Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
sebgutkopf #7567 üzenetére
GH2 af-je 14-140-en volt brutális, ott nem vettem észre, hogy fókuszál (persze nem rángattam a 40 cm-es és a 10 m-es téma között, mint az elmebeteg) nagyon rendben volt.
Követő af olyan amilyen, jobb mint a GH1-ben és a nex 5n-ben.
A 14-140 egyébként szerintem olyan, mint a nex-nél az a 18-200, csak a GH2-n nem nézett ki hülyén, a nex 5n-en viszont...hát kissé morbid.
Többi obival inkább állványról manuálozni jó a GH-2 (úgy hogy nem tudom mi a fenére vágyom, az sem volt jobb...) Viszont ha felraktam a 45-ös oly-t 1.8-as rekesszel, akkor az egy csoda volt...ott nem volt kevés fény (főleg hogy a hekkel lehetett iso 12500-al is videózni)
gorgo: nex 5n szépen adagolja az iso-t S módban...panák nem tudják? (nem manuáloztam a GH2-vel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest