Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz gege64 #24689 üzenetére
A színházi fotózással vigyázz: eseti engedély kell hozzá! (Szerzői- és kapcsolatos jogok, stb.) Nagyon megcseszhetnek érte. Ott (mivel vakut nem használhatsz) fényerős, képstabis teleobjektívre, vagy masszív állványra van szükséged. Én évekig - hivatalosan, de ingyen, baráti alapon - csináltam a Kalocsai Színháznak: Canon 30D + 70-200 F4L (IS nélküli) + Manfrotto állvány kombóval: [link], de már vagy 4 éve abbahagytam (fel is számoltam a DSLR cuccot, csak egy kis Sony MILC van helyette).
A fotózást a nézőtér legszélén állva követtem el, felvonásonként váltogatva a bal- és jobboldalt (egy-egy előadást legalább kétszer fotóztam végig, így minden "fontos" jelenetről készült megfelelő helyzetű kép)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest