Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
goranje
tag
Szia!
Bocs a kései reagálásért, de csak most estem a gép elé.
Mondjuk ennél a gépnél a vaku kevésbé izgat, inkább arra kellene hogy ha elmegyek túrázni akkor egy minél kisebb váz kellene hogy létrákon, sziklapárkányokon (stb.) egyensúlyozva könnyen előkapva tudjak fotózni.
Na meg hogy mindig nálam levő szaladgálós gép is lenne egyben.A GX7-et is már nagynak érzem erre a célra.
Nagy valószínűséggel a GM5 lesz, csak bizonytalan vagyok a +60 ezres miatt hogy megéri. Na meg a szerencsekerék is elbizonytalanít mennyire lehet használni. A többi vázon, így a az 5-ösön levő tekerő, benyomó sokkal szimpatikusabb.
Ugyan csak ez kettő lényeges különbséget látom a két váz közt, de egyre jobban érzem hogy a GM5 lesz az igazi. A Fotóplus-ban megfogdostam már, és azért nem annyira vészes a kicsi EVF. Persze a GX7 mellet csak jelenthet, de jobb mint ha csak az LCD lenne.Más téma, lehet hogy van akinek tanulságos eset lesz.
A GM1 tesztjében írta MLaca a 12-32 obiról:
"Az objektívet a 12 mm-es álláson túltekerve lehet összecsukni, s használatakor nem kell félnie senkinek attól, hogy véletlenül túltekeri a végponton, mert az jóval nagyobb erőt igényel, mint a sima zoomolás."Na ez enyém a hétvégén így járt pedig. Már volt egy kis bizonytalan érzésem hogy valami nem stimmel, aztán odaadtam a gépet az egyik lánynak hogy Ő is csináljon pár képet, majd mikor visszakerült hozzám egyszer csak észre vettem hogy a külső gyűrű letekeredett.
Most úgy tudom használni bekacsolt, 12mm-es állásban rögzítettem. Így tökéletes, képminőségében nincs változás csak a mérete lett állandó.
Szóval azért érdemes vigyázni vele, mert ha olyan kezekbe kerül igenis gallyra lehet vágni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest