Hirdetés
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Mans20 #128559 üzenetére
Hasonlót tapasztaltam Dell-el, ezek szerint nem vagyok egyedül. Túl agresszív a matt bevonat és megterhelő nézni. Másra nem tudtam tippelni, mert kékfény szűrővel sem lett sokkal jobb
Nem a magas Hz miatt van, mert azóta 165Hz-en vagyok, a Dell pedig 144 volt, ez attól független, hidd el.Sajnálom egyébként, mert pont javasoltam én is, de nem mondhatom minden Dell-re azt, hogy ne vedd, mert fájni fog a szemed tőle. Én azóta szándékosan olyan monitort kerestem, amin kevésbé agresszív a bevonat, ezt egy Gigabyte G24F személyében meg is találtam.
-
válasz
Mans20 #128559 üzenetére
Szia. Nem biztos , hogy Hz hibája , lehet maga a panel vagy annak megvilágítása az okozója .
OSD belül milyen profillal használod ? Esetleg próbáld meg warm-al. Kicsit melegebb színekre fog átállni , de egy próbát megér szerintem . Ha van Comfort View akkor azt aktiváld a warm helyet .Mushu
Rád emlékszemdiegho
Szia! Opel megy még?
Igazából TN-ről mindegy mire váltasz , csak jobb lehet .
Nos , ha megmondod mekkora összeget szánsz rá, mekkora átlóban gondolkodsz és milyen VGA-t hajtasz , akkor ajánlok pár IPS-t es pár VA panelos monitort , majd egy üzletbe besétálsz , pl Oázis .
Majd ki tudod próbálni vagy nézni őket .
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest