Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steamen akciós a game.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Epicen van meg a játék, cloud save be volt kapcsolva.
Újratelepítettem a gépet és most csak új játékot tudok kezdeni, nem lehet folytatni onnan, ahol tartottam (sivatagos rész elején).
Valahogy elő lehet manuálisan bányászni az Epic fiókomhoz tartozó feltöltött mentéseket? -
Low Noise
senior tag
Sziasztok!
Technikai gondom akadt, szürke fátyolos a kép.
Hallottam a deependark paraméterről ami a hibát javítja [Redit - deepndark]Két féle módon is beírtam, de nem változott semmi.
"C:\Games\Metro Exodus\MetroExodus.exe" -deepndark
"C:\Games\Metro Exodus\MetroExodus.exe" - deepndarkRosszul írom, be?
-
chris0000
őstag
Hi. Ha vkinek meglesz esetleg a Metro Awakening, ami Nov.7. jelenik meg (PSVR2, PC QUEST) , ha leírná ide, h milyen lett, azt megköszönném. thx.üdv.
-
turho
addikt
Xboxon játszom az Exodust. A railway car óta problémákba ütközöm. Máe az első váltó átváltásakor nem tudtam kiszállni a sínkocsiból
vagy fél óra után meguntam. Visszatöltöttem azt az állást, amikor még a kocsiba beszállásnál vagyok. Nem szálltam be, hanem kifutottam gyalog az idióta váltóig. Átváltottam, vissza futottam, beszálltam a sínkocsiba, és sikeresen ment a jó pályán. Fél perc múlva kapu, lőnek rám, banditák...tanács: nyisd ki a kaput. Ok, de nem tudok ám megint kiszállni a rohadt sínkocsiból sehol
ilyenkor mi van? Gyári hibás a game, vagy én vagyok hülye? Nem értem.
Segítsetek pls, ez egy ismert bug Series X-en? Gyakorlatilag megakadtam. A metro Saga-t vettem meg, ami most akciós, a 3 rész egyben. De 1 órahosszát cseszekedtem, és nem tudok kiszállni a sínkocsibol a lövöldözős résznél SE....
-
1Ab23Fgt
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek benneteket!
Nem tudok tovább menni a vonatos résznél, ugyanis a gázálarcom lyukas, és nincs rajta ragtapasz, mint ahogy azt a végigjátszásokon látom! Tudja esetleg valaki, hogyan lehet megragasztani a gázálarcot?A válaszokat köszönöm!
-
montana92
csendes tag
válasz
birozoli7800 #1533 üzenetére
A Caspian részen, a lighthouse-nál nekem is volt kifagyós bugom, én nem is tudtam tovább haladni.
Anno emiatt hagytam is abba a játékot, mert elvileg a teljes fejezetet elölről kellett volna kezdeni..
A netes írások szerint az a rész a leggázosabb amúgy, utána elvileg nem nagyon vannak ilyen game breaking bugok. -
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Problémába ütköztem a játék során, amikor a Giul nevű nőt kell kimenteni a világítótoronyból. Egy bányán keresztül kell menni a toronyhoz. Kiérek a bányából és egy ponton mindig kifagy a játék. Csak windowsból való kijelentkezés oldja meg a problémát majd újból és újból...
Fél óra küszködés után jöttem rá, ha át megyek az út másik oldalára akkor tovább enged.. Mindenkinél jelentkezik ez a crash, vagy csak nálam van ez a hiba? Számítsak még ilyen nehézségekre a játék során?
Sajnálnám, ha nem tudnám végig játszani. Az első két rész sztorija nagyon meg tetszett, bár ennek a résznek az open world mapjai már annyira nem. -
-szabi-
addikt
Hi
Sam sztoriját játszom.
Elfelejtettem kitenni a csapdákat amire a kapitány kért.
Az épületbe már nem tudok visszajutni.
Mivel a mentési rendszer meg olyan tré amilyen nincs lehetőségem visszatölteni sem.
Ezt akkor így már meg sem tudom csinálni?üdv
-
Cyberpunk
félisten
Üdv van esély az Enhanced edition nem RTX kártyán való elindítására? Megvettem a játékot, de ezt szedte le előszór, nem szeretnem a sima verziót is letölteni, mivel nincs olyan gyors internetem, ezt is fel napig szedte.
-
chris0000
őstag
hi. thx az infokat... üdv.
-
Sziasztok!
New Game + -ban van olyan lehetoseg, hogy normal nehezsegen a korabban mar megszerzet fegyverekkel jatszam ujra a jatekot? Azt olvastam, hogy neheziteni lehet, viszont en csak a storyt szeretnem kicsit felfrissiteni mielott belevagok a ket DLC-be.
-
RetepNyaraB
veterán
Ennyi van. 3 rész.
-
chris0000
őstag
-
shotika
őstag
válasz
batman91 #1515 üzenetére
Próbáltam mindent. Youtube-on van trükk, hogy kétszer ugorj a sziklánál majd nézd rá és oda teleportál, de nem működött. A cheatengine-es megoldást meg nekem letiltja a Windows.
Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen jellegű hiba a mai napig benne van a programban. Egyedül azzal tudnám megkerülni, hogy ha újraindítom a fejezetet, ami alsó hangon is 3-4 óra gameplay...
-
Mtbsrác
senior tag
Egy új anomália jelent meg a jétékban. Nincs keze!!!! Ez nem a gépre vonatkoztatható vissza egy ideig jó volt. S nem tudom miért csinálja. Egyik meghalás után lett ilyen, s azóta nem változik. Ami igen hogy azóta nem tudnak lelőni és akkor nem is sebződök, csak a szörnyek által, vagy ha leesek valahonnét
Itt lőnek rám 4-en
-
Mtbsrác
senior tag
Megoldódott minden gond. Végre tudtam játszani is vele kicsit még délután.
Totál újraraktam MINDENT majd elsőre elindult, beállítottam mindent ahogy kell. Addig faca is volt. Majd a kövi indításnál nem akart elindulni ismét. Majd beütöttem neki indítási opcióban hogy "-novulcan" és viola működik ahogy kell, erre is egy külföldi forumon találtam rá. A fene se érti miért kell ennyire túlbonyolítani mindent.
-
-
Mtbsrác
senior tag
mmdms: hűha jót kérdeztél hgoy kell megnézni?
chris0000: át kellett neveznem őket törlésnél el se indult, átnevezés után legalább már működik.
DE megint egy csavar
végre betölt a menüje, állítanám a felbontást textúrát élsímítást de mihelyst kilépnék beállítás menübe akkor kifagy. Ugye akkor érvényesítené a kívánt dolgokat. Így nem csinálja és a gépem az ő általi configot nem bírja, túl erős. Esetleg valaki tudna egy cfg file-t feltenni az alábbi beálíltásokkal?
Felbontás 1920, a többi mind a legkisebbre téve, kivéve a physx-et ami be legyen kapcsolva? KösziGépem amúgy: Asus tuning lap, 3570k, 16gb ram, nvidia gtx 750 (driver 525 a legfrissebb)
-
Mtbsrác
senior tag
Hogyan tudom úgy elindítani a játékot hogy semmilyen videót ne akarjon lejátszani az elején? (-novid opció nemjó) Hanem egyből a menüre ugorva induljon. Steames linuxos verzió.
A bajom a hogy elindulnak a videók majd bead egy exodusos képet amiben lángcsóvák vannak és onnét nem csinál semmit.Köszi.
-
Még egy kérdés, régi játékok, 5-10 évesek mennek win 11-el? Még nem használtam, de megfordult a fejemben, hogy most az kerül fel a gemer gépemre.
-
chris0000
Hát igen, megnéztem, a játék 80% körül jártam.Dave567
Nem töröltem semmit, mindent leállítottam, gép kikapcs, másnap indítom és mentés sehol.
Más játék platformon (vagy mi ezeknek a neve) steam, battle, volt, hogy töröltem játékot azután újratelepítettem és megvolt minden mentésem. Most készülök újrarakni a gépet, lehet, hogy így azok mentései is el fognak tűnni? Akkor mire való, hogy ment a felhőbe a játék platform? Egyébként tegnap néztem, és az epic-nél ki volt kapcsolva a felhő mentés, most bekapcsoltam. Ez nem arra való, hogy a fiókomban megőrzi a előrehaladásomat? -
batman91
őstag
válasz
zenit73 #1496 üzenetére
Velem is sokszor megtörtént, hogy elveszett a mentésem. Nincsen rá megoldás sajnos. Újra kell kezdened az elejétől. Én is ezt tettem.
A fagyásokhoz meg nem tudok mit hozzá fűzni. Elég instabil maga a játék. Szokj hozzá a sok hibához inkább. Kelet európai játék játék lévén semmin sem kell meglepődni. Nem szokás az optimalizálás.
-
Sziasztok!
Eltűnt a metro mentésem, tegnapig jól működött ez a része, ma indítom és nincs mentés, csak az elejéről tudom indítani. Tudtok ebben segíteni, miért van ez, van e megoldás - 38 órát játszottam idáig vele, nem akarom elölről kezdeni. Epic-es verzió.
Meg ha már írtam, van amikor 15 percenként összeomlik, van, hogy órákat játszom és egyszer sem, ráadásul úgy, hogy kimerevedik a kép, és innen semmire nem reagál a gépem, ki kell kapcsolnom-újraindítani. Ez?
Köszi!
-
Dave567
addikt
Dlss-el nyomtárok, vagy anélkül??
Nekem nagyon néhol pixeles a kép, Dlss Ultrán. -
Dave567
addikt
válasz
chris0000 #1492 üzenetére
És#1493sixpak:
Leszedtem az újat, felrakta, kétszer rákattintottam, kicsit töltött és semmi nem történt, újra indítottam a gépet, ugyan úgy semmi.
Gondoltam a simával játszok, leszedtem, elindult, persze előtte csinálta ezt a ellenőrzést az elején amit a steam szokott frissen feltelepített játéknál.
Na akkor kiléptem, megpróbálom még egyszer, és már ment a játék.
Akkor nem tudom mi volt. -
Dave567
addikt
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy az Enhanced Edition el se indul?
Rákattintok, tölt kicsit és ennyi, nem történik semmi. -
mmdms
addikt
Sikerult tovabbmennem, az uccso driverrel a dx12 es implementacio megdoglott, csak dx 11 ben hajlando futni. Meghogy a radeonok driverei szarok, ennel a szar nv nel 4 honap alatt mindegyik driverben talaltam hibat. Amdnel meg az elmult 12 evben egy kezemen megtudom szamolni. Jelenjen meg vegre a kisebb teso a 7000 es sorozatbol, ez a fel ev boven eleg vold a zoldekbol.
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Elakadtam és tanácstalan vagyok, a sivatagban mikor segíteni kell a csajszinak a világítótoronynál. Az alagutakból jönnék ki épp, ahol mindig fatal crash-el elszáll a játék. Ez a sima exodus, gondoltam előbb ezt majd az enhacedet is végigtolom. Fájlellenőrzés, oc visszavétel, default játékbeállítások, teljesen mindegy mit csinálok lefagy. Első alkalommal reportot is küldött a gexperience. Valami tipp? Esetleg ez ismert hiba? -
sixpak
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #1481 üzenetére
Köszi, fogalmam nem volt róla, hogy van ilyen.
-
RetepNyaraB
veterán
Nem, egy csávó csinált a dying light kettőhöz egy dlss hacket amd kártyák számára, tehát nem az amd megoldása, hanem az nvidia meghegesztve. Most hirtelen nem tudom linkelni, de meg lehet találni. Nexusmodon, redditen fent van. A cp2077 is remekül fut vele, meg az Exodus is. Persze van kis ghosting a gyors mozgásoknál, meg biztos jobb ha nvidiád van, de ahhoz képest ha megpróbálod amd-n bekapcsolni a raytracinget, ég és föld
-
Danecay
addikt
válasz
RetepNyaraB #1477 üzenetére
Szia!
Mi lenne az az említett dlss hack?
-
sixpak
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #1477 üzenetére
Persze, hogy elég, jó kártya a 6600, pláne ha nem kell csillió pixelt mozgatnia.
-
sixpak
nagyúr
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Volt egy beállítást ami nem Lockolta a játékban, hogy csak 50-60 fps-el menjen, el hol találom? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #1467 üzenetére
Felnyomtam az enhancedet. Sokkal stabilabban fut (ultra, rtx normal, ennél feljebb értelmetlen, de így nagyjából freesyncben marad) , bár az előző játékmenetet buktam. Szerencsére csak a Terminálig kell újrajátszanom.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #1466 üzenetére
Ah shit. Azt lelőttem és bent döglött meg a fészekben. Nem férek be tőle. Később elrohad és bejutok, vagy bukta?
Enchanced edition kérdésre esetleg?
-
batman91
őstag
válasz
RetepNyaraB #1464 üzenetére
Ha jól emlékszem a tartály tetején lévő démonnak a fészkében van. De ha neten rákeresel, hamar kidobja.
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok,
terminal főszál táján a kiskölök maciját hol találom meg? Ott mászkálok ahol a térkép mutatja, de se a földön, se a mellette álló tartályépületen nem lelem. Egy komplett csorda dögöt kivégeztem már keresés közben
Enchanced kérdés: rx6600, ultra, de shader 1.0, rtx alap ON , fullHD. Freesync zónában fut, kivéve zűrös helyek. Ld. Terminal, ott 40 alá is bezuhant sokszor
Ezen az Enchanced javítana valamit?
-
-FLY->
őstag
A sam story-ra van valami kihatással az exodus? PS5-ön játszanám ki a dlc-t, de xbox-on toltam az alapot.
-
batman91
őstag
-
Danecay
addikt
Nyilván megszokás kérdése a dolog, de lehet érdemesebb lenne átállni WASD kiosztásra alapból. Sok-sok évvel ez előtt én is mindig átállítottam a gombokat, ennek megfelelően mindig tologatni kellett a billentyűzetet is, aztán meguntam és átáltam az alapértelmezett WASD-re, sőt igyekszek minden funkciót az alapértelmezett kiosztáson használni, csak akkor állítok át valamit ha nagyon nem esik kézre, így elkerülöm a játékonkénti állandó konfigurálást.
-
McW1
tag
Igen, ezt a bosszantó hibát sosem javították ki. Nem kell visszatölteni mindig, egyszerűen csak állítsd át wasd-re, ha elérsz egy ilyen event-hez (asztal, térkép stb.), így tudod használni a funkciót, majd rögtön utána állíthatod is vissza a nyilakra.
Egy játékon belül innentől már működni fog a dolog (azaz nem kell állítgatni), de ha újraindítod a progit, akkor megint meg kell csinálni, nincs más megoldás...
-
VGYke
addikt
Sziasztok, ha még jár erre valaki! Most először kezdek a játéknak, így a magyarítás megérkezése után. Minden játékot úgy kezdek, hogy átkonfigurálom a gombkiosztást, pl. előre-hátra-jobb-balra az nem w-s-d-a, hanem a előre, hátra, stb. nyíl gombok.
Találkozott már olyannal valaki, hogy az így átkonfigurált gombok nem működnek?
Alapesetben működik, de ha le kell ülni egy asztalhoz, vagy a mozdonyban térképet nézegetni, vagy cigarettázni, feljön egy menü hogy w,s,a,d (előre, hátra, stb.), hiába konfiguráltam át a nyilakra. De tök mindegy a felirat, mert hiába nyomom a w betűt, vagy a fel nyilat (stb.) nem történik semmi, nem lehet kiszállni a funkcióból, csak a visszatöltés segít.
Szóval találkozott már valaki hasonló problémával? -
bitmad
aktív tag
Végre. Elkészült. Igen.
A magyarítás tartalmazza az alapjáték (legyen az az alap vagy az Enhanced Editon), illetve a hozzájuk tartozó két DLC, a Sam's Story és a The Two Colonels fordítását is.
A magyarítás attól függetlenül telepíthető, hogy a DLC-k elérhetők-e vagy sem.
Köszönet a fordítónak!
-
batman91
őstag
válasz
JoolsNOS #1451 üzenetére
Nem lehet külön megvenni az enhanced editiont. Azt mindenki megkapja akinek megvan az alap verzió. Viszont az enhanced edition az csak RTX only. Szóval rajtad áll majd melyiket szeretnéd majd telepíteni. A kettő között annyi a különbség, hogy grafikailag felhúzták és csiszoltak rajta egy keveset.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Melyiket érdemes megvenni? A sima vagy az enhanced edisiont?
Összehasonlító videókból nem tudom eldönteni... -
aginor
veterán
válasz
batman91 #1448 üzenetére
Bemásolni már bemásoltam őket (a profilt felül is írtam), de semmi. Megpróbálom este azt, hogy a Steam-esre átnevezem a régi mentéseket, és így felülírni az újat, hátha bejön.
Értelme csak annyi van, hogy GOG-on kezdtem el játszani "kölcsönzött" verzióval, viszont most megvettem a Steam-en, így jó lenne, ha nem kellene elölről kezdeni. -
aginor
veterán
Sziasztok!
A Gog kiadás mentéseit fel lehet valahogy használni a Steam-es verzióhoz?
-
melega
őstag
Valaki felvilágosítana hogy amikor Damir nem tartott velem mért robbantotta fel magát az épülettel a Kaszpi-tenger utolsó főküldetése végén.
-
melega
őstag
Srácok 3. végigjátszásra sikerült Demirt is megmentemnem 4 óra hosszás kaszpi-tengeri küldetés
Egy csomószor újrakezdtem.
A képet megtalálni és átadni a kínai csajnak nem volt nehéz.
A sebesült katonákat, és a felgyulladtakat egy végigjátszás során sem öltem meg.
Sault csak kiütöttem.A szabadtéri bányába nehéz volt nem megsérteni a rabszolgákat hogy ne fogjanak rájuk fegyvert, észervétlennek kellett maradnom.
Lopakodva kiütni az őröket a rabszolgákat megmenteni a ketrecből.Illetve a hajón észrevétlenül megmenteni egy melléküldetésben a rabszolgákat, ahhoz egy katonát ütöttem le, meg egyet fejbedobtam késsel, utána a kart meghúztam és a hajó alján özönlöttek a szabaduló rabszolgák.
Ahhoz hogy ezt a hajóroncson megvalósítsam rengetegszer újrakezdtem a manuális mentésem, hogy észrevétlen maradjak mediumon nyomom.Duke megmentése százszor könnyebb volt.
A harmadik személyé is könnyű lesz. -
4264adam
veterán
Óh srácok tényleg
Én rontottam el a történetet -
melega
őstag
Sziasztok!
Nálam is.
Az a kérdésem hogy nekem a kínai képű társamat 2 végigjátszás alatt nem sikerült megmenteni.Írta ahhoz az kell hogy családi fotó, rabszolgákat felszabadítani, öröket csak leütni.az elején Sault nem szabad lelőni az elején.
Viszont hogy érti hogy nem szabad megsérteni a rabszolgákat hogy hogy ellopják a víztartályt?
Válaszodat előre is köszönöm! -
melega
őstag
válasz
4264adam #1440 üzenetére
<spoiler>
Én kétféle befejezésről tudok, de lehet mellékszálat csinálnak a játéknak. Remélem nem rontják el.
Az egyik befejezésben meghal, de amelyikben 2 társát megmentem a 3 ból legaláb, abban túlélő marad, leírták nekem hogyan kell.
A másik valami Metro játékon lehet mellékszál dolgoznak a 2033 és a last light fejlesztői. Ezt az IGN írta valahol, hogy a fejlesztők ezt nyilatkozták.
</ spoiler> -
melega
őstag
válasz
chris0000 #1438 üzenetére
PS 4 re volt a a Metrro Exodus Delux Edition ott a jó befejezést kaptam meg+a 2 dlct.
A Metro 2033 at magyar felirattal nyomtam végig két délután alatt.Ma egész délután a Metro Last Light ment, a jó befejezést ismét nem sikerült megkapnom pedig elspoilereztem a youtubon.
Kíváncsi leszek a következő Metro játékra. Állítólag készül.
-
4264adam
veterán
válasz
batman91 #1431 üzenetére
Nem számít, mert a DLSS a tüzet Commondore64 szintként kezelni.
Ez itt minden Ultra RT On. Böngészőben megnyitva csodálkozom én is milyen gyatra minőség látható minden képpontban, de amikor játszottam nem tűnt annak. FHD 3070
Végig vittem és a 2 DLC-t is. Élvezetes és pörgős volt. Az egyszerű angol külön élvezetet ad a játéknak, nem kell irodalmi angolt fejben forgatni. -
melega
őstag
Sziasztok kérdésem a következő:
A Metro Last lighthoz van magyarítás, vagy csak redux verzióhoz?
Nekem az eredetihez kéne.
A reduxot amúgy is hardcore fanoknak javaslom, nincs sok újdonság benne.Ha tudtok az eredeti Metro last lighthoz magyarítást akkor szóljatok..
-
DacMalac
tag
Sziasztok! Megmondanátok nekem,hogy mi a különbség a Metro: Exodus Enhanced Edition és Gold Edition közt? Melyiket "vegyem
" meg?
-
aginor
veterán
válasz
batman91 #1428 üzenetére
Megtettem volna, de sajnos itt van egy mentési pont is elmésen, ami szépen felülírta az összes automentést, manuálisból pedig csak az első fejezet közepe környékéról van. Ha nincs megoldás a problémára, akkor del lesz a vége, mert biztosan nem fogom újrakezdeni emiatt a játékot..
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Járt úgy valaki, hogy beragadt az egyik továbbjutást előmozdító NPC, emiatt megrekedt a játékban?
Konkrétan a második fejezetben amikor vízért kell menni egy csókával egy barlangba, onnan nem tudok tovább haladni, mert a "csapattárs" nem mozdul, emiatt nem tudok bemenni a barlangba.. -
chris0000
őstag
hi. a metro exodus complete edition PS5 mit tartalmaz pontosan? thx. üdv.
végre rábukkantam...
A Complete Edition tartalmazza a Metro Exodus sztori módját, valamint mindkét kiegészítőt (The Two Colonels, Sam's Story). -
chris0000
őstag
hi. Jún 18-án megkapja a PS5 is az enhanced upgradet és a dualsense "fícsört" [link] üdv.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Lézerparaszt #1421 üzenetére
hmm... lehet benne valami...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
- = Zk = - #1420 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy az újabb kártyákon jobban működik a DLSS is, szóval simán lehet akkora különbség a két kártya között.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Lézerparaszt #1419 üzenetére
ahogy kezdek, mikor felkelek az ágyban... bóklászom a kórteremben, 70-85+ fps... elérek az ajtóhoz, és abban a helyiségben már csak 55-60 ....
teszem vissza az "alap" verziót inkább.... -
Lézerparaszt
őstag
válasz
- = Zk = - #1418 üzenetére
Melyik részre érted?
-
keIdor
titán
válasz
- = Zk = - #1415 üzenetére
Nálam nagyon szépen megy, meg is lepődtem. Nagyon sokszor látok 120-130 fps-t. 1440p, DLSS off.
Az 5800X meg a 3600 CL14 memória is szerintem segít.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
- = Zk = - #1415 üzenetére
2080 Ti-ról váltottam 3090-re, és van játék ahol majdnem dupla teljesítményt hoz. Egyébként 9900K-val ezeken a beállításokon így megy: [link]
A játék kb 58-65 fps-sel megy ezen a beállításon, de a tajgán lemegy 45-re is. Ott át szoktam rakni teljesítményre a DLSS-t. Ha kikapcsolom akkor 33 fps körül megy minden pályán. -
- = Zk = -
félisten
örülök neki...
én nem tudok egy rendes élvezhető bellítást összekreálni neki, mert iszonyat beesik az fps bizonyos időközönként... ekkora diffi lenne a 2080Ti és a 3080 között? vagy kevés az 5GHz -es 9700K?.... eléggé bosszantó a dolog és érthetetlen számomra...EE verzió...annyi, mint a tied, csak nálam DLSS ON van -
Lézerparaszt
őstag
Ma reggelre eltűnt a játékból a DLSS. Még az opció is. Más is járt így vagy csak én szívok mindig?
-
hajbel
addikt
Akinek nincs RT kártyája, annak megéri felrakni az EE-t?
-
brall
újonc
valamiert nem tudok loni...masnak is volt ilyen bug?? egy jo darabig ment rendesen aztan egyszer csak megszunt...csereltem fegyvert akkor sem ment.. ujra raktam a jatekot akkor sem, masik mentest toltotem be akkor sem...mi lehet a gond?? álehet csak en vagyok hulye
-
keIdor
titán
Na kipróbáltam az új Metro-t.
Ha nincs összehasonlító side-by-side original meg új, akkor nem nagyon mondom meg a különbséget. Ahol meg tudom mondani, azok a sötét részek, ahol beszűrődik a fény. Na ott látszik az RT, máshol nem mondom meg látatlanban, hogy ez most RT vagy raszter.Amit viszont nagyon is érzek az a teljesítmény.
Az eredetit még GTX-1080Ti-vel vittem ki, de az elég szarul vitte. Sokszor 30-50 fps, főleg a sivatagos map nem tetszett neki.
Na itt ezzel nincs probléma. 80-100 fps, de láttam 110 fps-t is nem egyszer... és itt jön ki a hatalmas különbség kártya és kártya között.
Ultra, 1440p, DLSS off, minden RT, VRS 2x, Tesselation on, Advanced PhysX on, Hairworks on. -
sixpak
nagyúr
Fapados Epic store-ban csak a régi van....pedig kipróbáltam volna, de talán jobb is így, nagy katarzis nem lett volna 2070 Super-rel.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Jöttem egy esetleges megjelenési infó reményében, de látom senki sem tudja. Kár, már majd beMetrózok. Kíváncsi vagyok mennyire sikerül betartani az ígéreteket. Ki hány fps-re számít a DLSS2-nek köszönhetően?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest