Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz amargo #46341 üzenetére
35-40 nem lehet, mert nincs olyan személyautó a világon, amelyiknél 40nél alacsonyabb sebességnél lehet tempomatot kapcsolni.így nem nehezen értelmezhető, hanem nem értelmezhető. én csak próbáltam kihangsúlyozni, hogy nem látom értelmét 35-40-et írni, ha 40 alatt nem tudod kapcsolni.
én nem viccelek, elég sok embert láttam már adni és kapni ilyen baromságok miatt, amikor az önkéntes rendőr általában pórul jár. nem értem, miért kell kifogásokat keresni? mire válaszoljak? lehúzódok, igen. oda, ahova tudok. mellékutcába, buszmegállóba, padkára, ahova kell, ahhoz, hogy ne akadályozzak egy idegbeteget, és én se váljak azzá. nem ördöngősség felvenni a defenzív stílust, miszerint: menjen, ha menni akar.
amit nem akarsz beismerni, vagy csak meglátni magadban, hogy ugyanakkora tapló vagy, mint aki nyomul, csak a másik irányból, és mivel ő az, te meg nem, ezért meg is tudod magyarázni, miért van jogod hozzá.
hát lelked rajta, én angliában kirángattam pár büntetőfékezőt az autójából anno, egyiknek sem tetszett, és akkor hirtelen már nem akart rendőr lenni, amikor elmagyaráztam neki, hogy neki az nem jó, ha összetöröm az autóját, esetleg mindkettőnket, csak mert ő úgy gondolta, hogy a pályán 60 mérföld lesz neki az ideális a belső sávban, s mikor rácsorogtam hogy vegye már észre magát, akkor fékezgetni kezdett.
jó az nekem, ha akadályozok valakit? hamarabb odaérek valahova? zöldebb lesz a fű otthon? lecidáz a bögyös szomszédcsaj végre? esetleg a játék végén pofánbasznak mint a szart, aztán még meg is sértődöm?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest