Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Nekem tetszik, hogy kinyílt a világ, bár az alapjátékban nyilván a volga a legjobb hely, de megértem, hogy újítani akartak. Unalmas lett volna ugyanaz a recept harmadszor. Bár a TLOU2 is csőjáték, de azért ott környezet terén sokkal több variációs lehetőség van. Kicsit azt érzem a hozzászólásból, hogy bezzeg régen minden jobbvót. Nekem is a Stalker az etalon a nehézségével együtt, de nem gondolom, hogy jó dolog volt a pálya - és küldetéstervezés miatt szopni. Így 30-on túl nincs időm/türelmem ilyenekre.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
batman91
őstag
Van benne igazság bőven. A mai játékok nehézsége és a hangulata sokszor meg sem közelíti a 2000 évek elején kiadott játékokat. A fejlesztőknek is alkalmazkodni kellett a játékosokhoz, hogy még a legbénábbnak is legyen sikerélménye. Teljesen le vannak butítva sajnos.
Hát hallod, én is olyan játékokkal játszottam amire azt mondták, hogy agresszív lesz tőle az ember és megváltozik a személyisége. De én soha nem tekintettem ezeket többre mint játék és nem kevertem össze a valósággal, nem befolyásolt semmiben. Mindig próbálnak fogást találni. Van egy-két beteg aki megvadul és mindjárt a játékokra fogják, mert ő Postal 2-vel játszott és az mennyire őrült játék. Én sokszor megkapom még a mai napig, hogy dedós vagyok mert állandóan lövöldözök a játékokban, viszont ők sosem próbálták ki ezeket csak a szájuk jár. De kérdem én, had döntsem már el mit csinálok a szabadidőben. Meg amúgy is hány felnőtt ember játszik napi szinten, meg sem lehet számolni.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
k-adi
nagyúr
Na végigvittem én is... nekem sokkal több időbe telt, nem rohantam, ahol tudtam mindenhol lopakodtam, meg stealth killeztem.... a bad endinget kaptam, de nem is vártam mást
story nem rossz, de a vége felé eléggé elmegy hülyeségbe, a medvés boss harcról meg ne is beszéljünk, ott a hajam téptem már majdnem ami amúgy az E3as trailerbe benne van módosítva.
A játék szép, a hangok jó, a párbeszédek érdekesek, vonaton és a rádióban is. A stealth kill animációk is jók, a 2 befejezés lehetősége is piros pont, illetve a crafting is érthető elsőre.
Jó lezáró rész, ebbe ennyi volt, vége. -
kwzatz
őstag
"200 órát belefektetnek a Dark Souls 1,2-be míg megtanulnak ilyenekkel játszani. Amúgy a Dark Souls 1. része a legnehezebb ezek közül igazi kihívás."
Nehéz a Dark Souls, de az ilyen túlzó kommentek miatt nem próbálják ki sokan (ahogy batman91 is írja ). Valami 55 óra volt az első végigjátszás (DLC-vel együtt), és howlongtobeat.com-on is kb. ennyi az átlag, szóval közel sem 200.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Horgász topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest