Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
-
lcdtv
tag
Sziasztok. xbox játék esetén a hősünk mindig megfullad. nem lehet szűrőt cserélni. azt látni hogy a maszk sérült de se cserélni se tapasztani em lehet. egy vonaton van és kb 1 perc után megfullad. mit lehet tenni? de itt meg lehet nézni
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
EUR€19.24 a gold.
Igen,gondoltam majd a 2 dlc-t külön game passal 1x letolom.
De kipróbálni ott az oem torrent verzió.
gainwardgs:
Azt én értem,hogy megéri.
De 2 dlc-ért minek adjak ki plusz 10 eurót?
Mikor 1 euróért se úgyis le tudom vinni majd tavasszal.És még esetleg más game-t is.
Ennyit meg minimum megérdemel kiadó,hogy alap game-t megvegyem.
Bár hiányzik a polcról,de azok az idők elmúltak,hogy dobozosan veszek játékokat.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nekem 19.99-ért írja, de lehet neked van valami kedvezményed. Jó kis játék, de mindenkinek azt ajánlom, inkább fizessen be inkább egy Game Passre, és tolja végig ott. Sokszor 300 Ft/3 hónap áron adják a hozzáférést.
Erős vasat kíván, de szép is.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
GAbre
veterán
válasz FLATRONW #1093 üzenetére
Hiába a 1080ti ,meg a 2080.
Sajnos így is úgy is 60fps alatt van általában a game.
az elég nagy teljesítmény probléma.
Hacsak nem 2-4K alatt játszol,vagy nincs 2-3 kártyás rendszered,akkor tudom elképzelni,hogy nem volt teljesítmény problémád
Bár kinek mi a probléma.
Maradok a sima verziónál,azt veszem meg.Avatar
-
GAbre
veterán
Epic-en 10 euroèrt megvehető a játék,gondoltam lehet virágbolt edition nem volt rossz.
Nem tudom mennyire érdemes goldot megvenni?
Ùgy tudom csak 1 DLC van hozzá.
Sajnos abból nincs "OEM" verzió.Avatar
-
Redneck
nagyúr
válasz Gaboman #1084 üzenetére
Az a proci nagyon gyenge, de szerintem RAM is több kell neki, plusz nem árt, ha dual-channelben mennek a modulok. 8GB RAM-nál, HDD-ről cache-elni, annyira nem jó, ajánlott SSD-re rakni. Az Exodus erős VGA-t kíván, a 950 pedig nem épp egy mai játékos kártya, kevés a modernebb címekhez.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, 1TB 7200rmp Green Edition, Gigabyte GTX950 OC,
Ezzel a konfigommal próbáltam 1080P-ben low beállítások mellett játszani vele, de lehetetlen, annyira akadt játék közben, folyamatosan töltögetett, nem volt benne 5 sec folyamatos játékmenet, youtubon 950-et tolta egy srác, neki akadás mentesen futott, lehet az én konfigomból valami nem tetszett neki, de be kell látnom erre nem alkalmas a gépem.Low grafika mellett amúgy sem túl szép.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
addikt
Üdv!
Amennyiben még járna erre élő ember , és netán tudna is segíteni, annak megköszönném.
Szóval, pár nap, és itt az RDR2, a maga 150 GB-nyi helyével, ezért törölném a játékot, de szeretném a játék mentéseit tartalmazó mappát külön lementeni, ha netán egy-két év múlva újra telepíteném, akkor ne kelljen mindent az elejéről kezdeni.
A problémám az, hogy nem találok olyan mappát, ami a mentéseket tartalmazza. A C meghajtón, a dokumentumok mappában van ugyan egy a játékot érintő mappa, de abban nincsenek mentések, csak egy Benchmark mappa. Ahová a játék lett telepítve, ott is átnéztem mindent, de nem találtam erre utaló dolgot, ezért kérdezném, hogy mi a helyzet?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Mika1227
őstag
Bocsi ha nem jó helyen kérdezem! A Microsoft Store-ból nem tudom letölteni a játékot valaki találkozott már ezzel?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
muxi-muxi
senior tag
Tegnap kivittem, mit ne mondjak, elég nyögvenyelős volt a vége, alig vártam már, hogy pontot tegyenek az i-re.
Összességében jó játéknak tartom, de mint minden posztszovjet termék (kivétel Kaspersky), tele van kiegyensúlyozatlansággal. A grafika néha álleejtő, néha méltatlan textúrákkal találkozom. A fény-árnyék marha jó, csakhát a végén úgyis infrát használ az ember, oda meg minek. A két szabadon kószálható pálya nagyon baró, és szépre is sikerültek. Ellenben a maradék a liearitás prfümkivonata, néha benézel egy-egy szobába tápolni, és ennyi.A karaktermodellezés elsőrangú, a motion capture annyira nem. Van egy sajátos ruszki bukéja, ami nekünk káojrópaiaknak is ismerős lehet (lepattant környezetben cigizgetés...) A főhősünknek a játék közben elvitte a cica a nyelvét, közben boldogan narrál a töltőképernyőkön. Erősen javasolja a program, h spúrkodjunk a nyersanyagokkal, pedig ha kiváncsi az ember röhögve marad bőven a végére is. Apropó craftolás: egyszerű-nagyszerű, élvezet új és új alkatrészekért kajtatni, mert megérik a kutyagolást.
Az AI csapnivaló!!! Hamar elkezdtem kitekergetni a nyakukat a humanoidoknak, bosszantóan könnyű volt, annyira síkhülyék. A szörnyektől nem vártam semmit, a fejlövés üdvös megoldásnak számított. A változatossággal nem voltam kibékülve, de ne legyek telhetetlen.
Messze a legjobb Metro-nak tartom, és jó az irányvonal - játékos szempontból (nem olvastam a könyveket, elnézést).
Mindenesetre most már nem csodálkozom, miért ilyen kevés (relatíve) a hozzászólások száma. Nem alkot kiemelkedőt maximum a fénykezelés tekintetében. Nem mondom hogy erős közepes, inkább jó, de vannak nála csiszoltabb címek is.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Danecay
addikt
válasz juliensorel #1073 üzenetére
Hát nem túl bíztató Minden kezdeti lelkesedésem odalett miután elolvastam a cikket. Kb annyira várom mint az orosz Chernobyl-t.
-
juliensorel
senior tag
-
chris0000
őstag
-
Liner
aktív tag
Azt azért szerényen megjegyzem és szégyenlősen, hogy az elejét readerben megcsináltam annak ellenére, hogy nem tudom hogy kell betapasztani a maszkot.
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
hajbel
addikt
válasz asuspc96 #1067 üzenetére
Elvileg mindig elkerülhető megfelelő lopakodással, nekem nem sikerült, jópárszor bugból kifolyólag, mégis megkaptam a jó befejezést. A banditákat talán lehet nyírni, de az őslakosokat a saját területükön már nem. Viszont ha megtámadnak, megvédheted magad, az nem okoz rossz karma pontot.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Liner
aktív tag
Az eddigiek alapján összetévesztettem a megfulladást a meghalással. Ami ugye nem is olyan nagy hiba. De a tizedik visszatöltés után már annak tűnt. A játék formabontó é zseniális. Nem is tudok róla szavakkal nyilatkozni.
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
asuspc96
őstag
Helló,
Kicsit n00b kérdés, de az inventoryban, pcn, hogyan tudok a fegyver modifikációra váltani ?
Kattintottam én már mindenre, meg végig nyomkodtam at összes gombot, néha vált néha meg nem... nem értemIlletve még annyi, hogy csak kijelölt helyeken tudok megpihenni ?
Kis zöld házakban, ugye ?
Csak mert kicsit "fárasztó", megvárni egy amúgy biztonságos helyen a reggelt pl (banditák tanyáján valami magas torony mondjuk...)@Liner esetleg gázmaszk felvétele ? (Hosszan nyomva G)
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Sziasztok!
Elijndítottam egy normál modot, hogy miért azt nem tudom illetve tiszta apot akartam lrzdeni mert vakami felidegesített és ujra kartam élvezni a művet mkert rájöttem, hogy zseniélis. Viszont van eyg nagyon idegedesytő problémámám.A Game elején Az egyik vonat nekihön s mádiknak. Ezt se lehet szebhben fogalmazni. Belroban.. Artyomnak kell megoldani a peroblémát mégpedig úgy, hogy a vonat oldalán végigszambázik. kiüt vagy megölo egy tagot. Na innentől kezdődik az én problémám ami nem kicsit idegesítő. ugyanis fulladok. És mire a vonat elejépre érel, hogy benyissak a másik ajtón garantáltan megfulladok. Ilyan prolénán előtte nem mem volt. Gamke mode rs gyanakszom bugnak erős volna, Könyörgöm segoitsen valaki mert megőrülök.
[ Szerkesztve ]
-
RetroJack
tag
Hali, megjelenéskor játszottam végig Ps4-en és voltak problémák az input laggal, azóta változott a helyzet ?
-
gainwardgs
veterán
Végeztem is vele, jó volt,bár egy kisit rövid
-
hajbel
addikt
válasz batman91 #1059 üzenetére
Jó, hogy szóltál, a megjelenésig nem lehetett külön kapni a DLC-t, csak a £20-os expansion passt. Be is zsákoltam. Ha tényleg annyira jó, ahogy mondjátok, a £7-ot simán megéri.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz batman91 #1055 üzenetére
Sajnos nincs rá ott a Stalker már régóta Nekem tetszettek a régiek is, de az új is. Szerintem unalmas lett volna harmadszor elsütni az alagút,szörny,komcsi,náci formulát (nekem már mosodjára is unalmas volt). Abban egyetértek, hogy a sivatag volt a leggyengébb helyszín. Még gondolkozom, hogy 2 óra játékidő megér-e nekem £20-ot, mondjuk ha a második DLC is hasonló terjedelmű, akkor egyértelműen nem. Egyenként min. 4-5 óra terjedelmet vártam az árat és a várakozási időt figyelembe véve.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz batman91 #1048 üzenetére
Ugyan én még nem vettem.meg a DLC-t, de pont az tetszik az Exodusban, hogy elszakadt az előző két rész helyszíneitől és kicsit más irányba vitték. Nekem semmi bajom a kinti területekkel, a Metrós hangulat attól még megvolt.
-
Danecay
addikt
válasz gainwardgs #1049 üzenetére
Indítsd újra a klienst!
-
gainwardgs
veterán
Valaki már játszik vele?
Megvettem, de játékban mégis letiltva mutatja a dlc-t??
GG Epic store
-
hajbel
addikt
Várom majd a véleményeket.
-
Motyi
senior tag
-
Gubu0101
veterán
válasz SH4D0W2011 #1038 üzenetére
Pc-n még semmi
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
beef
őstag
Valaki belefutott már a WIndows appos verzióban, hogy a billentyűt eldobálja néhány másodpercenként, ha játszol vele?
Úgy jelentkezik, hogy még a numlock-ot is lekapcsolja, ha épp akkor rányomtam az "A" gomba, akkor elkezd a végtelenségig balra menni, amíg nem nyomo valami másik gombot meg.
Volt úgy, hogy az egér bal gomb egyszeri megnyomására kilőtte az egész tárat, mint ha végig rajta tartottam volna az ujjam.
Ezzel így eléggé kihívás játszaniA billentyűzet/egér/usb port hibátlan, minden más programban jól működik, csak itt hülyül meg.
-
gainwardgs
veterán
válasz SH4D0W2011 #1038 üzenetére
Végre
-
SH4D0W2011
őstag
Holnap (!!!) érkezik a The Two Colonels DLC.
Metro Exodus - The Two Colonels - Inside Xbox Reveal Trailer -
nagyúr
válasz gainwardgs #1036 üzenetére
Mit vársz tőlük, amikor anno kiadták a gamet és ígérték a DLC-t, konkrétan azt se tudták, hogy pontosan mi lesz benne
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
hajbel
addikt
válasz gainwardgs #1034 üzenetére
Idén nyáron kéne jönnie
-
gainwardgs
veterán
Valaki nem tudja mikor jön már az első dlc?
-
kerti008
aktív tag
Valakinek van otlete miert nincs kontraszt a jatekban? A blurt-t mar kikapcsoltam teljesen de a sotet reszek inkabb szurkek mint feketek. Monitoron jatszom 1080p-ben egy 2060-assal.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
Redneck
nagyúr
válasz Nyethuszar #1031 üzenetére
Semmi extrát. Frissítettem 1809-ről 1903-ra, és felraktam az Xbox béta appot. Kifizettem a 300 Ft-ot, mert a májusban 3 hónapra befizetett Play Anywhere erre nem volt jó, és rákattintottam a telepítésre. A letöltés felénél szüneteltettem, mert Forzáztam, de utána se törölni, se tovább szedni nem tudtam. Egy újraindítás megoldotta, magától folytatta a letöltést.
Az fix, hogy ebben a formában sem a Store, sem az Xbox app nem lesz a kedvencem.
-
Nyethuszar
tag
válasz Redneck #1027 üzenetére
Szia ! Te mit csináltál,hogy le tudtad tölteni ? Mert Nekem azt sem engedi...
Holott van aktív GamePass-om... De ahogyan olvastam, nem egyedi eset..
Direkt ez miatt vettem pedig..
Minden mást enged letölteni.. kivéve EZT...[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
Redneck
nagyúr
válasz gainwardgs #1028 üzenetére
Ha Windows Store-os a játék akkor nem. Nálam legalábbis nem megy, de másoknál sem.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Gondoltam kipróbálom ha már bekerült a Game Passbe. Hát ez valami eszméletlen erős az első 2 óra tapasztalata alapján. Kicsit féltem a szabad világtól és a kraft rendszertől, de alaptalanul. Nagyon hangulatos! A Metro hangulat mellett a Stalker CoP is visszaköszön itt-ott. Az időjárás és a napszak változás, az anomáliák, a lények, nagyon tetszenek. Remélem a folytatásban is ilyen lesz. Egyelőre nem sokáig jutottam, most csúszok le a kötélen a darus fickóval.
Egy dolog nem tetszik, de az is a Microsoftnak köszönhető. Nem lehet DirectX módot váltani, de beletörődtem, nyomom Dx12-ben. 1080p@85Hz-en High beállításon tolom 16xAF-el és bekapcsolt tesszellációval, és elég jól fut, plusz szép is.
Szerk:
Ja még egy dolog. Amikor elkap valami szörny és nyomogatni kell az E-t, az valahogy nem frankó, többször is meghaltam. Nyomogattam a bal klikket is mellé, és úgy valahogy sikerült túlélnem, de ez a része nálam furcsa.[ Szerkesztve ]
-
muxi-muxi
senior tag
Tegnap vettem meg, még mindig nem volt olcsó (Xboxon pedig game pass-os már, de fps-t játsszon a halál kontrollerrel).
Elsősorban azért szereztem be, mert tudni akartam, mire képesek a mai grafikus motorok. SZÉP. A textúrák viszont gyakran elnagyoltak. Játékmenet: tíz perc szkript után egy darab perc egy csőnél is lineárisabb közegben. Ez így nagyon nem oké.
Folytatom, remélem a játékban jelentős változás áll be a QTE, szkript és egyéb sallangok kárára. Jónak mondják, jónak kell lennie. Ahogy tízmilló légy sem tévedhet...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Valaki találkozott már olyannal, hogy a játék fut 60-80fps-el és kb 2-3 percenként megfagy egy másodpercre?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
hajbel
addikt
válasz #48613632 #1017 üzenetére
Ha össze-vissza lövöldözöl mindenkit, nem kapod meg a jó befejezést. Elvileg ha megpróbálsz lopakodni, de észrevesznek, gyakhatod őket, én is így tettem és a jó befejezést kaptam. Sokszor kapsz pozitív karma pontot beszélgetések végighallgatásáért is, de ez a játék már nem olyan szigorú, mint az előző kettő. A lényeg, hogy csak üsd le és ne késeld a neked háttal állókat ha lopakodsz.
-
törölt tag
válasz SkyTrancer #1015 üzenetére
De azt úgy hogy? Én nem tudtam, hogy van benne ilyen pacifista játék menet is.
-
hajbel
addikt
válasz SkyTrancer #1015 üzenetére
Én már egyszer végigvittem így, jó végigjátszással. A DLC előtt majd kitolom rambó üzemmódban is egyszer
-
SkyTrancer
senior tag
válasz #48613632 #1014 üzenetére
rajtad múlik mennyi a játékélmény mellé
Én pl ahol csak lehetett úgy mentem végig, hogy senkit nem öltem meg ( lehetőleg elkábítás sem... )
Jó lassú volt, de szórakoztató és hangulatos
Pláne azért, mert így nem zavartam meg a párbeszédeket, amik néhol rendkívül mókásak voltak
Javaslom a Stealth módú játékot. Nem mellesleg így könnyebb is, mert soha nem lesz nyersanyag problémád[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz #48613632 #1012 üzenetére
Nem megnyomni, hanem tartani kell az E-t, ha jól emlékszem. Azért ajnálott megnézni ezeket az átvezetőket, hogy tudd, miről van szó benne, mivel könyvadaptációról van szó. Egyékbént csak az elején van benne sok átvezető.
-
törölt tag
Üdv
Én most kezdtem el játszani vele. Alapvetően tetszik, de túl sok a movie scene benne. Nem lehet ezeket átugrani? Nekem E-re nem reagál, és az intrót sem tudom elnyomni. -
Saucony42
újonc
köszönöm mindenkiek a segitséget akkor próbálkozok tovább
-
RpPRO
őstag
Azért nincs nyitva még az a kapu, mert nem játszott eleget a pályán. Nekem is zárva volt. Körbe kellett néznem egy kicsit.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #1007 üzenetére
A kulcs nélkül, ami nyitja bent az ajtót, ahol az éjjellátó van biztos, hogy be lehet, de nekem nem voltak rácsok sose a bejáratnál alul, pedig az elején én rögtön megvettem a játékot mikor kijött, és nem volt még akkor ennyi WT, és nem tudtam, hogy kell bejutni, és elsőnek gyalog akartam alul.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Saucony42
újonc
sziasztok elekdtam néztem a végig játszást de nekik nyitva ez vízből kijövő ajtó.. nekem meg zárva [link]
-
SkyTrancer
senior tag
válasz - = Zk = - #998 üzenetére
ha egy mag megy 100% on írhatja hogy 50% a kihasználtság, de az hogy a gpu 1-3% az lehetetlen, mert úgy nem menne 70fps fölött, de még a doom3 sem
MSI afterburnerel nézd meg, és listázd ki minden magot és a gpu-t is feszültségekkel, hőfokokkal együtt
A gpu is visszaveszi az órajelet, ha nincs szükség rá, így ott is csalóka a százalékos érték
ergo teszem azt 1200Mhz-en járó gpu 50% nál még nem a teljes gpu 50%-a
Feladatkezelő nem rossz, de a gpu-nál is 4 féle érték van 2d, 3d, stb stb
Msi afterburner képet küldj játék közben ezekkel a paraméterekkel beállítva -
- = Zk = -
félisten
válasz FLATRONW #1002 üzenetére
feladatkezelő... vagy háttérben néha HW info64
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FLATRONW
őstag
válasz - = Zk = - #1001 üzenetére
Akkor honnan tudod, hogy hogyan fut a játék?
-
- = Zk = -
félisten
válasz FLATRONW #999 üzenetére
nincs monitorozóm... összeakadt 1-2 játékkal (RTSS) így legyalultam.....csak az MSI AB....
(#1000) gainwardgs
jah, külf fórumokon is azt írták... kérem is vissza a pézem, amit lehet[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest