Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ottó58

senior tag

válasz kicsirigó7 #18375 üzenetére

Ugyanazt az anyagot (DVD-t) írtam ImgBurn-ben +-os verbára, a Samsung 224B max.2,5szeres sebességig ment fel annak ellenére, hogy 6x-os írást állítottam, az 5280 ugyanezt végig 6x-os sebességen írta.
    Nem beszélve arról, hogy mennyivel rosszabb lett az írás minősége a Samsungnak.
    (Lagzit írtam fel és nem adhattam sz@r lemezt ki a kezemből, ezért kellett mégegyszer más íróval megírnoml)
    Ezek szerint lehet, hogy jó 7243-at fogtam ki, de lehet, hogy rosszabb 7260-at.
    Viszont a 7261S az egyik legszebben pörkőlő íróm a 7203S mellett.
    Viszont a LiteOn iHAS 524 A-t közepesnek tartom, csak tesztelésre használom.
    Tehát ugyanazt a DVD-t pontosan kétszer annyi idő alatt olvassa be a Samsung, mint az Optiarcok-lemértem stopperrel.
    Ezek így működnek és én nem habokra beszélek, nálam ezek tények.
    Sajnos már ment tönkre Samsung íróm, 203D (össze-vissza dobálta a tálcát), 223Q(Egyik napról a másikra megadta magát, habár a TTH02 lemezeket szépen írta), de még egy Optiarc sem adta fel nálam a harcot.
    Régebben eladtam a 7173S ha jól emlékszem, és az ismerős gépében máig is hiba nélkül írja a lemezeket.
    Lehet beújítok egy ASUS valamelyikére, de az LiteOn klón, így nem biztos, hogy bejön nekem, de egy próbát lehet, hogy megér, habár nem érdekel a csendessége. Az érdekel, hogy szépen írjon akár milyen hangos is, mint az Optiarcok.
    Volt egy Pio 216D íróm, minden lemezt nagyon rosszul írt bármely sebességen. Valószínű ez is hibás volt?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés