Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz SkyTrancer #1015 üzenetére
De azt úgy hogy? Én nem tudtam, hogy van benne ilyen pacifista játék menet is.
-
hajbel
addikt
válasz SkyTrancer #1015 üzenetére
Én már egyszer végigvittem így, jó végigjátszással. A DLC előtt majd kitolom rambó üzemmódban is egyszer
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz SkyTrancer #806 üzenetére
A komment szekcióban alig van idióta hozzászólás. Sokan példákkal alátámasztva cáfolják a marhaságokat. Érdemes beleolvasni.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Kupszi
aktív tag
válasz SkyTrancer #794 üzenetére
Kinek mi, akinek nem jön át a metro világa, értelemszerűen nem fogja magasra pontozni. A játék és a story jó, a gépigény pedig brutális.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #789 üzenetére
Hasonló nálam is az észrevétel...
Normal-on vittem végig, elsőre a jobb befejezéssel, szinte mindenhova elmentem, felszedtem, vagy kinyírtam, illetve leütöttem, megmentettem, akit csak lehet, kib..szott szép a game, bár néhol a 2080ti is megfeküdt tőle kimaxolva 3840X1600-as felbontáson 38-cas 21:9 monitoron döbbenetesen nézett ki gyakran, bár voltak csúnya részek is.
Viszont nincs az Isten, hogy én ezt még egyszer kitoljam. A végét, ahol még nem tudtam, hogy vége lesz, ott már többször mondtam, hogy legyen már vége. Ettől függetlenül az árát nagyon is megérte, mert 10-ből 7-et simán megért nálam, de újra nem kezdeném, azt csak a resi 7 biohazard tudta elérni, hogy 130 órát elcseszzek Jack családjánál. -
dangerzone
addikt
válasz SkyTrancer #750 üzenetére
Bár gtx 970-nel, de nekem is meg volt a hasonló jelenség. Az első 2 pályán (Moszkva, Volga) high beállítással, full hd-ban, meg volt a stabil 60 fps. A sivatagos pályától kezdve pedig már egyre több helyen röccent. Bár nem tudom, hogy ez tényleg program bug vagy inkább a pályák sajátossága miatt van.
Amúgy a játék király. Vannak benne bugok, meg párszor, főleg a párbeszédeknél elég vontatott. De a hangulata nagyon ütősre sikerült. Nekem nagyon tetszettek a változatos pályák, a változatos szörnyek / ellenség. Az első két rész után előreléptek a srácok, pedig azok is jók voltak már. GTA V óta ez volt az első játék, ami annyira lekötött, hogy végigvittem. A Far Cry széria 4. és 5. része ezt a szintet nem érte el nálam.
-
pandras83
őstag
válasz SkyTrancer #665 üzenetére
Hát én csak a - 20fpst érzékeltem 1070-en de akkor jobban megnézem. Dx12 - ben nálam sincs fagyás, ultra preset, advanced physics és tessalation bekapcsolva, 60 fps átlag megvan többnyire ryzen 5 2600 mellett. A kártyát (msi quicksilver 1070) kifűti rendesen, ez az első game ami 70 fok fölé viszi 5 db házventi mellett.
Cyberfuck Patchrunner
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #598 üzenetére
Azt én is írtam, hogy vannak kontrasztok a játékban. Szerencsére a wow, hogy néz ki már, jóval több, mint amit letudtam volna okádni. Mert sajnos ilyen is van benne, ahogy írod is.
-
juliensorel
senior tag
válasz SkyTrancer #598 üzenetére
Igen, a havas Moszkva sztem is ronda, egy "elködölt, elmaszatolt" tér az egész, mint az előző részekben, de én pl. a tárgyak, kapcsolók, ilyemsik részletességeit szeretem nagyon a metrokban.
Én most kicsit állítgattam a grafikán, sose használok VSYNC-et, de itt most sokkal simább az érzet, remekül tarja a 60 fps-t, nálam ez a végleges tökéletes preset gtx 1070-el. Motion blur-t amúgy is utálom, és DX12-ben jobban fut mint 11-ben.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz SkyTrancer #592 üzenetére
Szerintem nálad valami nem kerek, ez a 60-80%-os GPU használat furcsa...
-
ForRedGlory
félisten
válasz SkyTrancer #592 üzenetére
"Itt egyenesen aránylik a látvánnyal a teljesítmény e téren"
Aham...
-
shotika
őstag
válasz SkyTrancer #566 üzenetére
Köszi a tartalmas visszajelzést!
Jó lenne egy benchmark RTX On/Off-ra is, véleményem szerint maga a feature kb egyenértékű a PureHair-rel, az is szépen lassan csak beszivárgott, mint elfogadott látványelem a választható opciók közé.
A PhysX-et viszont nagyon sajnálom, hogy már nem nagyon szeretik bepakolgatni a játékokba, bár ebben pont, hogy van.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Patrick
addikt
válasz SkyTrancer #347 üzenetére
Detto évszám, detto vga csere, lol.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #342 üzenetére
Most nem azért, de ez wtf...egyik másik részlet off-ban még jobban is nézett ki (nekem).
-
juliensorel
senior tag
válasz SkyTrancer #333 üzenetére
Anno a Crysis 3 kb semmin nem ment kimaxolva, penzkidobas egy jatek miatt a legujabb, legdragabb hardvert beszerezni szerintem
Nem pontosan ertem, miert nem jo egy picit visszavett graffal jatszani? Azt hiszitek akkora kulonbseg lesz? Egy ket percig lehet figyeled, aztan mar ugyis csak jatszol es mar fel se fog tunni a reszletesseg merteke.
Tudom, h ez nem egy multi lovolde, tehat itt inkabb legyen minden szebb en is azt mondom, de azert a maxed out is folosleges sztem, foleg ha nincs hozza eleg hardver.
A jatektartalom legyen jo, az a lenyeg -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #336 üzenetére
Kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz. Az előbb értem haza egy Asus 2080 Ti advanced edition-nal,
azért ezt, mert ez 3 ventis..., ami röhej, hogy a legtöbb 2080ti-re csak két kikqrt ventit bírnak rakni.
Konkrétan egy majd fél millás szarra nem fér rá 3 halk venti? Kíváncsi vagyok mit tud majd, vagy a fejemet fogom-e a falba verni, hogy volt-e értelme ennyit kiköhögni egy vga-ra...nyilván, akkor nem, bár így is úgy is cserélni akartam már, de van egy olyan érzésem, hogy inkább a guru 3d eredményei lesznek, amik a valósághoz közel áll(hat)nak.[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
válasz SkyTrancer #333 üzenetére
Ezt hol írjak hogy fullhd nincs dlss?
-
mcwolf79
veterán
válasz SkyTrancer #305 üzenetére
Amúgy te láttál videókat a játékból ? Mert azt kijelenteni, hogy nem sokkal jobb mint az előző részek... Hát na, érdekes èszrevètel. Kibaxott rèszletes minden, a játèktèr is eléggé kitágult , nagyon jól össze van rakva az egész az előzetes gameplay videók alapján.
[link]Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #302 üzenetére
Itt melyik felel meg az 1080Ti-nek?
-
ForRedGlory
félisten
válasz SkyTrancer #305 üzenetére
Vegiglapoztam a cikket. Par kepre nem mondanam, hogy benchmark. Pillanatnyi allapot.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz SkyTrancer #302 üzenetére
Tetszik, nem lesz gond. Jobban van ez optimalizalva, mint remeltem.
-
gainwardgs
veterán
válasz SkyTrancer #295 üzenetére
#263 hsz
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #271 üzenetére
Szerintem az 1080Ti megcseszhetem 3840 x 1600 felbontás mellett, mint a pinty úgy kidöglik.
-
gainwardgs
veterán
válasz SkyTrancer #274 üzenetére
Nem a trailerekről beszéltem
Ign meg társainak is voltak normális gameplay videói.
De hát kinek mi, 100 bőrt lehúzott codot meg need for speedet is lehet venni.
-
gainwardgs
veterán
válasz SkyTrancer #271 üzenetére
A normális minőségű gameplay videókba én ilyeneket nem vettem észre, aztán lehet tévedek
-
gainwardgs
veterán
válasz SkyTrancer #269 üzenetére
Xar minőségbe lett feltöltve, kb ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja