- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindenkinek. Egyenlőre a PureText appot próbálom ki, mert minnél kevesebb művelettel kellene megoldani, hogy gyorsan haladjak.
De, hogy a hülye mac-esnek legyen még hülye kérdései:
Videó és egyéb média lejátszó még mindig a vlc vagy van más ingyenes jó alternatíva?
Milyen ingyenes kis progival tudom kitenni az óra mellé a memória és cpu terhelést?
Bocs srácok, 10 éve legalább, hogy nem használtam windows napi szinten. Nekem még a kedvenc rendszerem , a best, a Windows 2000.-
-
-
-
BitRider
senior tag
Teams... bakker, követni se lehet, hogy melyik kliens mire jó. Van a Classic, van a sima, meg van a New, de ezt a letöltéseknél sehol sem jelzik egyértelműen. Az egyik nem kezeli a sulis / workplace-es dolgokat (de miéééért?), a másik simán szar, a harmadik meg ki tudja, miért létezik. Hihetetlen, amit művelnek.
BiP: Az ilyet valóban kerülöm nagy ívben. De közben a Trillian se vált be, nem tudtam rábírni a hitelesítésre, a POP3-ra meg szimplán nem reagált. Így, utólag se bántam meg, hogy töröltem a NeszeTools-ról. Szóval továbbra is kis IMAP klienst keresek.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Jogos. Nem használom, de cikkekben olvasom én is, hogy erős az átterelés. Olyan Microsoftos módra.
Ahogy az is igaz, hogy jan.1 után, miután leveszik a Storeból, a működést is tilthatja, valóban.
Szóval köszi a kiegészítést.De tárgytalan is, a kérdezőnek úgyse vált be, csak egy tipp volt a részemről.
-
BitRider
senior tag
A megoldás a Trillian lenne egyértelműen, mondjuk még bajlódok az autentikációval. Szimpla IMAP csekkolás beállítható időközzel, és közben kiderült, hogy még 30 MB memória se kell hozzá, csak 7...
Hogy a Beeper-ből hogyan hagyhatták ki a Gmail kezelést, az talány – pedig azt a klienst amúgy is használom (Messenger, Android SMS, Discord és a Signal összefogására).
[ Szerkesztve ]
-
Telefonnal csináltam mozgóképet és ide nem tudom fel tölteni.
Erre kellene megoldás.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
"mozgókép"
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
őstag
@maroz
WYSIWYG típusú webszerkesztő kell neked. Idővel elő fog jönni, hogy sajnos még itt is kell legalább alapszintű html ismeret, de majd belejössz.
A kompozer és nvu utódja bluegriffon. Bár Kb. 5 éve azt sem fejlesztik.
bluegriffon portable szavakra keresve találhatsz letölthető változatot az ismertebb portable portálokon. Volt már, hogy használtam... ahogy az elődjeit is (Kompozer, NVU) ...régenMeliora sunt bono inimica
-
nagyúr
A win+g az a game bar, de nekem törölve van a winből az x box app, tehát nem jön elő semmi erre a billentyűkombóra. Egyébként nálam nem volt használható videó felvételére a Game Bar, próbáltam egy csomószor. Játéknál nem tudom mi a helyzet, sosem játszottam gépen, de normál esetben én soha nem tudtam semmit felvenni vele. Utána töröltem az appot.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
coco2
őstag
Az elektromos művek ügyfélszolgálatával küzdünk. Aki előfizetőként van bejelentve, sajnos nincs ügyfélkapuja. Nekem van ügyfélkapum, de én nem a bejelentett előfizető vagyok. Lehet így tenni bármit?
Alapértelmezetten amit terveztem, digitális kitöltés után kinyomtatni, aláírni kézzel, bescannelni, képet tisztítani, pdf-be rakni, pdf-et email-ben elküldeni.
Az elektronikus aláírás bárhogyan megy, azt még nem néztem, nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
Igen, hát, az egyetlen, amit elkerülnék, hogy kézileg kelljen darabokra szednem. Valami nagyon gonoszul össze van drótozva a reklám a formázással meg a weboldal háttér színeivel. A chrome nem tudja másmilyen formában lementeni úgy, hogy egyben maradjon az oldal. Sőt, néha lementeni sem tudja, mert a reklámok annyira blokkolják. Az mhtml az egyetlen formátum, amit csak kiment, vissza tudja tölteni, és kinézetre egyben maradt. Ha küzdöttél már meg olyan oldalakkal, tippeknek örülnék, mit lehet vele kezdeni. DiabloWiki
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Krystal_s
addikt
és Cs1csó
Jogos a Comodo HIPS figyelmeztetése! 🙂
Írtam a Losslesscut fejlesztőjének és ő is megerősítette, hogy a program módosíthatja a registyt és a programot sem nevezi teljesen portable-nek..."Hi
Losslesscut uses Electron which is based on Chromium has a lot of built in functionality. So although losslesscut doesnt explicitly modify registry values, it’s fully possible that Electron does. I wouldn’t call LosslessCut fully «portable».
-Mikael"[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Lehet... Az ilyen riasztàsok engem is zavarnak. Nem túl gyakori. Sok portable programot használtam már és kb 100-ból 1-szer jelez ilyen reg. változtatásra. Normálisan megirt programoknál nem jelez, mert nem végeznek "félreérthető" tevékenységet.
"minden értelmes vírusirtó cég"
Tudnál mondani 1-2 példát normális AV programra Bitdefender és Kasperskyn kívül? Én nem tudok... Pedig jó lenne, ha lenne 1-2 alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
Ha nem bootolható, de még elérhető a C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default mappa, még van lehetőség lementeni a Login Data fájlt.
totron
Használjon portable chrome-ot[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
A 'webszerverem' egy egyetlen exe-ből álló zárt forráskódú program. A másikat ki fogom próbálni, köszönöm.
-
tonyrulez
őstag
Tévére Vanced-et nem ajánlom, mobilra van kitalálva. Helyette SmartTubeNext, direkt TV-re, ugyanúgy reklámmentes és SponsorBlock is van benne.
Vertigo18: Egyedi OS miatt (LG WebOS vagy Samsung Tizen) nincs megoldás, nem lehet csak úgy rátenni appot, nincs is hozzá, a gyári appot pedig nem lehet reklámmentesíteni, még hálózati reklámblokkolással sem (ugyanonnan jön a reklám mint a rendes videó, nem lehet szűrni)
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Rodzser Mór
senior tag
Hmmm, kár!
De ha így van, ahogy írod a hangot miért nem a videó kezdőpontjához teszi? Miért az előző videó hangjánák végéhez illeszti?Esetleg még a hangsávot ki lehetne nyújtani a teljes videó hosszáig, csak az nem tudom mennyire gépigényes, romlik-e a hangminőség általa, vagy videóminőség észrevehető módon. Szóval ez így macera. Már vágás+illesztésnél jó lenne ennek elejét venni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
"Hmm, most nézem a scriptet, akkor úgy tűnik, hogy dolgoztak a paraméterek kezelésén, mert korábban nagyon kényes volt a sorrendiségre."
Igen, jól megmókolták a paraméterek feldolgozását, ugyanis abban teljesen igazad van, hogy régebben a -ss param az a -i param elé kellett kerülnie, most meg nem, viszont a -sseof param meg csak az -i param elé kerülhet, mögé nem...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Akkor csak valszeg a byte order mark hiányzik neki a szövegek elejéről.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
-
törölt tag
Megnézem, köszi.
Kicsit tartok tőle, hogy nem fogja tudni monitorozni rendesen a hőfokot a 6.42, de majd kiderül.Ha volna api, akkor jobban örülnék annak. A folyamatos log-ba mentés felesleges volna, a pillanatnyi érték elég lenne. Vagyis aktív állapotban hívnám az api-t mondjuk 5mp-ként.
Persze, ha egy saját porton megoldana maga mindent az volna a legjobb. Ahogy például a torrent kliensek szokták.
Ha jól láttam van az SDK-ban egy külön dll is, amit fel lehetne használni egy saját monitorozó programban, saját apu-t írva, de gondolom az is a fizetős verzióhoz van. Ezt még nem néztem meg.
Fájlba mentésnél meg kéne oldani, hogy akkor kezdje csak, ha mondjuk egy request érkezik és a response tartalmazná az fájlt.
Ugyanis a hwinfo folyamatosan fut a gépen. Csak a fájlba mentést kéne indítani/felfüggeszteni 1-1 hívással. -
lanszelot
addikt
Hello,
Nem stream-elek, csak az 5 éves unokaöcsémmel minecraftozok, és gyerek dalokat, verseket szeretném ha hallgatna, hogy tanuljon is közben.
Discord-on beszélünk.
Bár nem vágom hogy kell ezekkel, de így már rá tudok keresni.
Nagyon szépen köszönömA 2ik azért nem jó, mert a fejesem hangját rakja össze a mikrofon hangjával, azaz, ha beszél, akkor egy végtelen echo-t generál, amiből egy végtelen síp lesz.
A 3ik fizetős.
Az 1-re még nem sikerült rájönnöm, hogy is kell, mit is kell.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jó gondolat a pdf-be konvertálás. Abból nincs annyiféle, sőt igazából csak egyféle van, ha jól tudom, nem úgy mint pl. word-ből. Tehát elvileg egy hót régi pdf-olvasó is tudja értelmezni a maiakat is.
Szerk.: Hoppá, közben találtam régi sumatra-t, ami elvileg jó xp-re. Mindjárt kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
-
Weareus
addikt
Köszönöm a tippet, de az észrevételt méginkább.
Akkor írok az MTA-nak, hogy engedélyezzék a letöltést. Nyilván van rá okom, de hogy megfelelő-e, azt majd ők eldöntik.
Addig is: letöltésprojekt felfüggesztve...[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Petyás
tag
Köszönöm!
Az oprendszerek nyílván nem az irodai gépeken futnak.
Mivel hardverek vannak velük vezérelve, amik szintén nem minden esetben újak, esélytelen a frissítésük. Ezzel szerintem minden gyárban tisztában vannak, hogy így nem jó, de a támogatás nélküli gépekkel termelni még mindig jobb, mint támogatással nem termelni.
Lehet a vállalati környezet megtévesztő, nevezzük inkább iparinak. -
-
Krystal_s
addikt
Érintkezés, táp stb hibák esetben többnyire nem a Raw Read Error Rate-nél jelennek meg a hibák, hanem a pl a Spin Retry Count értéknél is és még szektorhibák is keletkeznek. Itt ilyen gond nincs.
Ez a legrosszabb fajta hibajelenség, amikor nem egyértelmű.Bármilyen hiba van a SMART-ban, azt megjegyzi és utána is jelezni fogja mindig.
De nálam most minden program azt írja a legrosszabb értéknél is 100%, vagy never, mintha soha nem lett volna gond. Szóval ez elég zavaros így... Néztem Linux, Hiren's alatt is....
Egyedül a Windows naplóban tudom visszanézni, hogy mikor jelzett és a HDSentinel grafikonon a számokat.mezis: Azt már néztem. Kivettem a lemezt és vissza. Szép tiszta, 3 éves gép, lemez...
-
tylerddd
veterán
Értem, köszi! Tehát nem. Én képmetszéshez a dvdvideosoft Screen Recorderét (fizetős verzió) használom: tálcáról indul azonnal, körbekerítem, ami kell és a bal gomb felengedésekor már ott is a beállított mappában a kép. Ezt így imádom!
A rajzos megoldás jóval ritkábban kell, így meg fog felelni szerintem. Köszönöm az ajánlást, nem ismertem. Nem értem miért van ez így elrejtve, főleg, hogy a képmetsző is benne van a rendszerben külön. A beépített videoszerkesztőre is néhány hete találtam rá. Kicsit kipofoznák, zseniális beépített program lehetne.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Na ez érdekes, mert nekem nem dob fel semmi értesítést. Kijelölök egy területet a képernyőn, aztán látszólag nem történik semmi. Pontosabban a vágólapra kerül a kijelölt terület, de csak beilleszteni lehet valahova.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
King Unique
titán
Itt most az OS biztonsági mentéséről volt szó, a fontos, nehezen pótolható adatfájlok mentése és több helyen tárolása amúgy is elég alap. De akár kombinálni is lehet a kettőt, a Macrium szoftverével sem kizárólag csak az OS-t és annak partícióit lehet lementeni, hanem belefoglalható az adatpartíció is a mentésbe, ha van olyan külön a forráslemezen. Meg ha pl. egy zsarolóvírust szed össze a user, akkor jól jöhet, ha nemcsak az adatokról, hanem az OS-ről is van komplett mentés, amiből 1:1-ben visszaállítható a korábbi, tiszta állapot és nem kell teljesen a 0-ról újratelepíteni.
A standard clean install akkor szükséges és akkor indokolt, ha pl. egy vadonatúj gépre kell OS-t telepíteni, amin még előtte egyáltalán nem volt, korábbi mentés sincsen róla amit rá lehetne tolni, stb. Meg akkor, ha végképp nincsen más megoldás, pl. szét lett cseszve a rendszer és nem lehet helyreállítani, nincsen mentés, amiből vissza lehessen állítani a jól működő állapotot, stb. Ellenkező esetben viszont szvsz totál felesleges... Meg a W10-nél egy-egy nagyobb (tavaszi) build upgrade amúgy is felér kb. egy újratelepítéssel, csak nem a 0-ról, hanem a beállítások, programok stb. megtartása mellett. Meg az újratelepítéshez a hagyományos módszer, a pendrive-ról történő újratelepítés sem feltétlen szükséges, amikor eleve ott van a gépházban és a helyreállítási környezetben (WinRE) az alaphelyzetbe állítás lehetősége.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Jó, hát nem vagyok guru a témában, de ilyenkor is elugrik előbb a google oldalára ahogy PeachMan írja?
Amit alul írtam ott teljesen más lesz a hivatkozási cím...az egy dolog, hogy a pinges dolog miatt ahogy írtad így is fog tudni a googli arról mire kattintottam
read-only mode on the forum
-
lanszelot
addikt
Hello,
HWinfo ugyanaz mint a HWmonitor, hatalmas katyvasz.
Bár sokkal jobb beállítási lehetőségek vannak, de csak azoknak akik értenek hozzá.
Esetleg ha tudnátok segíteni benne:
Alaplap hőmérséklet
CPU hőmérséklet
GPU hőmérséklet
Ezt a 3-at szeretném figyelni /tálca, kis ablak, grafikus, bárhogy ahogy lehet/ és visszanézni /log/
Semmi más nem érdekel.
Mind a 3nál többet mutat /gondolom egyesével minden magot.
Engem az épp legmelegebb érdekel.
Tehát csak 3-at szeretnék látni, nem 20-at. -
Kempetlen
tag
Semmi baj nincs vele, kedvenc. Főleg live szinkronizálásra használom (az egyetlen jó ilyen szempontból a kipróbáltak közül), csak közben néha meg kell nyitnom más helyeket néha, amire kell egy második program. Lehet, hogy ez egy WinSCP másodablakban megoldható lenne, de nem akarok elmászkálni a directory-kban, mert az összekavarja a szinkronizálás beállítását a következő indításkor. Illetve a NeszeTools-ra kellene alternatíva a FileZilla helyett, nameg Linuxra is jó lenne valami (kár, hogy a WinSCP nem multiplatform - bár a nevéből ítélve nem is lesz az).
[ Szerkesztve ]
-
Bár nem írta melyik Windows, de a W10-ben mikor lett default 1 a longpath?
+ egy bónusz program: longpathtoolFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
B. Tamas
aktív tag
Igen, valószínűleg ez lesz a megoldás. Olyan progit már találtam ami megcsinálja amit akarok, csak abban kell dekódolni is. :/
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
kezdosql
tag
Ha esetleg a VS2013-ra gondoltál, akkor sosem támogatta az XP-t, most is elérhető, és bővítmény nélkül sosem támogatta a PHP debugolást.
Nekem nem "elerheto", hanem ingyenesen letoltheto program kell, ha megadod a linket, megkoszonom.
Valodi letoltesi linket keresek, nem kamu linkeket, amik boven vannak, mindenfele regisztraciokat kerve.
-
RedHarlow
aktív tag
Egy oracle felületről van és valami javás táblázat ez, megnéztem az oldal forráskódját chrome vizsgálattal de az aktuális táblában nem találtam meg sehogyse az adatokat. Gondoltam rá, hogy igen így kimentem a html részt és azt alakítom át valahogy de mivel adat sehol így skippeltem az ötletet. Azt mondod, hogy nincs olyan hogy nincs a forráskódban?
[ Szerkesztve ]
-
Ez nem ugyanaz, ez az eredeti KeePass android verziója.
Viszont ha meg az összes tudja használni mindegyik adatbázisát, akkor mi értelme az XC verziót használni, ha androidon a gyengébb biztonságú app létezik csak? Mert ugye a leggyengébb láncszem határozza meg a biztonságot.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Igen, ezt olvastam, de még mindig nem frissít fel 1809-esre, és ezért nem szeretném újratelepíteni a gépeket. Így, hogy hivatalosan se elérhető még 1803-ra az update, nem forszíroznám a helyben frissítést csak emiatt.
csicso82: Nem fájlokat, hanem szöveges clipboard tartalmat szeretnék szinkronizálni. De ha már: a FreeFileSync-nál sokkal jobb a SyncBackFree.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office