Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz #42706048 #33666 üzenetére
"ha felteszel egy hülye kérdést, hülye választ fogsz hallani, remélem hogy megérted és nem kell kétszer mondani..."
by akb
a kérdésed bőven kimerítette a hülye kérdés fogalmát, nem fogom ettől kellemetlenül érezni magam, már bocs
ha esetleg tudnál segíteni, elakadtam:
meddig tartott a 30 éves háború? ((( :junkhead
tisztában vagyok vele, azzal is h az adott mester nem kókler volt, csak a szokásos pörög a business szindróma, nevét nem tudja, 40-45 fokban kellett előtetőben megoldani a szerelést, galambsz@rban, nem egy élmény valóban ( : de tudta, megnézte, elvállalta, azt is tudta nem sos, csak legyen benn a víz és csatorna, csak azt nem értem ilyenkor mi jár a fejükben, h a pH@raszt annyira hülye h azt sem látja ha fordítva lejt a 110-es cső?
kinézett lakásban fürdőben nincs ablak, hátlra szellőzőt nem lehet tenni, elöl volt gyárilag is az ajtó fölött, hát kivitték oda, de a lehető leghosszabb úton, lehető legtöbb könyökkel, személyesen nem is néztem, sokadlagos volt, de képeket nézve nagy eséllyel 50-es csőben extraként ( : aztán képeket nézegetve nyilván ezt nég összekötötték a konyhai elszívó csövezésével is, ami szintén sok méterre van a kivezetéstől, kb egyik sem ér semmit, de legalább álmennyezetet is raktak az egész fölé, amit ledobáltak üveggyapottal, úgy hogy a lakás fölött is van laks
jobb is h klímát nem raktak be, azzal is csak a gond lenne, ha megvesszük jövőre úgyis kell egy kis felújítás, akkor megcsinálom a csövezések helyét, csak csövet kelljen beletölno és az egységeket felszerelni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Új légpárásító 6hó jótállással!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest