Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz dangerzone #751 üzenetére
Pontosan így gondolom én is,vannak hibák,nem tökéletes,vannak performance droppok is,sőt sokszor a látvány is felemás,de van amikor állejtő,viszont a hangulata az megvan,látszik foglalkoztak vele,sok sok apróság van benne.Méltó folytatás a szériának ahol elmondható,hogy előre léptek és nem vissza.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Szabi®
addikt
A Far Cry-t én a 3-dik rész után pihentettem volna,már ott tartok hogy hányok tőle,amilyen jellegtelen unalmas loot/grind az egész,,egy őskövület engine-el.Hülyének nézi az Ubi az embereket.
hajbel Az a jó hamár nincs sok különbség,ez azt jelenti hogy a beta-ban már nem volt sok csiszolni való,bár tény kapott a játék egy kisebb downgrade-et,de ez kb manapság megszokható ,az ubisoft játékai eleve downgrade-el jönnek,és még patch-enként butitják is őket.Ez azokhoz még mindig egy iparos munka
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Kész röhej, hogy az ótvar FC 5, PS4, XO metacriticen magasabb pontszámon áll, mint ez. PC-n már kicsit jobb a helyzet 84/78 a ME javára.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest