Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

Kicsit átszabnám :

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? akár holnap délután (ha találok olyat ami olyan amiben biztosan nem csalodnék)
    (2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 190.000 de ha nagyon kell még olyan 200.000 kiizzadható
    (3) Felhasználási kör? játék
    (4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Ami megy rajta (örülnék bf4 meg hasonlóknak nekem már stabil 30-40 elég , akár lowon)
    (5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? is is
    (6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! NEM
    (7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? Mind1 , lehetőleg 15,6
    (8) Notebook tömege? Mind1
    (9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Nélküle
    (10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? Ram lehetőleg 6-8 , de ha kevesebb legyen 2 slotos bővíthető... hdd , és lemez olv. nem muszáj
    (11) Egyéb kívánság? HDMI de nem lényeg igazából
    (12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Játszom
    (13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) ezt a dell-t néztem , és esetleg valami más amit ajánlanátok néztem még külföldi oldalakon az asus n55-sl-t , ez az asus ? esetleg ez 4 gb ram bővítésel ??? Vagy a 4 magos gépnek nagyobb az értelme ?

bocsi az újbóli feltevésből csak nézegettem még a vidi kari miatt a gépeket, egy nvidiásal jobban járnék mint egy 8850hd-s al ?? mert írtátok , hogy amd-nek gondjai vannak néha a driverel....

És laptopban ez a 2mag vs 4 mag ???? van értelme a 4 magnak ????

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés