Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
#48584626 #225281 üzenetére
Mi a sportos, és milyen módon éri el azt a hátsó kerék meghajtás jobban? Én mondjuk a Wartburg mellett kapagépből indulok ki. Az ahogy húz, szerintem sportos. Kereket is lehet rá tenni, és így húz fel a parton, egyből arra amerre fordítom. Plusz első keréknél nehezebben tudok elképzelni mondjuk olyat, hogy az első kerék előre csúszik, mert a hátsó tolja. Ha választhatnék, hogy egy taliga feltolásához hátulról kapjak tolóerőt, vagy a kerék húzzon, szerintem akkor is az utóbbit választanám. De tudom, hogy általában mindenki fordítva van ezzel, ezért érdekel fizikailag, hogy miért tartják rosszabbnak az elsősöket, mert én jobbnak tartom őket. De lehet, hogy azért tartom jobbnak, mert nem tudom azokat a dolgokat amik miatt mások mást gondolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest