Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz stuka20 #130064 üzenetére
Hát szerintem az Alza karokon túl, minőségibb, 2 monitoros kart nehéz 35 ezerből találni... Ami azoknál jobb, azok már majdnem dupla áron vannak. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Nekem az AlzaErgo-s kar van, a 2 egymástól független, kerekített formájú. 1db 27-es, és 1db 24-es monitorral. Néha kicsit kompromisszumkötős a téma, de összességében szeretem. Szerintem budget megoldásnak nem rosszak azok se. Az elállással kipróbálhatod... Csak úgy csomagold ki, hogy ne legyen gond visszafele.
A gondom most az, hogy valószínűleg váltok 34"-es ultra-wide-ra, amit már szinte biztos, hogy nem bír el, mert itt is volt már néha határeset. Szóval jelenleg én sem tudom, hogy hova tovább. -
-
válasz stuka20 #128552 üzenetére
Inkább egy Acer Nitro XV272LV javasolnék .
Plusz , itt ki lehet bővíteni 5 év garanciára.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Cyberbeni
addikt
válasz stuka20 #103631 üzenetére
A filmek általában 21:9-ben vannak. Streameket full magasságban tudsz nézni és mellé kifér a chat is. Ha mobilra fejlesztesz appot, akkor a szerkesztő mellé kifér az emulátor/szimulátor. Meg sok más esetben is lehet olyan, hogy elfér két alkalmazás egymás mellett, amit egyszerre kell használni és akkor jobb az, ha nincs közte két káva.
Én mostanában főleg VR-on játszok, de ha zavar egy játéknál, hogy mondjuk túlságosan a szélén van a HUD, akkor legrosszabb esetben átváltasz 16:9-re és lesz kétoldalt fekete sáv.
Nekem van egy Samsung S34J550 monitor és mellé egy 22"-os 1080p, hogy stream nézés közben is tudjak ph-n kommentelni. Free/G-sync, a legtöbb darab megy 90Hz-en is (papíron 75), szóval azért játékra sem annyira rossz.
Előtte egy LG 29UM58-P volt, abban jobban tetszett, hogy játékhoz a black level-t magasra állítva olyan volt, ami nekem tetszett, filmezéshez meg alacsonyra állítva volt jó (vagy a cinema preset, ami majdnem ugyanaz volt, amire belőttem a kusztomot), a Samsungon sajnos nincs ilyen opció, ez kb a középutat tudja (de mivel VA, ezért nagyobb a kontraszt, tehát annyira nem vészes)
Azaz egyetlen baj a 21:9-el, hogy kicsi a választék, black fridaykor kifogtam ezt 90k-ért, annyiért baromi jó vétel volt, most 110-120k között mozog az ára, annyiért még talán megéri. De ebben a méretben a következő olyan 200k körül van. Azért egy LG 34WK95U-W-re kíváncsi lennék élőben, az ilyen 350k körül van. De filmezésre annyiból inkább egy OLED TV-t vennék.
-
törölt tag
válasz stuka20 #91754 üzenetére
Nem ratyi, mert ehhez képest még vannak a fényes kijelzős tévék, és sokan azt használják monitor helyett. De ablakkal a háta mögött kb. minden monitorral trükközni kell a nagy fény miatt. Szerintem az árnyékolástechnikával próbálkozz, ha nem akarsz redőnyözni. Pl. vannak különböző sötétítő függönyök, vagy bármi más, mert azért a teljes sötétség se jó a szemnek hosszú távon.
-
Mamuska
őstag
válasz stuka20 #91748 üzenetére
Én pedig úgy emlékszem, hogy ez a Dell matt. 150 ezerig nem kapsz jobbat csak rosszabbat. Elektronikában nagyon sokat ad ez a Dell. 150 ezerig nem létezik másik monitor amiben van homogenítás kiegyenlítés, meg elég szép eredményeket hoz kalibrálva. A 3440x1440-es felbontással rendelkező 21:9 ami ilyen sokat tud inkább 250-300 ezer környékén van.
-
Isual
veterán
válasz stuka20 #66685 üzenetére
Túlzó az érték. Kalibrálás után olyan 25W-ot fogyaszt és a max fogyasztása 45W körül van a tftcentral tesztje alapján. Prémium kalibrálással hibátlan lesz, de ajánlom hogy bekapcsolt homogenitas kiegyenlítéssel kalibráltasd és használd, mert sokat számít egy ilyen monitornál. Valamennyi kontrasztot vesztesz, de teljesen homogén lesz a kijelző megvilágítása.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
jozsi252
veterán
válasz stuka20 #66635 üzenetére
Én kb. ugyanerre használom a monitort legtöbbször, épp ma hoztam el Oázisból egy Dell U2717D monitort, és csak jókat tudok róla mondani!
Már játszottam is vele, filmet is néztem, de nem tudok belekötni semmibe sem. Hibátlan képe van a monitornak! Amúgy 27" 2560x1440-es monitorról van szó, szóval a képponttávolság is kicsi neki.iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest