Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz Mans20 #128559 üzenetére
Hasonlót tapasztaltam Dell-el, ezek szerint nem vagyok egyedül. Túl agresszív a matt bevonat és megterhelő nézni. Másra nem tudtam tippelni, mert kékfény szűrővel sem lett sokkal jobb
Nem a magas Hz miatt van, mert azóta 165Hz-en vagyok, a Dell pedig 144 volt, ez attól független, hidd el.Sajnálom egyébként, mert pont javasoltam én is, de nem mondhatom minden Dell-re azt, hogy ne vedd, mert fájni fog a szemed tőle. Én azóta szándékosan olyan monitort kerestem, amin kevésbé agresszív a bevonat, ezt egy Gigabyte G24F személyében meg is találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Szia. Nem biztos , hogy Hz hibája , lehet maga a panel vagy annak megvilágítása az okozója .
OSD belül milyen profillal használod ? Esetleg próbáld meg warm-al. Kicsit melegebb színekre fog átállni , de egy próbát megér szerintem . Ha van Comfort View akkor azt aktiváld a warm helyet .Mushu
Rád emlékszemdiegho
Szia! Opel megy még?
Igazából TN-ről mindegy mire váltasz , csak jobb lehet .
Nos , ha megmondod mekkora összeget szánsz rá, mekkora átlóban gondolkodsz és milyen VGA-t hajtasz , akkor ajánlok pár IPS-t es pár VA panelos monitort , majd egy üzletbe besétálsz , pl Oázis .
Majd ki tudod próbálni vagy nézni őket .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
addikt
Nekem pont az Asus -al volt gondom nem is olyan régen
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest