Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Piftuka #101315 üzenetére
Sajnos már tegnap megrendeltem az Asust. 36e volt ez is, de az emag nem kínál kalibrálást. Lehet elhamarkodtam, mindegy már ez marad. Nekem a 75 Hz miatt tetszett jobban, bár lehet az Intel vezérlő nem képes, csak 60 Hz-re.. Külföldi user vélemények jók voltak róla, egyedül a beépített hangszóró gyengeségét hozták fel, de úgyse használom azt, a Samsungnak meg nincs egyáltalán hangszórója.
A freesync nekem nem jelent semmit, nem játszom, laptopon meg Intel vezérlő van beépítve..
Azért köszi a segítséget. Ha nem kapkodom el, lehet most a kommentdre a Samsungot venném
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- MSI: Optix AG321COR. 2k
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest