indítását. Így ha ezzel indítod a játékot, automatice elindul a mentés is.
start /B "c:\jatekok\valami.exe"
:save
timeout /t 900 /nobreak
copy "save" "save_backup" /y
goto saveFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
poirot
őstag
-
lanszelot
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24