Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skynet258
veterán
"Van valamilyen teszt, amit érdemes elvégezni rajta, hogy kiderüljön, minden rendben van-e?"
Hát a leírtak alapján ehhez nem kell teszt... Mondjuk a leírtak lehetnének akár videókártya (memória) betegségek is, de ha eddig nem volt gond akkor valószínűleg a monitor a ludas. Én biztos inkább elállnék tőle ha van rá lehetőséged és kizártad, hogy a hiba a te rendszeredben van.
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Eddig egy Samsung U32H850 (32'', 4K) monitort használtam egy Samsung Galaxy Book Pro 360-ról ill. több Lenovo laptoppal (T14, T15), egy Lenovo USB-C dock közbeiktatásával. Laptop és dock között USB-C kábel, a dock és a monitor DP-n keresztül összekötve - minden gond nélkül ment hónapokig.
Szereztem most egy Samsung C34F791-et (34'', WQHD), mert ennek az arányai jobbak a munkámhoz. Viszont használt, és még van lehetőségem visszavinni - ezért érdekelne, hogy ezek mennyire normálisak (a monitor 2018-as):
- néha nincs hang (eddig egyszer jött elő). A hangkártyák között látszik, hangerő felhúzva...
- néha fehér pixelek villannak fel sötétebb háttér előtt - nem sok egyszerre, de észrevehetően.
- amikor bootol a gép, a Lenovo logo közben alul fura pixeles csíkok jelennek meg.
- amikor DisplayPort-ra vált (illetve érzékeli ezen a bemeneten ajelet), nem azonnal jön be a kép, hanem először kékes-zöldes "hullámzás" jelenik meg alul 1 mp-re, aztán egy idő után megjelenik a kép is.Kicsit olyan, mintha már "elfáradt" volna egy kicsit - lehet, hogy érdemesebb megválnom tőle? Van valamilyen teszt, amit érdemes elvégezni rajta, hogy kiderüljön, minden rendben van-e? resetelve volt, FreeSync kikapcsolva, 60 Hz-en megy (próbáltam FS on-nal is, nem volt változás).
Egyébként is jobb lenne egy monitor USB-C / PD-vel, akkor nem kéne a dock sem...
Köszi előre is.
uff
-
-
diegho
nagyúr
válasz Luck Dragon #128594 üzenetére
Már meg is rendeltem tegnap. Reméljük jó lesz, majd írok róla pár sort, ha teszteltem.
-
válasz sztivo #128580 üzenetére
Értem
Homer18
Asus VG27AQ1A vagy VG27AQZ, kérj hozzájuk pixel garanciát , ha lehet.diegho
Nem érdemes.AeSDé Team
Ezeket a gázrugós tartókat de nem szeretem, hamar elöregednek, aztán vagy találsz hozzá, vagy nem, ha igen akkor meg annyi az ára mint egy újnak. Arra figyelj ,hogy mekkora átmérőre van tervezve, meg súlyra, mert ha azt írják, hogy 8Kg a max akkor inkább vegyél nagyobbat. (tapasztalat)
[link] & [link] & [link] & [link] & [link]Harbinger85
Jó monitor.Frenky89
27" QHD felbontással, sok csatival én az alábbi modellt javasolnám:
Dell SE2723DSSanyi.mTs
Sajnos ez bármelyik márkánál, típusnál előfordul.Weaver
Hát azért a külföldi visszajelzések róla nem éppen a legfényesebb ennél a modellnél.
ha találsz még valahol akkor inkább Samsung U32J590UQU
vagy : S32BM700UU bár ez okos rendszerű monitor.
Sajnos ebben az árkategóriában sok választék van ami hozza ezt a specifikációt és ami sík kijelzős és emellett ajánlható is.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Weaver
senior tag
32" 4K monitort vennék (nem hajlított!), nagyon max 150000 bruttóért. ezt néztem ki:
LG 32UP550N-W , infója: [link]elég új tipus, nemrég jelent meg. ajánlott / nem ajánlott? vagy ebben az árkategórában van ennél jobb vétel?
-
motown5l
senior tag
válasz AeSDé Team #128583 üzenetére
Nekem 1 karos van. De nem hinném hogy a rogzitoje el bírna még 1 monitort. 32 colos. Monitorom van. Nem tudom hogy mekkorát tennél rá. De ilyen felfuggesztessel elég necces.
[ Szerkesztve ]
-
WASPZotya
tag
-
sztivo
Topikgazda
-
Elderath
őstag
Nagyon szeretnék OLED monitort már, de a 27"os LG idehaza még nem kapható, az asus még sehol se jelent meg és az alienwareből a legújabb Fes verziót se lehet sehol se kapni itthon... Nézegettem a samsung odyssey OLED G8at, de nem tudom, hogy a 3 éves gari vonatkozik-e burn in-re is, mint az alienwarenál
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Luck Dragon #128313 üzenetére
Végül BenQ GW2480L-t vettem kalibrálással és pixel garanciával.
A 10 éves 22-es samsungomhoz képest szebb a képe.
Ami feltűnt, hogy a hangszóró "alig" szól hdmi-n keresztül laptopról, linux alól (max hangerőn laptop és monitor is). Lehet valami a laptop hdmi portjával, mert időközönként elment a kép és a hang 1-1 mp-re. Ugyan ez a "halkság" volt jacken keresztül (+ videó vga portokon) összekötve. Viszont PS5-öt rákötve (hdmi), már 60%-ra le kellett vennem a monitor hangerejét játék alatt.Sajnos 4 nap és kb. 8-10 óra üzemidő után megjelent a (sub)pixel hiba.
Jeleztem és folyamatban a csere, de azért bosszantó ... -
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Irodai munkához (főleg programozás), internetezéshez és kevés játékhoz keresek monitort.
Egyelőre ott tartok a keresgéléssel, hogy:
- 27", matt, nem TN
- FHD, vagy QHD
- magasság állítás + döntés + forgatás
- nem gamer design
- VESA rögzítés
- sok Hz és Sync nem szempont
- 80-100eHosszabb távra terveznék velük, így ha van kicsit drágábban valami best-buy, akkor az is jöhet. Egyet szeretnék venni most, aztán egy kb. fél év múlva egy másik ugyan olyat. Valamint egy laptop és egy asztali gép lenne rákötve párhuzamosan, így kellene legalább kettő digitális bemenet.
Mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
Harbinger85
aktív tag
válasz Luck Dragon #128576 üzenetére
"Harbinger85
Pedig a neten sok vélemény van róla, főleg már tulajdonosoktól és szeretik, az átlag 5/4.4 (átlagban a többi helyen is)"Nem sokat találtam, bár a LG oldalán dicsérik. Bár némely review nem az 550-es modelről szól. A 650 ugyanaz csak az QHD/1440p. De az 550-est talán megtudnám most venni részletre az Euronicsnál.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Lehet ilyen monitortartó kart kapni? Ezt a képt két ARCTIC Z1-3D Gen.3 karból vágtam össze:
A lényeg hogy a két kar egymástól függetlenül legyen mozgatható a rúdon.
Feltételezem hogy két ilyen karból a valóságban is megépíthetném ezt a konsktrukciót, viszont inkább nem rendelnék kettőt, ha valamelyik gyártónak van ilyen konfigurációja gyárilag is.
Egyet siekrült találnom: [Manhattan VESA két monitorhoz]
Viszont ők is árulják ugyan ezt csak egy karral, és ebből kettő olcsóbban jön ki [Manhattan egy karos][ Szerkesztve ]
-
Homer18
csendes tag
Sziasztok!
Egy 1080p 75Hz-es monitorról szeretnek váltani egy 1440p 144-165Hz-esre, főként vegyes gamingre lenne használva, egy RTX 3080 hajtaná majd.
Mit ajánlanátok a 100-130 ezres árkategóriában?
Előre is köszi! -
sztivo
Topikgazda
válasz Luck Dragon #128578 üzenetére
Tuti vannak minőségben és tudásban jobbak is, de ár/érték arányban szerintem verhetetlen. Nyilván pici glow lesz a sarkokban, mint akármelyik IPS monitornál, de más semmi
-
CsMarc
tag
Köszi szépen a részletes választ, szuper vagy!
-
-
diegho
nagyúr
Bizony, már 2021 januárja óta Seat van.
Még a Gigabyte G24-F amit néztem, azt elég sokan dícsérték.
-
válasz diegho #128565 üzenetére
diegho
Ohh már ennyi ideje nincs meg az Opel? Hát akkor régen beszéltünk.Nos ezen az árszinten tényleg nincs jobb alternatíva Acer Nitro XV253QP szemben.
Sajnos még VA panelosban sem lenne ellenfele, mert a fényerő VA panelesek esetében igen elenyésző alap 250 cd/m2 vanna felvértezve.Így ha tetszik akkor kosárba vele.
Mans20
Nem hinném, hogy kalibrálási problémája lenne. Inkább az amit sztivo kolléga is írt.
Sajnos, vagy sem de a monitor pont egy olyan tárgy, ami az embereknek más és más jelleg felel meg és amitől jól vagy éppen rosszul érzik magukat egy huzamosabb használat után.Ugyan ez a mobiltelefonok esetében a kijelzők, sokaknak azért fáj a feje, mert az OLED alacsony PWM kikészíti őket. De ez már más téma.
Azt javaslom ha benne vagy még az időben küld vissza és cseréld egy másikra.
CsMarc
A Dell esetében a gyorsabb reagálású panel pontosan mit jelent?
-Nos én úgy írnám le konyhai nyelven , ahogyan fel lett dolgozva a megjelenített tartalom és elér a monitorig, majd azt követően a monitor a kapott jelet feldolgozása után a kép kivetítésének végleges pontjáig tart.Ennek vannak változatai ami minimális azaz a leggyorsabb megjelenítés, átlagos, ami maga a normál gyári beállítást tartalmazza .
LG esetében 8 ezredmásodperc a leggyorsabb képitartalom megjelenítése a normál 10-12 ezred lehet.
Dell esetében 5 ezredmásodperc a leggyorsabb képitartalom megjelenítése a normál esetében ez 8 ezredmásodperc.Valakit ez zavar, valakinek csak akkor tűnik fel, ha valaki ezt megjegyzi vagy más monitor mellett dolgozik azonos felületen.
Az LG minőségre akkor közel hozza azt a szintet, mint a Dell?
-Igen, de ezt a tulajdonosok visszajelzéseiből is látszik, na meg azt is ,hogy mind a két eszköz tökéletes és szeretik.
Részemről amit még ide tennék, hogy a hazai support, főleg garancia ügyintézés esetén Dell ""(szerintem)"" jobb. Miért?
Ultra esetében már prémium pixel garanciát alkalmaznak, hiba miatt is cserélik az egész kijelzőt, vagy már maga a monitort.Idézem az OázisComputer leíratából:
Természetesen. A legtöbb gyártó az ISO 13406 Class II (lásd fentebb) nemzetközi szabvány szerint jár el (erre kötelezik őket a nemzetközi minőségbiztosítási szabványok). De a DELL pl. saját pixelhiba-politikát alkalmaz, ami annyiban tér el az ISO szabványtól, hogy ők külön kezelik a fényes-és "halott" alpixel hibákat. Az előbbiekből egy darabra is cserélik a kijelzőket az Ultrasharp szériás monitorok esetében. Egyébként itt érdemes megjegyezni, hogy "könnyen vannak", hiszen ez a legritkább típusú hiba IPS panelek esetében (TN+film panelek esetében jellemzőbb), így valószínűleg ezzel a jól hangzó engedménnyel nem vettek nagy plusz terhet a nyakukba. (Ez egyébként a "Premium Panel Guarantee", amit a DELL több helyen is feltüntet, korábban pontatlanul "Zero Bad Pixel" néven, nem olyan régóta pedig már "Zero Bright Pixel" néven futtatnak, hiszen így a pontos.)Az LG magassága akkor fix, ha jól értem?
-Igen jól érted. Csak előre és hátra döntési lehetőséget kínál.Tehát mindent összevetve akkor ha jól értem azt mondod, hogy ez az LG modell a legjobb ár/érték arányban jelenleg ebben a kategóriában.
-Ez nehéz kérdés , technológiai oldalról igen, e ha már a supportot és hozzánézem és a biztonságot akkor nagyon fej-fej mellett vannak. De talán így is az LG-t választanám.Egyébként jól láttam, hogy nincs a Macre driver a Philips monitorhoz, ugye?
-Igen jól, magam sem találtam. De azért a SmartControl megnézném a helyedben, lehet kicsomagolás után gond nélkül fút az OSX-en. (feltételezés)Ronam
Játékhoz keresek monitort, 200 ezer forintig bezárólag. Tudnátok esetleg valamit ajánlani?
Nézzük meg
Nos két konzollal akkor járnánk jól, ha a csatlakozási port HDMi 2.1 lenne és abból is kettő. Így ki tudnánk aknázni a lehetőségeket.
Csak az a baj ezzel, hogy a legolcsóbb megoldás is 208E (Samsung S27BG650EUXEN)De ha már minden is teljesüljön ACER NITRO XV322QKKVBMIIPHUZX modellig meg sem állnék, de az már 267,000-Ft
De itt már (2.1 HDMI 2X) meg 4K , HDR , 10bit , magasság állítási lehetősége és minden kutyafüle.Így azt javasolnám, hogy a HDMi 2.1-et engedjük el, és induljunk el vagy a 4K vagy a 2K irányába más -más hozzáillő extrákkal.
4K esetében 2-DB HDMI portal rendelkező 32"-os monitor esetében ami a kereten belül van azaz LG 32UN650-W modellje lenne amit ajánlanék, itt egy pici gond van, hogy 60-hz-es a monitor.
2K esetében 2-DB HDMI portal rendelkező 32"-os monitor esetében ami a kereten belül van azaz GIGABYTE M32Q-EU modellje lenne. Vagy ACER NITRO XV322QUPBMIIPPRZX
További variálás csak akkor lenne célszerű, ha a portokból csak egy lenne, de akkor meg állandóan ki és be kellene helyezni, ami nem tenne jót a csatlakozóknak.
motown5l
Használd egészséggel.Harbinger85
Pedig a neten sok vélemény van róla, főleg már tulajdonosoktól és szeretik, az átlag 5/4.4 (átlagban a többi helyen is)parloc
Fogad el a boltól, jó az a monitor mai napigacel786
Mivel a Samsung neo g7 piaci ára 540-től indult így az alábbiak mind olcsóbb nála.
SAMSUNG ODYSSEY NEO G8 LS32BG850NUXEN (HDR2000)
LG 38GN950-B (UW) monitor (HDR600)
Asus STRIX XG32UQ (HDR600) játékra is.
LG 32UL950-W (HDR600)
LG 32UL750-W (HDR600)A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
acel786
tag
sziasztok,
A gép felújítást monitorral kezdeném, a jelenlegi csak imitalja a hdrt, A felhasználása széles körű, fejlesztés, játék és tvzés.
Vagyis 32-34 col, 4k, nem oled, és akar 60hz képfrissítés is elég. Displazhdr600+ ami onmagaban lehet átverés ezert FALD is. . A samsung neo g7 már sok, jo lenne alatta találni valamit -
parloc
csendes tag
Sziasztok!
Most rakják össze a pc-m és monitort keresek hozzá.
Ezt adná a bolt hozzá: MSI Optix G271
mi a vélemény erről a monitorról?
Most látom hogy van már ennél újabb is: MSI optix G272.
Nem imserem ezt a monitort. Acer jobb választás lenne?Vagy egy Asus?
Fontos hogy 27' IPS panel, FHD1920x1080. 16:9, 1 ms, AMD freesync,144 Hz-től legyen
ÁR maximum 100 e ft
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Neten nem sok infót és tesztet találtam. Az alábbi LG monitorról szeretnék véleményt, tapasztalatot: LG 32GN550-B 31,5"
A specifikációkból adott "hátrányokkal" tisztábban vagyok, az érdekelne gyakorlatban milyen. Egy Samsung 27" FHD TN monitort váltana általános, gamer és filmes célra. GTX 1650 SUPER videókártyához. -
motown5l
senior tag
Mai napon meg jött a dell s3222dgm monitor.
Méretet már. Meg is szoktam. 27 es Samsungrol váltottam.
Kijelző szép. Összeszerelessel nem volt gondom. Mivel talpát nem használom. Súlya azért elég komoly a monitornak. -
Ronam
addikt
Sziasztok!
Játékhoz keresek monitort, 200 ezer forintig bezárólag. Tudnátok esetleg valamit ajánlani?
PS5-höz és Series X-hez használnám, egy 32"-esnek örülnék a legjobban, bár nem tudom, hogy ennyiért lehet-e egyáltalán jót kapni. Előre is nagyon köszönöm! -
sztivo
Topikgazda
válasz Mans20 #128559 üzenetére
Hasonlót tapasztaltam Dell-el, ezek szerint nem vagyok egyedül. Túl agresszív a matt bevonat és megterhelő nézni. Másra nem tudtam tippelni, mert kékfény szűrővel sem lett sokkal jobb
Nem a magas Hz miatt van, mert azóta 165Hz-en vagyok, a Dell pedig 144 volt, ez attól független, hidd el.Sajnálom egyébként, mert pont javasoltam én is, de nem mondhatom minden Dell-re azt, hogy ne vedd, mert fájni fog a szemed tőle. Én azóta szándékosan olyan monitort kerestem, amin kevésbé agresszív a bevonat, ezt egy Gigabyte G24F személyében meg is találtam.
[ Szerkesztve ]
-
CsMarc
tag
válasz Luck Dragon #128557 üzenetére
Köszi szépen még egyszer!
A Dell esetében a gyorsabb reagálású panel pontosan mit jelent?
Az LG minőségre akkor közel hozza azt a szintet, mint a Dell?
Az LG magassága akkor fix, ha jól értem?Tehát mindent összevetve akkor ha jól értem azt mondod, hogy ez az LG modell a legjobb ár/érték arányban jelenleg ebben a kategóriában.
Egyébként jól láttam, hogy nincs a Macre driver a Philips monitorhoz, ugye?
Köszi a válaszokat előre is.
Üdvözlettel,
Márk[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
válasz Luck Dragon #128564 üzenetére
Már reseteltem. Lehet kalibrálni kellett volna boltban. Nvidia panelen a színbeállítások vannak teljesen meg RGB-n, V sync meg gyors-on. Mindegy köszi.
Ebben amúgy BOE panel van.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Luck Dragon #128562 üzenetére
Már két éve nincs Opel, Seat leon van hála az égnek
Lista már van, de nem utazok 450km-t megnézni Brekk-et
6600xt és 1080p 24" esetleg 27". XV253-re gondoltam első körben. -
-
Mans20
addikt
válasz Luck Dragon #128562 üzenetére
Fényerő 42 kontraszt 74, sharpness 60 custom color zöld és kék 89 piros 93, nincs confort view.Warnra tettem. A monitor egyik oldala meg kb 1 centivel lejjebb van, így kissé ferde az egész, remélem cserélik.
-
Szia. Nem biztos , hogy Hz hibája , lehet maga a panel vagy annak megvilágítása az okozója .
OSD belül milyen profillal használod ? Esetleg próbáld meg warm-al. Kicsit melegebb színekre fog átállni , de egy próbát megér szerintem . Ha van Comfort View akkor azt aktiváld a warm helyet .Mushu
Rád emlékszemdiegho
Szia! Opel megy még?
Igazából TN-ről mindegy mire váltasz , csak jobb lehet .
Nos , ha megmondod mekkora összeget szánsz rá, mekkora átlóban gondolkodsz és milyen VGA-t hajtasz , akkor ajánlok pár IPS-t es pár VA panelos monitort , majd egy üzletbe besétálsz , pl Oázis .
Majd ki tudod próbálni vagy nézni őket .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
diegho
nagyúr
Jelenleg TN panelt használok, de most cserélni szeretném. VA vagy IPS lenne jobb? Korábban több gamer IPS monitort próbáltam, de fájt tőlük a szemem. Érdekes, mert vagy 15db Dell P szériát használtam és azoktól nem fáj...
A felhasználás főleg gaming, néha YouTube. -
addikt
Nekem pont az Asus -al volt gondom nem is olyan régen
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
Mans20
addikt
Sziasztok!
A Dell 2422HS beüzemelve, kalibrálva nincs. fényerőt lejjebb vettem, de furán fáj tőle a szemem, másnál is van ilyen? Elvileg pont, hogy a magasabb frekvenciától nem kéne fájnia. Ha tudom lhet cseréltetem pl az asus VG259QR-re. Lehet a 144Hz nem nekem való.
-
kuBu94
újonc
válasz Luck Dragon #128557 üzenetére
Már küldök is párat! Ja és azt elfelejtettem írni, hogy jobban IPS panelt szeretnék! De ez tényleg csak pár darab amiket találtam. Amit küldtél az is közéjük tartozik. Szerintes melyik lenne az ideális? Nem feltétlen ezek közül.
https://oaziscomputer.hu/termek/22574/samsung-odyssey-g3-s27ag320nuxen-ls27ag320nuxen
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-monitor/acer-nitro-xv272sbmiiprx-freesync-monitor-27-quot-umhx2ees06/11175/
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-monitor/acer-nitro-xv272sbmiiprx-freesync-monitor-27-quot-umhx2ees05/17831/
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-monitor/acer-nitro-vg272sbmiipx-freesync-monitor-27-quot-umhv2ees04/17757/
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-monitor/acer-nitro-vg272lvbmiipx-freesync-monitor-27-quot-umhv2eev01/17485/
https://m.alza.hu/27-hp-x27-fhd-d6638435.htm?kampan=adw1_alza_pla_all_sfbo-top_alza-semafor_m_9105536___601001119353_~132400877210~&gclid=Cj0KCQiAgOefBhDgARIsAMhqXA7vhcQvdtlTdEc42xa0Uxy84iL_W0O9Y9hZ7r6QR9BDzFMtQWYw-TcaAkv_EALw_wcB
https://oaziscomputer.hu/termek/24427/aoc-27g2spae-27g2spaebk
[ Szerkesztve ]
-
válasz CsMarc #128554 üzenetére
Nos ebben a kategóriában az általad választót két típus a tényleges jó választás .
Itt mérlegelni kell ,
LG mellett szól a kedvező ár
50 CD/m2 nagyobb fényerő
Beépítet 2x10 wattos hangszóró
Kedvezőbb fogyasztás wattban .Dell esetében
Gyorsabb reagálású panel
Állítható magasság
Több kiegészítő a csomagolásbanRészemről az LG szimpatikusabb , de neked kell eldönteni .
stuka20
Pixel gari az egy szuper dolog.kuBu94
Esetleg [link] ?[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kuBu94
újonc
Sziasztok! Xbox Series X-hez szeretnék vásárolni monitort. Ami a lényeg, hogy FullHD legyen, 27 colos, 1ms válaszidővel és 144 vagy 165 hz-el, esetleg hdr támogatással, maximum 85-90 ezer forintig. Ugye a monitort 1080@120hz-en használnám. Nos, nézegettem már jó párat, többek között Acer vg272 vagy xv272, Samsung odyssey g3, Aoc g2spae, Hp x27 és rengeteg másikat, de nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb választás.
Kérlek szépen titeket, hogy segítsetek nekem![ Szerkesztve ]
-
stuka20
senior tag
válasz Luck Dragon #128553 üzenetére
Köszönöm szépen! Bár a bővítés annyira nem érdekel, inkább a pixelgaranciára költeném azt a pénzt.
-
CsMarc
tag
válasz Luck Dragon #128548 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a választ!
Eddig az illesztőprogramra nem figyeltem, viszont magáncélra jelenleg egy M1-es Macbook Airrel összekötve használom, arra nem láttam ilyen drivert. A céges gépem pedig egy Lenovo, arra pedig sajnos nem lehet akármit feltelepíteni.
Az ár tekintetében a Dell U4320Q 42.5" ára környékén lenne a tető, amit kiadnék érte, de már azt sem szívesen. USB-C nem lenne rossz, ha lenne, de már most is van adapterem a Machez, ami kiválthatja azt.
-
válasz stuka20 #128552 üzenetére
Inkább egy Acer Nitro XV272LV javasolnék .
Plusz , itt ki lehet bővíteni 5 év garanciára.[ Szerkesztve ]
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Másodlagos monitort szeretnék vásárolni. A jelenlegim egy asus vg27aq.
Mindenképp a 27" vonalon szeretnék maradni, Árban max. olyan 80 körül. Lehet kapni ennyiért wqhd-t vagy másodlagosnak (és ekkora méretnél) elég a FHD is? Igazából képek/ videó nézésre, youtube, egyszerűbb munkára lenne, általános felhasználásra, játék mellett egyéb dologra..stb
FHD oldalon ezt néztem ki.
Fontos, hogy lehessen állítani a magasságát. -
-
addikt
válasz Luck Dragon #128547 üzenetére
Köszönöm a részletes választ. Közben frissítettem a Phillips terméktípusát.
Azóta néztem Youtube-videoteszteket és nagyjából hasonló sorrendet sikerült felállítani. A válaszidőt (gray to gray) is sokan megemlítették hátránynak az Asus PG esetén, ami az XG esetén jobb.
Az LG ezekben is csúcs, illetve szintén plusz az, hogy van Pivot funkciója, amit néha talán használnék, függőleges állításban. Összességében jobbnak mondták, mint az MSI. Az LG-nek jobb a szintér/szinhelyesség, ha jól értettem, illetve jobb a fényerő is. 1ms-os GtG válaszidő... szinte mindent kipipál.
Ez LG lesz.
[ Szerkesztve ]
-
V60
aktív tag
-
válasz CsMarc #128546 üzenetére
Philips BDM4350UC/00 esetében megfelelő illesztő program van hozzá telepítve?
Mire gondolok ez alatt? Win 10-ed van akkor ahhoz a megfelelő win10-es drivert kell hozzá telepíteni, mert valamiért úgy gondolta a Philips ,hogy jó ötlet minden oprendszerre külön telepítőt elkészíteni.
Driverei:
Érdemes lehet smartControl Szoftver is telepíteni is hozzá, lehet lesz hozzá megfelelő driver ami segít ezen.ha marad az új monitor vásárlás gondolata, mekkora összegben gondolkodsz, milyen munkára lesz használva?
Monitor csatlakozási lehetőségénél az USB-C fontos szempont?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Display portót részesítem előnyben ,főleg a sync miatt.
Citroware
Valaki tudna érvet, ellenérvet mondani, tapasztalatot, összehasonlítást, bármit, hogy ki tudjam választani a legjobbat, vagy legalább szűkíteni a kört néhány kizárásával?
-Hát ha már egyszer ideírtál nem fogod megúszni. Na de nézzük is őket.Az első problémám a Philips Momentum 5000 lenne, ugyan is ez egy gyújtói megnevezés, ezen belül melyik modellre tetszik gondolni?
Corsair Xeneon egy relatívan új szereplő a piacon, számításba kell venni, hogy a support és a házzá tartozó támogatás minőségét.
De önmagában akik rendelkeznek ilyennel nagyon szeretik és típus hibái sincsenek.Acer Predator XB3 , amilyen szuper monitor, nos itt a mezőnyben nem állja meg a helyét, hivatalos oldalán a panel 8 bites+FRC-el írják! Bár furcsa hogy a színtér 1,07 milliárd ami 10 bit-nél lehetséges, így úgy gondolom, hogy 8+FRC=10bit lesz amit elképzeltek csak a szokásos Acer információ átadás nem volt a helyzet magaslatán már megint.
Másik ami aggodalomra adna okot az a fényerő, booster segítségével éri csak el a HDR400-at. Pediglen a listán azért vannak jobb alternatívák ezen a téren.
Samu Odyssey G7 G70B
Ez egy szuper monitor , csak hát itt is az a baj ,mint a Predator esetében .
Fényerő nem a legjobb, így HDR pocsék ez mutatja a tanúsítványa is ami "csak" HDR10
Kontraszt középszerű, míg a szélén a bevilágított részek tompítási funkciója szörnyű. 32 zónával rendelkezik és mindegyik bekapcsol a tartalom többségénél, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem javítja a kontrasztot, még akkor sem, ha a tompítást "Magas" értékre van állítva. Amikor a zónák ki vannak kapcsolva, még mindig zavaró körbevilágítás van a fényes tárgyak körül, és az egységességes tartalom szörnyű.MSI MPG321UR-QD
Ezt javaslom mint arany közepűt .
Szuper panel, 10 bit, magas fényerő (HDR600) , rengeteg csatlakozási lehetőség, ergonomikus , KVM switch, sok jó visszajelzés a gazdiktól , régóta van a piacon egy bevált darab és megbízható. Pont.Asus(ok)
Strix XG32UQ választanám még ha specifikáció gyengébbek mint a Swift PG32UQ modellé.
Miért? Nos a nagyon sok baj van vele, de tényleg .
-Az első ,hogy a monitor kikapcsol és soha többé nem lehet bekapcsolni. ( ez már elég érv önmagában)
-Ha bekapcsol rajta a HDR funkció, el kezd pattogni a monitorban "valami".
-Újra indul folyamatosan
- Sípol a tápegység
- Kijelzőnél furcsa anomáliák, PL: Kifényesedés.Strix XG32UQ
Szuper monitor, hasonlóan ajánlott darab mint az MSI és a specifikációi panel tekintetében szinte megegyeznek, itt csak a körítés dönti el melyik a jobb választás, de szerintem MSi még mindig jobb választás . Főleg a KVM miatt és a DOT Color boost miatt is.Na és az LG, hmm ez egy igazi dög.
Panel szuper, fényerő köröket ver a mezőnyre , ezt nem én mondom ,hanem a VesaHDR1000.
kicsit a kontraszt középszerű ,de más területen azért bőven hozza az elvártakat.Így ha ranglistát kellene felállítanom ,akkor így nézne ki:
LG UltraGear 32GQ950-B
MSI Optix MPG321UR-QD
Asus Strix XG32UQ
Corsair Xeneon
Acer Predator
Samu Odyssey G7 G70B
Philips ???
PG32UQ -->kérlek ne!A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
A Philips BDM4350UC/00 IPS LED monitor, 43", 4k monitoromat cserélném le, mert sajnos rengeteg műszaki hiba volt vele. A jelenlegi cseréltnek mikor rádugom a HDMI-t kell néhány perc, hogy "feléledjen", ami iszonyat idegesítő és már sajnos lejárt az eredeti garanciája is.
Ezt a problémát házilag tudom valahogy orvosolni esetleg?Amiket eddig alternatívaként találtam:
1) Dell U4320Q 42.5" LED IPS monitor, 4K UHD, Display Port, USB-C, Fekete
2) LG 42,5" UHD 4K IPS MONITOR (43UN700-B)A legjobb ár-érték arányú modellt keresem, ami hosszú ideig működni fog műszaki hibák nélkül. Legalább ekkora 4k 60 hz-et tudó modellre lenne szükségem. Extra infó, hogy TV-nek is ezt monitort használom TV boxxal, illetve munkára is laptopra rákötve.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel,
Márk[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kigyűjtöttem a potenciális jelöltek listáját. Kulcsszavak: 4K, Gsync, min. 144Hz, 32", IPS
Árban nagyjából hasonlók, €800-1200.
LG UltraGear 32GQ950-B
ASUS ROG Swift PG32UQ
ASUS ROG Strix XG32UQ
MSI Optix MPG321UR-QD
Samsung Odyssey G7 G70B
Philips Momentum 5000 32M1N5800A
Acer Predator XB3 XB323QKNVbmiiphuzx
Corsair Xeneon 32UHD144Használat: Sötét/enyhén világos szobában, vegyesen irodai munka, videók és filmek nézése, videojáték.
Valaki tudna érvet, ellenérvet mondani, tapasztalatot, összehasonlítást, bármit, hogy ki tudjam választani a legjobbat, vagy legalább szűkíteni a kört néhány kizárásával?
[ Szerkesztve ]
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy hova kellene írnom ezzel kapcsolatba de itt megpróbálom, legfeljebb lámának néztek..
Számítógép monitorra csatlakoztatva melyik a jobb? HDMI vs. DisplayPort?
Játékra és 240 Hz-es monitorra lenne.Válaszokat előre is köszi
Üdv ZolaA bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
válasz lezso6 #128542 üzenetére
Ez csak akkor javulna ha full-LED-es technológiát figyelembe vétele nélkül a háttér világítás jegyében olyan apróra zsugorodva például az Edge LED és a hozzátartozó diffúzor , hogy a megjelenített pontok a legjobb fókusz ponttal lenne felvértezve olyan fényerővel ami már a fentebb említett VesaHDR szabványoknak megfeleljen .
-
válasz Luck Dragon #128536 üzenetére
Igen, ez egy alsópolcos HDR, ezt is vártam tőle. De ez tényleg nem csak marketing vagy alibi HDR, tök jól működik. Ahogy néztem a specifikációt, HDR400-nál jobbhoz már kellett volna local dimming. De HDR400-on belül nagyon ügyes, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól működik.
Az 550 nit számomra elég, azaz elég jól vakít. A 3000:1 kontraszt az necces, de szerintem sokkal jobb, mint egy 1000:1 kontraszt + bármilyen local dimming. Én elég elfogult vagyok local dimminggel szemben, konkrétan szemfényvesztésnek tartom, legfeljebb a miniLED-re mondanám azt, hogy oké, mert 1000+ zóna. De amúgy meg ugye OLED.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
válasz rudy.hofi #128539 üzenetére
Részemről Acer Nitro XV253QPbmiiprzx modelljét javasolnám .
WASPZotya
Benq-d esetében , egy tápcsatlakozó tisztítás vagy annak cseréjét javaslom , szerintem ez megoldja ezt a problémát szerintem , mert így a leírtakból (néha ki és bekapcsol ).Én azt javaslom , hogy először építsd meg a gépedet, majd ahhoz tudunk egy hozzá illő és egyben jövő álló monitort javasolni.
-
WASPZotya
tag
Sziasztok!
Kis segítséget / tanácsot kérnék.
Jelenleg van egy Benq G2420Hd monitorom, ami már kezd néha rendetlenkedni.Van hogy néha ki be kapcsol így lassan cserés lenne,viszont a gépemet is tervezem fejleszteni mert elég régi már. i7 4790 es van msi 1050Ti-vel.
Monitorból szeretnék feljebb lépni minden téren, szerintem egy 27 es azért már kellene, olyan 150 k-ig.Inkább régi játékokkal játszom Dirt 2.0, meg wotozgatok, régebbi cod.
Ilyesmit nézegettem:
MSi
Asus
Ha most előbb a monitort cserélném le akkor a vga miatt nem lenne szívás hogy a monitort nem tudnám maxon használni csak full hd környékén?Vagy először legyen meg a gép fejlesztés hátha addig bírja a monitor és utána cseréljem le azt is?
Köszi
Zotya
-
rudy.hofi
csendes tag
Sziasztok!
60 Hz-ről és 21:9-ről szeretnék váltani 16:9-re és min. 144 Hz-re, főleg FPS játék céljából.
Hardver oldalon egy 3060Ti áll rendelkezésre. 24-27" között jöhet minden, elég az 1080p és 60-70 ezer körül gondolkodok, akár használtban is.Mit ajánlotok?
Amit néztem: Acer Nitro VG252QSbmiipx FreeSync Monitor 24,5"
Ez elég jól van most árusítva, nem? https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-monitor/acer-nitro-vg252qsbmiipx-freesync-monitor-24-5-quot-umkv2ees01/17370/
Nézelődtem a használt piaci oldalakon, de valahogy úgy tűnik, hogy a monitorok nem sokat veszítenek az értékükből.
Előre is köszi!
-
válasz lezso6 #128534 üzenetére
“ Mondjuk HDR-t is most látok először, szóval lehet elfogult vagyok.“
És gondolj bele , hogy a te monitorod VesaHDR 400-as tanúsítvánnyal rendelkezik , ami félreértés ne essék nem leszólásból írom , de ez alsóközép értéknek számít .
Bár azt is hozzá kell tennem , hogy piacon legalább 60%-a monitoroknak ezt a szintet sem éri el .
Ugye aztán jönnek a lépcsők HDR600 , HDR1000 és a legnagyobb HDR1400 .
De tudjuk hogy vannak amik képesek 2-3 de akar 4000 cd/m2 is mint az LG XE vagy a Samsung OH & OM szériái , de ezek már inkább vetítésre alkalmasak mint bármi másra .
Gondolok itt nagyon világos előadó termekre vagy konferencia termekre , csarnokra vagy üzletközpontokra.
Aztán ott van az OLED panelos cuccoknál az új szabvány is DisplayHDR True Black , amiből szintén van 4-5-600-as osztály .
Így azt javaslom , későbbiekben ha tényleg ennyire bejön HDR alkalmazása akkor ezen a szinten ne állj meg és jöhet az újabb lépcső .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz RetroFighter #128533 üzenetére
Szia,
Személy szerint ezt a modellt javasolnám , benne van minden amit csak szeretnél .
Vagy picit kisebb átmérőben és kevesebb ,de még mindig magasnak számító Hz-el ezt a modellt mondanám .
Ezeken felül lehetne még árban faragni , de csak Hz vagy a felbontás rovására .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz lezso6 #128525 üzenetére
Ahogy fent tippeltem, valóban egy is gamma problémája vannak ennek a monitornak. Több gamma kalibrációs teszttel is az jön ki, hogy nem 2.2, hanem inkább 2.0-2.1 körül van neki. Persze a beállítás "2.2"-t mutat az OSD menüben, de az ugye nem igaz. Sajnos 0.2-es lépcsők vannak, így korrekcióhoz "2.4"-re tudom állítani, ezzel nagyot javul, a szöveg is élesebb lesz. Viszont egy kicsit azért sok. De még mindig jobb, mint az alap "2.2", közelebb van a valós 2.2-höz.
S akkor mondanánk, hogy hát ezért kellene kalibrálni, de hát... van rajta gyári sRGB kalibráció, s azzal már a gamma tökéletes. Csak hát a fényerő ilyenkor maxon van és nem állítható, az 550 nit meg gyakorlatilag használhatatlan normál használatra, kiég a szemem. Szóval akkor mégis kalibrálni kéne.
Felhősödés teszt Philips 32M1N5500VS, max fényerőn, az elméleti 550 niten ordítva:
Van. A bal és jobb felső sarkokban látható két nagy világos folt. De ugye a mobillal fotózott kép persze túldramatizálja a helyzetet, a valóságban messze nem ilyen durva, alig látszik. Alacsonyabb fényerőn pedig egyáltalán nem látszik, kb valahol 80% fényerő felett kezd megjelenni. HDR módban látható, de csak akkor ha full fekete a kép és tudatosan keresed.
Ja és a HDR mód egyébként NAGYON jó ezzel az 550 nittel, 3000:1 kontraszttal meg relatív wide gamuttal. Mondjuk HDR-t is most látok először, szóval lehet elfogult vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Az alábbi kritériumoknak megfelelő monitort keresek, ebben szeretném a segítségeteket kérni:
Ára: 80-100 ezer forint
Mérete: 24-27 inch
Panel típusa: IPS
Felbontás: 1440p
Felhasználás: Irodai programok, filmnézés és játékElőre is köszönöm szépen a segítséget!
-
válasz Luck Dragon #128531 üzenetére
Igen, ez így marad, a 120 Hz is már brutál.
-
-
válasz Luck Dragon #128528 üzenetére
2018-ban vettem, de amúgy igen, elég régi az a monitor, az Asus PB328Q által használt panel meg elvileg még régebbi, 2013 végi AU Optronics modell. Ahhoz képest mondjuk jó.
Nekem a HDR meg HFR ami már nagyon hiányzott. A HDR az 550 nites fényerővel, 3000:1 kontraszttal, nagyobb gamuttal relatíve már egész tisztességes, nem csak marketing. Illetve a HFR meg jó a szemnek, hogy folyamatosabb a kép, továbbá a válaszideje is valamivel jobb, ezek az újabb VA-k már nem olyan lassúak.
Köszönöm a segítséget.
szerk: ja, az Asus-ban 10 bites panel van, 12 bites LUT-tal, ami azért sokkal komolyabb. A Philips elvileg csak simán 8 bites.
szerk2: lehet elektronikailag 10 bites ez a Philips, ugyanis 120 Hz-en azt írja a windows, hogy 10 biten küldi a jelet, csak 144 meg 165 Hz-en redukálja magát 8 bitre. Habár ez lehet inkább a Displayport limitációja.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz lezso6 #128525 üzenetére
Remélem az ilyesmi beszámoló az nem off.
-De hogy is, sőt megszoktuk köszönni mert így tudok tovább segíteni .
Azért az szuper dolog , hogy kb 2016-ban vásárolt monitorod árának “szinte” felért kaptál egy hasonló monitort főleg a mai világban plusz extrákkal .
Bird111
SzívesenA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
otomika
csendes tag
Hello,
Tud erről valaki nyilatkozni?
Acer B246HYLBymiprx IPS LED MonitorEMAGnál 35K. Nekem csak munkára kell, böngésző, ótluk, teams ilyen haszontalan hülyeségekre, semmi játék. Ez is már a keret felső határa, amúgy használt is jó lenne de hasonló paraméterekkel rendelkező is 25-30 ami már 6-7 éves, erre meg van gari.
Szóval véleményt elfogadok, köszönöm. -
Bird111
csendes tag
válasz Luck Dragon #128478 üzenetére
Köszönöm! Szimpatikus darabnak tűnik.
@sztivo, neked is köszi a javaslatokat! Az ajánlott LG-vel én is szemeztem. A Gigabyte darab okés, de a küllemével jól elbántak a GB-nál. Az ára azért egész meggyőző. -
válasz Luck Dragon #128524 üzenetére
Ahhoz nem nyúlok, mert az post process. De amúgy jó lesz ez, csak meg kell szokni, valószínűleg a gamma miatt van.
HDR egyébként pont úgy működik ahogy naivan tippeltem.
Csak le kellett szednem a monitor driverét, semmi bloatware, csak cat, icm, inf fájlok, jobb gomb telepítés. Ezután a windows beállításokban a HDR-t bekapcsoltam. MPC-BE lejátszóban a MadVR-nél beállítottam a passthrough-t, hogy küldje a monitornak a HDR meataadatok és megy is. Innentől fullscreenben automatikusan HDR módba vált a monitor, max fényerőre, ahogy kell.
A 165 Hz meg aztamindenit. Én még szűz voltam, 75 Hz-nél többet sosem láttam monitoron, nagyon smooth sima egérmozgásra, görgetésre.
Remélem az ilyesmi beszámoló az nem off.
[ Szerkesztve ]
-
-
Na, Philips 32M1N5500VS beizzítva. Asus PB328Q-val hasonlítom.
Amilyen gagyi a csomagolás kívülről, annyira meglepő amikor kibontod. Papír az egész, semmi hungarocell. Végülis környezetkímélő, lehet újabban ez már előírás.
Van gyári sRGB kalibráció, papír is róla:
Ehhez képest az Asus oázisos kalibrációja kicsit más, melegebb és eltér a gamma. Szóval ez a Philips részéről valószínűleg inkább marketing kalibráció. Ráadásul kb max fényerővel kalibrálták, ha állítani akarsz fényerőt, akkor visszaugrik sRGB módról 6500K-ra, habár a kettő között nem igazán látok változást, lehet nem is nagyon van.
Kép amúgy szép, kontraszt ugyanolyan, uniformitás szintén, azaz nagyon jó. szürke hátérrel az alap színtónus kicsit kékesebb, mint az Asus-nál, ami meg zöldesnek tűnik. Fura módon a Philips mintha szubjektíve jobban tetszene, pedig elvileg a másik a kalibrált. Ezen kívül Philips talán kicsit élénkebb, de nincs kiégve. De lehet ez csak a gamma miatt van. Ugyan emiatt a Philips mintha kevésbé lenne éles, s a betekintési szöge is valamivel gyengébb, a szöveg oldalról mintha homályosabb lenne. De nem vészes.
-
-
válasz Luck Dragon #128502 üzenetére
Jaja.
Közben megvettem a philips csodát, hamarosan hazaérek, aztán kiderül mi van. Csak pixel hibás ne legyen. Sajnos az Oázisban nem tudták leellenőrizni, így ha esetleg gond van, akkor nekem kell visszavinni 20 napon belül.
-
€uro
őstag
válasz Luck Dragon #128505 üzenetére
Köszönöm!
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
veterán
válasz Luck Dragon #128514 üzenetére
Nem tudom. Érdekes. Rendesen a helyén van. A rúd nem ilyen teleszkópos, még azt tudom elképzelni, de nem látszik rajta semmi ilyen.
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #128512 üzenetére
Nem tudom. Lehet a tartó rúd rövid, vagy nem tudom. Nem az van, hogy kicsit nem fordul el, hanem kb esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #128508 üzenetére
Fullra van felhúzva, akkor sem tud az asztalon elforogni. Nincs rá igazán szűkségem, csak hát na ha már tudja.
Megnéztem a videót, de nekem nem lehet annyira felhúzni, hogy el tudjon forogni, megnéztem megint.[ Szerkesztve ]
-
válasz INGJOKE #128506 üzenetére
Pivot esetében célszerű a legmagasabb pontra felhúzni és utánna forgatni .
Mint itt a videóban 2:35-től.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az lehet, hogy az Acer monitorom ami tud pivotot és 360 fokban is el tud forogni, nem lehet annyira magasra állítani az állványon, hogy el tudjon forogni?
-
Ugye jól tudom, hogy DisplayPort kábelen keresztül USB adatok is továbbíthatóak?
-Igen
Ez esetben nem kell külön kábelt csatlakoztatnom a bemeneti USB portokra és a monitorok összes kimeneti csatlakozóját teljes értékűen használhatom?
-Gyártótól , típustól függ . Ami nem nagyon szeretnek ki kommunikálni . Így nehéz bármit is írni erre .
KVM switches modelleket is ide tenném.
Beállítható a monitorokon az, hogy kikapcsolt állapotban mely USB portokat kapcsolja le és melyeket hagyja továbbra is működni?
-Esetek 99%-ban nem lehetséges .Maga a két monitor pedig ajánlott darabok .
-
€uro
őstag
Sziasztok!
34 colos WQHD felbontású monitort fogok vásárolni. Két konkrét monitorral kapcsolatban szeretnék kérdezni: S3422DW és S3422DWG (ez utóbbit jobban preferálom)
Ugye jól tudom, hogy DisplayPort kábelen keresztül USB adatok is továbbíthatóak? Ez esetben nem kell külön kábelt csatlakoztatnom a bemeneti USB portokra és a monitorok összes kimeneti csatlakozóját teljes értékűen használhatom?
Beállítható a monitorokon az, hogy kikapcsolt állapotban mely USB portokat kapcsolja le és melyeket hagyja továbbra is működni?
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
-
Petya.007
csendes újonc
válasz sztivo #128498 üzenetére
Bocs, így fogod látni.
Hát én kb. max 100 ezer Ft-ra gondoltam, nekem bőven elég lenne a Full HD, IP panelt szeretnék és 75Hz-nél erősebbet, 24-27 inch között.
Jelenleg egy Nvidia 2070S -em van.( a gép hozzá most frissült, 13700K procival, de egyenlőre nem voltam hajlandó új videokártyát venni) :-)
Ja és nem vágyom íveltre, nekem tökéletes a sima sík.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LU32R591CWRXEN 32 " 4K GAMER MONITOR! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest