Hirdetés
-
GAMEPOD
Moszkva poszt apokaliptikus romjai alatt. a metró alagutakban élő. az atombomba után életben maradt embereket halálos veszély fenyegeti a felszínről és a metró állomásokról. A mutánsok egyre gyakrabban hagyják el a mérgezett felszínt és jutnak be a különböző katakombákba, alagutakba. Ezen felül ahelyett, hogy az emberek egyesítenék erőiket az állomásokon létrejött városok egymás ellen is harcolnak a hatalomért és egy fegyverért mely a katonai pincékben van elrejtve, ami eltörölheti a megmaradt emberiséget a föld színéről. Artyomként harcolva a remény által hajtva, mi leszünk a kulcs az emberiség fent maradásához, a végső fény a legsötétebb órákban.
A játék, úgy mint az első része egy FPS túlélőhorror lesz, melyben most nem csak egyjátékos, kampányt, hanem többjátékos módot is kapunk.
Hozzá tartozik még, hogy megjelent mindkét részhez egy könyv ami a történetet meséli el, melyeket Dmitry Glukhovsky irt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
Most játszottam ki a játékot másodszor.
DE.. miért nem tudok berakni harmadik fegyvert? A 2033 reduxot is, kettő fegyverrel vittem végig.
Hogy kell belevarázsolni?! Arra gondoltam talán azért, mert pl: AK, Shoti mellé. már nem tudsz vinni legalább egy pisztoly. De néztem vidit, és ott úgy viszik a 3 fegyvert..u.i.: Amúgy meg bekaphatják, hogy másodszorra se adta be a last light a jó befejezést.. Valszeg azért, mert kinyírtam a két rohadt árulót/kémet. Pedig akkor is azt érdemelték..
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
A templomos részen, az ajtónyitás jelenete után egyszerűen elment a hang a játékban, semmi hang nincs.
Megpróbáltam a játékot, majd az egész gépet újraindítani, semmi. Játék indításakor van hang, a menüben is, a betöltő képernyőn is felolvassa a szöveget, de aztán amint bent vagyok a pályán, nincs. Steames Metro Last Light Redux, ellenőriztem a hang beállításokat a játék menüjében, minden maxon van.Járt már valaki így? Googlezom a problémát, de nem találtam még megoldást.
-
batman91
őstag
Próbáld meg az SSAA-t lejjebb venni vagy teljesen kikapcsolni és a lenti képen jelölt Physx vackot a játékon belül kikapcsolni. Általában ez okozza a legtöbb galibát.
Még 1 gyors kérdés. Ez a sima Last Light vagy a Redux verzió? Nekem az alap verzió pusztulat szarul ment a mostani gépemmel, viszont a Redux-al semmi bajom nem volt. Valakinek csak ez oldotta meg a problémát.
-
Dave567
addikt
válasz
batman91 #486 üzenetére
1080p 144hz.
Control panelben a Physx Processzornál: Automatikus kiválasztás.
Felbontásnál 1920*1080 (natív) 144hz
G-sync 1. Apply following changesEnable G-sync. Gsync compatible az Pipa, és ott van még Enable for windowed and full screen mode ez van ki jelölve.
Csak hátha kell azért írtam le.
A játékban Felbontás 1920*1080
Quality: Very Hight
SSA: 4x
Texture Filtering: AF 16x
Motion Blur: Normal
Tessellation: Very Hight
Vsync: OffA driverem 417.71
-
batman91
őstag
Mekkora felbontáson tolod? Advanced Physx be van kapcsolva? Mekkora SSAA van beállítva? Ezek azok amik teljesen megölik a teljesítményt. Esetleg a vsync produkál még ilyen dolgokat. De lehet, hogy maga a driver nem tetszik neki. Most így nagyjából ezek jutottak az eszembe.
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Miért van az, hogy csak 60 fps-em van a játékban Ultrán?
Ryzen 5 2600x
16gm ram
1080 ti 11gb
ssdEgyszerűen nem hiszem el, hogy kevés lenne ez a játékhoz...
-
batman91
őstag
válasz
blackhard89 #479 üzenetére
Nem akartak semmit erőltetni, te döntöd el hogyan fogsz játszani. Lopakodsz és próbálsz kegyes lenni vagy mészárolsz és szívtelen rohadék leszel. Ez majd befolyásolja a játék végkimenetelét is. Vannak fontosabb morális döntések és ezek azok amik meghatározzák a végkimenetelt. Nem egy nehéz dolog elérni, csak sokan képtelenek rá. Fogalmuk nincsen az egészről és inkább félre beszélnek. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy mikor mit kell tenned érte.
-
blackhard89
csendes tag
Hát a vége nem nem tetszett. Halottam hogy úgy marad életben Artyon hogy ha egész játék alatt kevés szörnyet és embert ölünk... Na nem már had csináljam már azt amit szeretnék, ahol úgy érzem hogy lopakodni ott lopakodok de azért egy jó kis fegyver harc sem árt néha. Na mindegy várom az exodust de a last light nak a vége csalódás, amiért a fejlesztők erőltetni akartak egy játék menetet.
-
Weareus
addikt
Elkezdtem újra a Last Lightot, egyrészt nosztalgia, másrészt készülök 2018. 08.-ra.
-
Weareus
addikt
Lassan felrakhatom újra a gépre a játékot...
Meglesz hozzá újra a vas...
Kellene készítenem eből is egy végigjátszást... -
Végre itt az utolsó, 6. rész is. Ezzel befejeztem a beszámolót. Most már el lehet egyben olvasni
-
Itt a 3. rész is
Talán még 2 vagy 3 lesz és befejezem
-
Ugyanazok a fokozatok vannak, sztem kb. ugyanolyanok. Viszont a Reduxban jó pár dolog más. Pl. a Lenin könyvtárnál az alap játéknál kb. csak el kell jutni az ajtóig, aztán a gargoyle elől bemenekülni. A reduxban a könyvtár előtti téren rendes survival harcot kell nyomni. Meg van még sok ilyen rész, ami egész másképp megy, mint az alapban. Érdemes megvenni szerintem.
-
-
Csináltam Moszkvában egy Metro-univerzum túrát. Ha valakit érdekel, itt elolvashatja
-
szabog4
aktív tag
Próbáltam és használtam mindet, de nem gyere be. AK-t alapból szeretem, ezt akkor használtam, ha lebuktam, vagy rámerőltetett harc volt. Shoti szörnyek ellen. Revolver + hangtompító párossal meg, ha nem volt mód a csendes leütésre.
Ötletes fegyverek vannak a játékban, de engem nem fogtak meg, ennyi. Nem több, nem kevesebb. Összetákolt szemét, tehát szutyok.
Most a neten elterjedt a kőműves féle lada javítás. Ajtóra 1 adag malter elkenve és jó. Működik, de egy szutyok.
Akit lehetett becserkésztem és leütöttem.
-
Weareus
addikt
"szabog4
(senior tag)
Ilyen szutykokkal nem élek."Ahogy érzed, nem tudom hányszor próbáltad, mondjuk elsőre a helsing nem mutatja meg igazi arcát.
Igazából az a fajta fegyver, ami folyamatos "törődést", odafigyelést igényel, ráadásul teljesen felpumpált állapotban sziszegve visszaereszti a levegőt egy szintig és mivel alapvetően silent kill fegyver, ha a sziszegést nem veszed figyelembe, meghallják közelről. Továbbá kevés lőszer megy bele és minden egyes soron következő lövésnél gyengébbet sebez, tipikus meglepetés fegyver, amivel célozni kell, a lőszer hozzá pedig a legdrágább, mégis ingyen megoldható. -
szabog4
aktív tag
HÁT EZT MEG H BÜDÖS .... xd
Mondjuk én AK-val tunkoltam meg Shotival.
Nem fájt neki, EZ meg belelőtt 2 és vége...
Nem lehet, hogy a REDUX, DLC, plusz nehézségbe nem lehet megölni? -
-
szabog4
aktív tag
Én hiába eresztettem bele akármennyi golyót nem tudtam megölni.
Nem tudom megmondani min játszottam. TÚLÉLŐ/ Survival és ott nem tudom. A legnehezebb. A DLC-ben sem tudtam megölni. Tehát végigtudok menni úgy, hogy a szemébe nézek? ...szuper.
Már kijátszottam, szóval nem aktuális...de jó tudni.
Sokat lőttem bele, akkor felment az emeletre. -
szabog4
aktív tag
-
szabog4
aktív tag
STALKER 2 jöhetne...
Ez is tetszik, belemehetnének még az előzménybe is, meg a DLC storykiegészítések (pl.: ANNA) mehettek volna külön storyba...tény, hogy nem lett volna ennyire EPIC.
Az a legyőzhetetlen emeleteken ugráló, gorillaszörny, nagyon nem kellett volna bele. Maga a játékélményhez, hogy ott nem tudsz mit tenni ellene, tetszett, az adta, de elvette a kedvem, hogy vérzik, ha meglövöm, de meg sem látszik rajta...
-
Weareus
addikt
Főleg, hogy ha figyelembe veszem, hogy a számomra rokon-játékok (Alien Isolation, Singularity, Dead Space) reménysugarat sem mutatnak arra nézve, hogy folytatás készüljön belőlük.
Remélem, ez a széria életben marad még egy darabig. Rajtam nem múlik, én a LL-t is előrendelésben vettem meg. -
Weareus
addikt
Itt nézz szét.
A választ megtalálod. -
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
A metro last light redux-ban benne vannak a DLC-k vagy azok, csak az alap metro last lighthoz lehet külön megvenni, netán a reduxhoz nem adják, de megvehető hozzá?
Segítségetek előre is köszönöm!
-
törölt tag
METRO Last Light BENCHMARK RESULTS - Sapphire R7 370 2GB DDR5 NITRO OC 11240-10-20G
METRO LL BENCHMARK RESULTS
Options: Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Normal; Motion Blur: Normal; SSAA: OFF;Alaplap: ASUS M4A785D-M PRO
Processzor: AMD Phenom II X4 945 3GHz AM3 BOXC2
CPU Hűtő: Cooler Master Hyper TX3
RAM: Geil Black Dragon 8GB 1066MHz GB24GB8500C5DC (4 x 2GB kit) 5-5-5-15 DDR2
Videokártya: Sapphire R7 370 2GB DDR5 NITRO OC 11240-10-20G
SSD: Corsair 60GB Force GT
Merevlemezek: Western Digital WD6400AAKS 640GB + Western Digital WD10EZEX Caviar Blue 1TB + Western Digital 3TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD30EFRX
Hangkártya: Creative SB XtremeMusic
TV/Monitor: LG 32LF632V 1080p Full HD
Tápegység: Corsair 450 VX
Szünetmentes tápegységek: APC Back UPS CS 650; APC Back UPS ES BE550G-GR
Billentyűzet: Logitech G15 Gaming Keyboard (Blue)
Egér: Logitech G500 Gaming Mouse
Webkamera/ Mikrofon: Logitech C270
Operációs rendszer: Windows 10 Pro 64-bit -
frem1790
őstag
Aki szeretné magyarul játszani a játékot, keresse fel Lostprophet oldalát [link] Elkészült a fordítás. Nagy köszönet érte!
-
bladex73
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Eljutottam egy templomhoz ami egy mocsárban van. Egy rönkön kellett volna átmennem mielőtt a templomba jutok ahol a társaim várnak. Egy mocsári szörny ugrott elő amit lenyomtunk. A rönk elfordult és nem tudok átjutni. A lépcső tetején ugrabugrál furcsán egy npc, szerintem beakadt vagy ilyesmi. Lehet, hogy ő fordítaná vissza a rönköt az átkeléshez. Nem tudok átjutni. Átugrani nem lehet. Valakinek van valami ötlete mit lehetne csinálni?
-
Weareus
addikt
válasz
RetepNyaraB #426 üzenetére
Nem néztem meg, hogy mennyiért megy most a 7970, de ahogy ezt írtad, ránéztem az Ipon-ra, 120 körül van a kari.
.
Azt hittem lejjebb ment már az ára, meg hogy a középkategóriát is csak alulról surolja. Közel három éve vettem 120-ért a második karit!!! Ezt nem értem... -
RetepNyaraB
veterán
"HD felbontás felett (1920x1200), minden (de minden) kimaxolva (Tesselation, 16xAA, SSAO 4x(!!!), Physx ON(!!!)), Very High beállítások mellett 50-70 FPS-sel megy a játék, de ha a SAO-t leveszem 2x-esre, akkor duplázódik, kikapcsolva pedig ritkán esik 100 környékére, de gyakran jár 180-190 körül"
7970 CF-ben!? Most dicsekszel, ember? Hányan szaladgálnak ilyen konfiggal?
-
Marci79
senior tag
A Complete Edition (steam) "működik rendesen" valakinek?
Steam kliensben kettő achi (Redemption és Savior) nem látszódott addig, amíg meg nem csináltam. A Shadow Ranger-t meg nem hajlandó "megadni". Tuti, hogy nem öltem meg senkit, megmentettem mindenkit. Még állatokat sem öltem, ahol nem volt muszáj!
A "jószágok" "befagyása" néha előfordult nálam is, de a szint újrakezdése helyretette.
-
Weareus
addikt
C3-ban cc. 8000 h.szólás, itt még 500 sem, wtf?
Jah, multi,
Én már előrendelésben megvettem a játékot, kissé félve (biztos voltam benne, hogy az első részt lehetetlen felülmúlni), de csak most veselkedtem neki, hogy végigjátszom, pontosabban 4 nappal ezelőtt, s most az ötödik végigjátszás után vagyok (először normál, majd Spártai RHC és Túlélő RHC mód 2-2-szer).
Véleményem: tévedtem, minden téren sikerült felülmúlni az első részt, hatalmas gratula a fejlesztőknek.
A grafika (fény-árnyék), a kinti helyszíneken a környezet reagálása a viharokra, sár és eső fröcskölése, fák hajladozása, a hangok mind-mind olyan színvonalt képviselnek, amit eddig még soha nem volt szerencsém a monitorom képernyőjén látni és a fejesemből hallani. Rögtön az elején, amikor Anna sniperkedik mögöttünk egy 180 cm-es "ágyúval" a kezében, mi pedig előtte (és alatta) próbáljuk meg túlélni a nosalis-ek támadását, nos mikor ott elkezdett lőni, olyan hangok jöttek elő a 7.1-es fejesből, hogy majd összerosáltam magam, mintha a villám csapkodott volna az ágyam mögött a kerbe...
Végigolvastam (most, többszöri kijátszás után) jó néhány tesztet róla, és természetesen összességében pozitív visszhangot kapott az Opus, de volt sok építő jellegűnek szánt kritikai észrevétel is, a legtöbbjével nem értettem egyet, bár volt amelyikkel igen:
1. Multi hiánya. Hülyeség, ne barmoljuk má' szét az atmoszférát a multival. Mennyé' COD-ozni v. esetleg ott a Stalker.
2. Lineáris, cső-fps. Marhaság, a linearitást többféleképpen lehet értelmezni, még akkor is, ha tudjuk, h. jelen esetben mit ért alatta az ítész. A Metró (Angliában 'Tube', vajon m'ér'?) egy lineáris cső, néha kanyarodik, de ennyi (elágazás, csomópont is van, persze...). Komolyra fordítva: itt a többszöri végigjátszás igényét-lehetőségét az adja meg, hogy egy nagy termen sokféleképpen átmehetsz a katonák között, többféle útvonalon és módon; settenkedve, hozzá sem érve senkihez, mindenkit leütve, elkábítva, de gyilkolhatsz is "silent killel", esetleg half-silent killel (ha az utolsó néhány ürgénél elbaltázod, észrevesznek, de már nem akarod újrakezdeni), aztán be lehet rontani MG-lőszerrel betárazott, nagy táras, lézerpointeres AK-val rambó módjára (ez kb. a nehezebb fokozatokon instant öngyilkosság), de rejtőzködve is le lehet szedni őket AK-val, egyesével úgy, hogy rád se lőnek, mert nem vesznek észre, bár keresnek ezerrel.
Ez eddig hány mód is?
Jah és a külső helyszíneken most már a mutánsok mellett is elosonhatunk, darálhatjuk őket, de működik a silent kill ott is, csak ki 'kéne' próbálni...
3. Főellenfelek. Nos, ezzel félig egyetértek, a főellenfeleket nem erőltettem volna én sem, de azért nem sikerültek rosszul, és annak ellenére, hogy a jó "öreg Doomos klasszik húdenagyvagyokbamme, te meg rohangáljál körbe-körbe valami zárt arénában" c. történet zajlik, a főellenfelekre sem kell lőszert pazarolni (elég pár lövés), ha az ember rájön a trükkökre.
7-800 MG lőszerem mindig maradt a végére (kivéve ha daráltam), a többi lőszertípusból pedig inkább eladtam mint vettem, hogy ne kelljen otthagyni sehol, hiszen most már - az első résszel ellentétben - csak a MG-lőszerből lehet nálunk korlátlan mennyiség.
Szóval röviden a multi baromság, a Metro meg legyen lineáris cső-fps és kész. Persze a csomópontoknál lehetett volna variálni és sokkal többet kihozni belőle, hogy valóban ne legyen "lineáris", de én ezért nem tudok haragudni, meg azért elsőre akkor csak még jobban eltévedtem volna.
4. Grafikai és animációs hiányosságok. Hát ezzel sajnos egyet kell értenem. A Metro minden gyönyörűsége ellenére bizony hordoz a grafikai megvalósításban néhány komoly, sőt ordító hiányosságot. A karakterek animációja még csak-csak (bár ez sem tökéletes, láttam már jobbat), na de az arcok, a bőrszínek és tónusok meg a haj, szőrzet az valami baltával faragott minőség.
Mindezek miatt nálam 9.9/10, egyszerűen nincs szívem többet levonni a játéktól.Egyébiránt a jó befejezést harmadszorra sikerült előcsalnom (saját erőből) és azért jól esett, hogy egész más lett a történet...
A sztori árnyalt, összetett, a karakterek, személyiségek megfelelően kidolgozottak (most nem a grafikára gondolok, bár nyaktól lefelé erre sem lehet panasz) jók, erre egy szavam nem lehet.
Gépigény.
Visszaolvastam a topikot, a piros-zöld történetet, meg hogy NVidia logo, stb, nekem meg Ati kártyám van, mondjuk azért meg van támogatva a kicsike... (adatlap).
Most akkor leírom, hogy nálam mi van (hiszed v. sem, de ez):
HD felbontás felett (1920x1200), minden (de minden) kimaxolva (Tesselation, 16xAA, SSAO 4x(!!!), Physx ON(!!!)), Very High beállítások mellett 50-70 FPS-sel megy a játék, de ha a SAO-t leveszem 2x-esre, akkor duplázódik, kikapcsolva pedig ritkán esik 100 környékére, de gyakran jár 180-190 körül és felett. A többi beállítás kapcsolgatása (AAA, Physx) szinte alig befolyásolja a framerate-t.
Mondjuk nem értem ezt a Physx-dolgot; az Nvidia "magáévá tette", ezért a nem Nvidiás játékok tojnak rá magasról, hiszen ott a Havok, ami szintén tudja ugyanezt, az meg ATI-s, pontosabban "nyílt történet, mindenki számára hozzáférhető", és hiába a Physx-opció meg az Nvidia logó a játékban, ha egyszer oda van írva az is, hogy Havok, csak meg kell nézni és tudni kell, hogy az mit jelent....
Ráadásul a Metro első része sem arról volt híres, hogy azonos árú zöld vga-n jobban ment volna, sőt! Pedig a logo-t ott is belevarrták; és akkor szarok az ati-driverek, hm...A gpu-k kihasználtsága csak az átvezetőkben esik 80% alá, játék alatt átlagosan 90% és felette.
Minden hardver, alapon megy, órajel és volt-emelés nem volt szükséges a játékhoz, egyedül talán 4x SSAO-nál éreztem volna szükségét, de én nem vettem észre annyi grafikai javulást (noha kétségtelenül szebb lett a játék!), ami miatt érdemes lett volna eltolni a procit 4-5 GHz-ig (vízzel 4.5-öt stabilan megy, felette nem próbáltam), a kártyákat meg catamaxig v. a fölé emelni, bár a víz miatt azok is bírták volna.Hát. kb. ennyi, kicsit lehetett volna nehezebb, kicsit adhatott volna kevesebb lőszert, meg erősebb ellent, de azért nagyon-nagyon jót szórakoztam vele és még fogok, multi nélkül is.
Yt-os végigjátszás várható tőlem, ahogy a folytatás is a fejlesztőktől.
Abba már bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, ha ezt is képesek lesznek felülmúlni a fejlesztők.
This is
...izé...
will be
Spartaaaaaa!!!!!! -
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az másnak is volt-e ilyen problémája, hogy aránylag gyakran (fél óránként) crash-el a játék? A redux változatról van szó. Van, hogy csak simán kidob az asztalra, van, hogy driver timeout történik. Van erre megoldás?
-
pr1mzejEE
addikt
Gyerekek.. Kipróbáltam a redux-ot is. Ezerszer jobban fut az én gépemen. Ti hogy vagytok vele?
ui.: jobban fut, mint a 2033 és a sima LL.
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenneNemrég vittem ki a játékot és ugye bad ending lett nálam. a kérdésem az lenne hogy valaki tudja h mit kell csinálni hogy a good ending legyen? köszi előre is
-
De4d
őstag
Ugyanez volt nekem is, friss vga driver (r9 280x-hez) elindítom és pár mp után 60ról leesett 17-20-ra bármit csináltam annyi maradt. Vagy 4x indítottam el újra és utána meg semmi. Más játéknál nem volt ilyen, még a 2033 metrónál sem. De nekem is azt mondták a physx volt.
-
vbbb
őstag
Windows 8.1 64bit-en HD 7970 OC kártyával a játék mindig kifagy. Próbáltam már mindent amit interneten találtam, de semmi sem működik. Nem tudom érdemes-e megvenni a Redux-ot, hogy ott változott-e valami.
(HD 6950/6970 kártyával Windows 7 64bit-en nem volt semmi gondja egyébként.)
-
lavorka
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #414 üzenetére
Csaó!
Közben megoldódott, buzi PhysX volt bekapcsolva. Én nem kapcsoltam be, valamelyik frissítés buherálhatta.
-
RetepNyaraB
veterán
Win energiavezérlése performance-on van?
Ha esetleg több tuning program van a gépen, az is össze akadhat egymással. Afterburnerben ki van tolva a boost csúszka +20%-ra (ha boostos a kari)? Catalyst Overdrive ki van kapcsolva? Drivert frissítettél mostanság? Ha a régivel jó volt, akkor tedd vissza először is azt én nézd meg vele.Több nem jut eszembe hirtelen
-
lavorka
aktív tag
CSaó!
Nem tudom h jó helyen teszem e fel a kérdést...
Most kezdtem neki harmadszor a Metro Last Light-nak, és a VGA-t nem hajtja 100%-on. Órajel megvan, de GPU load 30% körül, és az FPS érték 17-22 között... Ha Esc-t nyomok, h feljöjjön a menü, akkor 60-70 fps, de ha visszalépek megint kevés...
GPU load-ot az MSI Afterburner és a GPU-Z is kevésnek mutatja, annak ellenére h az órajel megvan 925Mhz. Ha tuningolok 1000, vagy 1125-re akkor is ugyan ezt csinálja.
Sapphire HD 7970 ref. Catalyst 14.4
Eddig nem volt gond vele, most mi kínja lehet...?
Ötlet valakinek? -
Scholes9
nagyúr
válasz
laceszgamer #410 üzenetére
Videók szerint van. Na mind1, végre valahára sikerült
-
Scholes9
nagyúr
válasz
laceszgamer #408 üzenetére
És az miért van, h nincs hudom? pedig normal módban vagyok...tehát nem ranger módban, mégsem látok semmit a képernyőn...
-
Scholes9
nagyúr
Tud valaki tanácsot adni, hogy lehet végigvinni a Heavy Squad dlc-t? Akármivel próbálkozom nem megy. néztem videókat, de nevetséges, mintha örök élettel tolnák vagy fene tudja, én meg rohadt gyorsan megpusztulok...
-
laceszgamer
addikt
válasz
batman91 #405 üzenetére
Annyi az össze amit említenek a könyvekben, hogy megszólaltak a szirénák és mindenki rohant le a metroba, mivel ugye ilyen esetekre az az óvóhely. Aztán jöttek a bombázások és minden volt nincs.
A 2033-ban még picit elszállingóznak egyéb irányokba is ( Mármint a könyvben ) Gondolok itt a vörösen világító csillagra a Kreml tetején és az ahhoz kapcsolódó történetre, de erről nem szeretnék spoilerezni. -
batman91
őstag
válasz
Predator2 #404 üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed vagy csak szórakozol? Nem bántásból, de könnyen ki lehet következtetni, hogy kitört a 3. világháború ami atomháborúvá nőtte ki magát. Ha tanultál történelmet akkor tudod, hogy ettől félt az egész világ a hidegháború alatt. Könyvben is asszem annyiról volt csak szó, hogy nem tudják ki kezdték a háborút, de pontosan nem emlékszem rá. De szerintem teljesen mind egy, fölösleges ezen agyalnod mivel konkrétan semmit nem mondanak erről.
-
Predator2
addikt
Helló
Kijátszottam mind a két részt. Az volna a kérdésem, hogy végül is mi történt a földel, hogy olyan lett amilyen? Ki lőtte a bombát és miért? Nem beszélek sajnos angolul és nem olvastam a könyveket.
Üdv
-
Scholes9
nagyúr
Tudja valaki, h mi ez a ~150 megás patch ami jött a játékhoz? Most töltötte le a Steam...
-
Coccolino_O
őstag
Akcióban volt a játék steamen, tegnap szereztem be, de azt már most látom, hogy ez a játék köröket ver a Metro 2033-ra. Feltétlenül szükséges hozzátenni, hogy nem a grafika miatt, hanem sokkal kiforrotabbnak tűnik az egész, és hangulatosabb is. Engem teljesen levett a lábamról. Az meg csak hab a tortán, hogy szinte az összes pályán végig lehet menni gyilok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest