Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz #42706048 #33666 üzenetére

"ha felteszel egy hülye kérdést, hülye választ fogsz hallani, remélem hogy megérted és nem kell kétszer mondani..."
    by akb
    a kérdésed bőven kimerítette a hülye kérdés fogalmát, nem fogom ettől kellemetlenül érezni magam, már bocs
    ha esetleg tudnál segíteni, elakadtam:
    meddig tartott a 30 éves háború? ((( :

junkhead
    tisztában vagyok vele, azzal is h az adott mester nem kókler volt, csak a szokásos pörög a business szindróma, nevét nem tudja, 40-45 fokban kellett előtetőben megoldani a szerelést, galambsz@rban, nem egy élmény valóban ( : de tudta, megnézte, elvállalta, azt is tudta nem sos, csak legyen benn a víz és csatorna, csak azt nem értem ilyenkor mi jár a fejükben, h a pH@raszt annyira hülye h azt sem látja ha fordítva lejt a 110-es cső? :)
    kinézett lakásban fürdőben nincs ablak, hátlra szellőzőt nem lehet tenni, elöl volt gyárilag is az ajtó fölött, hát kivitték oda, de a lehető leghosszabb úton, lehető legtöbb könyökkel, személyesen nem is néztem, sokadlagos volt, de képeket nézve nagy eséllyel 50-es csőben extraként ( : aztán képeket nézegetve nyilván ezt nég összekötötték a konyhai elszívó csövezésével is, ami szintén sok méterre van a kivezetéstől, kb egyik sem ér semmit, de legalább álmennyezetet is raktak az egész fölé, amit ledobáltak üveggyapottal, úgy hogy a lakás fölött is van laks
    jobb is h klímát nem raktak be, azzal is csak a gond lenne, ha megvesszük jövőre úgyis kell egy kis felújítás, akkor megcsinálom a csövezések helyét, csak csövet kelljen beletölno és az egységeket felszerelni

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés