Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Pls világosítsatok fel, h mire jó az, ha valaki privátban szórja a jobbnál jobb árajánlatokat a klímákra, de utána válaszra sem méltatja az embereket, eltűnik ha rendelni is szeretne az adott user...
Csak, h neve is legyen a gyereknek, asha07lcc -re gondolok. Most már több forumtagtól totál véletlenül jött vissza hozzám ugyanaz az alapstory, amit velem is eljátszott.
Természetesen semmi közöm nincs a klímákhoz, nem vagyok sem konkurencia, semmi, egyszerű felhasználó. Pusztán érdekel, h ennek mi az értelme és miért csinálja?
Engem is megkeresett annó, de úgy néz ki 5db Etherea rendeléssel sem bírtam meggyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Yettel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nest doorbell gen2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest