Hirdetés
-
GAMEPOD
Moszkva poszt apokaliptikus romjai alatt. a metró alagutakban élő. az atombomba után életben maradt embereket halálos veszély fenyegeti a felszínről és a metró állomásokról. A mutánsok egyre gyakrabban hagyják el a mérgezett felszínt és jutnak be a különböző katakombákba, alagutakba. Ezen felül ahelyett, hogy az emberek egyesítenék erőiket az állomásokon létrejött városok egymás ellen is harcolnak a hatalomért és egy fegyverért mely a katonai pincékben van elrejtve, ami eltörölheti a megmaradt emberiséget a föld színéről. Artyomként harcolva a remény által hajtva, mi leszünk a kulcs az emberiség fent maradásához, a végső fény a legsötétebb órákban.
A játék, úgy mint az első része egy FPS túlélőhorror lesz, melyben most nem csak egyjátékos, kampányt, hanem többjátékos módot is kapunk.
Hozzá tartozik még, hogy megjelent mindkét részhez egy könyv ami a történetet meséli el, melyeket Dmitry Glukhovsky irt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
laceszgamer #410 üzenetére
Videók szerint van. Na mind1, végre valahára sikerült
-
Scholes9
nagyúr
válasz
laceszgamer #408 üzenetére
És az miért van, h nincs hudom? pedig normal módban vagyok...tehát nem ranger módban, mégsem látok semmit a képernyőn...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
laceszgamer #393 üzenetére
Kipróbáltam új driverrel is, maradt ugyanaz..
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
laceszgamer #391 üzenetére
Arra én is!
Egyébként közben megcsináltam a videót, tessék: [link]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
laceszgamer #389 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy direkt. Lökök fel videót valamikor a napokban, hogy nekem miket csinál. Most konkrétan a korábban írt fényes dologra gondolok.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
laceszgamer #387 üzenetére
Persze, nvidia és intel párossal jobban fut a játék, nem hiába a logok a játék elején..
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest