Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
válasz
athomi #14663 üzenetére
Írtam hogy semmiképp nem akarok csöpögtetni, le akarom vezetni a járdáig csőben. Egyébként, nem utcai nagy forgalmú járda, csak a ház lakói használják, a panel hátsó bejáratához vezet, kb az használja, aki az alagsorba akar biciklit babakocsit, robogót betolni. Felettem 3 emelettel, az ötödiken van egy ilyen kicsöpögtetős klíma, elég zavaró, sokan panaszkodnak rá, épp ezért én semmiképp nem akarok ilyet.
szerk: Amúgy épp az ilyenek miatt örültem nagyon, amikor a szerelőm említette ezt a kondenzvíz porlasztós dolgot, de nem találok róla sehol semmit
Ha van ilyen, ez lenne a legjobb, mert valahogy apró cseppekké porlasztja, azt meg elviszi a szél, és nem csöpög. Egyáltalán van ilyen, vagy csak hülyeséget beszél a szerelő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fedora Linux
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest