Hirdetés
-
GAMEPOD
Moszkva poszt apokaliptikus romjai alatt. a metró alagutakban élő. az atombomba után életben maradt embereket halálos veszély fenyegeti a felszínről és a metró állomásokról. A mutánsok egyre gyakrabban hagyják el a mérgezett felszínt és jutnak be a különböző katakombákba, alagutakba. Ezen felül ahelyett, hogy az emberek egyesítenék erőiket az állomásokon létrejött városok egymás ellen is harcolnak a hatalomért és egy fegyverért mely a katonai pincékben van elrejtve, ami eltörölheti a megmaradt emberiséget a föld színéről. Artyomként harcolva a remény által hajtva, mi leszünk a kulcs az emberiség fent maradásához, a végső fény a legsötétebb órákban.
A játék, úgy mint az első része egy FPS túlélőhorror lesz, melyben most nem csak egyjátékos, kampányt, hanem többjátékos módot is kapunk.
Hozzá tartozik még, hogy megjelent mindkét részhez egy könyv ami a történetet meséli el, melyeket Dmitry Glukhovsky irt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Próbáld meg az SSAA-t lejjebb venni vagy teljesen kikapcsolni és a lenti képen jelölt Physx vackot a játékon belül kikapcsolni. Általában ez okozza a legtöbb galibát.
Még 1 gyors kérdés. Ez a sima Last Light vagy a Redux verzió? Nekem az alap verzió pusztulat szarul ment a mostani gépemmel, viszont a Redux-al semmi bajom nem volt. Valakinek csak ez oldotta meg a problémát.
-
batman91
őstag
Mekkora felbontáson tolod? Advanced Physx be van kapcsolva? Mekkora SSAA van beállítva? Ezek azok amik teljesen megölik a teljesítményt. Esetleg a vsync produkál még ilyen dolgokat. De lehet, hogy maga a driver nem tetszik neki. Most így nagyjából ezek jutottak az eszembe.
-
batman91
őstag
válasz
blackhard89 #479 üzenetére
Nem akartak semmit erőltetni, te döntöd el hogyan fogsz játszani. Lopakodsz és próbálsz kegyes lenni vagy mészárolsz és szívtelen rohadék leszel. Ez majd befolyásolja a játék végkimenetelét is. Vannak fontosabb morális döntések és ezek azok amik meghatározzák a végkimenetelt. Nem egy nehéz dolog elérni, csak sokan képtelenek rá. Fogalmuk nincsen az egészről és inkább félre beszélnek. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy mikor mit kell tenned érte.
-
batman91
őstag
válasz
Predator2 #404 üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed vagy csak szórakozol? Nem bántásból, de könnyen ki lehet következtetni, hogy kitört a 3. világháború ami atomháborúvá nőtte ki magát. Ha tanultál történelmet akkor tudod, hogy ettől félt az egész világ a hidegháború alatt. Könyvben is asszem annyiról volt csak szó, hogy nem tudják ki kezdték a háborút, de pontosan nem emlékszem rá. De szerintem teljesen mind egy, fölösleges ezen agyalnod mivel konkrétan semmit nem mondanak erről.
-
batman91
őstag
válasz
pr1mzejEE #384 üzenetére
Először is advanced physx off, ha még nem tetted volna meg. De drivert frissíteni is érdemes hátha az a probléma kulcsa. Ezen a konfigon tökéletesen kéne futnia, de az is igaz, hogy nem az optimalizációról híres a Metro széria. Már a 2033 is felzabálta a gépet, akár milyen erős is volt az.
-
batman91
őstag
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem megy rendesen ati kártyával. Nálam is az van és tökéletesen megy. Csak ki kell kapcsolni a Physx-et, ennyi a trükk. Metro LL-ba és a 2033-ba ha beállítod ati kártyával a Physx-et akkor készülj föl a diavetítésre. De még az nvidia karikon is lezabálódik a teljesítmény elég sokaknál.
-
batman91
őstag
válasz
RetepNyaraB #374 üzenetére
AMD-s karik "nagyon szeretik" a Physx-et.
-
batman91
őstag
válasz
csabsz13 #362 üzenetére
Kapcsold ki az advanced physx-et, elvileg nem a grafikai beállításokban találod ha jó emlékszem. Az Ati kártyákon teljesen leöli a teljesítményt, de még az Nvidiasokon is. Remélem megoldja a problémád, mert elég sokan tapasztalnak hasonlót és általában ez a ludas érte.
-
batman91
őstag
válasz
- = Zk = - #344 üzenetére
Régi stalker társnak mindent.
-
batman91
őstag
válasz
- = Zk = - #340 üzenetére
Hogy érted azt hogy nem tudod indítani? A DLC-ket a fejezet választó menün belül a Q-val tudod elérni.
-
batman91
őstag
válasz
Darth_Revan #338 üzenetére
De az R-t kell hosszan nyomni, akkor fogja meg a pumpát vagy mit.
-
batman91
őstag
válasz
energy4ever #310 üzenetére
Egyedi és felülmúlhatatlan.
-
batman91
őstag
válasz
energy4ever #307 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom neked az első részét, az is nagyon jó alkotás. Asszem valamivel rövidebb mint Metro Last Light, de nem biztos. Mindenképp pribáld ki!
-
batman91
őstag
Üdv!
Végigvittem Faction Packot, sztem nagyon jó lett ez a három eltérő küldetés. Van bennük minden, lopakodás, tűzharc, gyüjtögetés. Kb 2 óra alatt végigvihető, legalábbis nekem ennyi volt, ez idő alatt 5 acsit sikerült összeszednem. Bőven megéri a pénzét, ajánlom mindenkinek.
-
batman91
őstag
válasz
Plazmacucci #236 üzenetére
Eredeti a game, elő volt rendelve. De szóval, akkor nem csak nekem ilyen. Nem a crack lesz a probléma, valami más van a háttérben.
-
batman91
őstag
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy ez és az előző része enyhén szólva furcsa dolgokat produkál, de nem minden alkalommal csinálja. Beakad a játék bizonyos eltérésekkel, mint ha akadna és olyan hangot ad ki mint ha zizegne vagy mi. De ha kilépek akkor az esetek 50%-ban elmúlik, de nem mindig. Nagyon idegesítő mert ezen felül tökéletesen fut. Ha valaki tud valamit erre akkor írjon. Driver frissítés nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest