Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
Hi. Ha vkinek meglesz esetleg a Metro Awakening, ami Nov.7. jelenik meg (PSVR2, PC QUEST) , ha leírná ide, h milyen lett, azt megköszönném. thx.üdv.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. thx az infokat... üdv.
-
chris0000
őstag
válasz shotika #1514 üzenetére
hi. ott nem neked kell lemenni/lesétálni a dombról, és akkor fog elindulni utánad vagy a kötélen, vagy gyalog? rég játszottam vele már én is...
egyébként a részek, h jönnek egymás után? most akciósak steamen és lehet beszerzem őket.
alap az Exodus és utána...? thx. üdv.[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. a metro exodus complete edition PS5 mit tartalmaz pontosan? thx. üdv.
végre rábukkantam...
A Complete Edition tartalmazza a Metro Exodus sztori módját, valamint mindkét kiegészítőt (The Two Colonels, Sam's Story).[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. Jún 18-án megkapja a PS5 is az enhanced upgradet és a dualsense "fícsört" [link] üdv.
-
chris0000
őstag
holnap kiderül...
-
chris0000
őstag
hi. létezik, h az új enhanced edition csak RT gépeken fog futni?
"As this edition of Metro Exodus can only run on Ray Tracing capable set ups, check out our PC Specifications recommendation chart."
május 6. upgradeli a játékot enhancedre a steam és fix RT van benne, nem lehet kikapcsolni, teljesen átírták... steamen néztem... üdv.[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. 10 perc múlva indul a stream steamen... üdv.
-
chris0000
őstag
hi. csak pihenésnél respawnolnak vissza az ellenfelek a területre vagy egy idő után u.úgy? mert akkor inkább nem pihenek, csak javítok... amúgy se szeretem az ilyen könnyítéseket... thx. üdv.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
válasz juliensorel #1224 üzenetére
hi. ahogy Redneck írja... nekem is van vagy 500 steam játék kívánságlistán, de nem azért, mert annyira min1ik kéne... be lehet állítani steamen is, h mondjuk csak az akciós játékokat hozza a kívánságlistán...azt meg könnyen át lehet futni...ha vmi mégis érdekelne, amire már kurvár@ nem emlékszel, egyből látni fogod. vagy arra is jó ha még mondjuk, nem jelent meg... arról is megy egyből az email + a korai hozzáférésről is, ha mondjuk kilépett belőle és már teljes... üdv.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. ilyen volt már játékban, h ha sötét helyen vagy, a fegyver torkolattüze, bevilágítja a belső helyszínek, közvetlen környezetét? (föld alatti alagút, átjáró...) nem láttam ilyen jól megvalósítva elég jól sikerült...
-
-
chris0000
őstag
GAYA Metro Exodus fali vászon ha vki szeretne..
-
chris0000
őstag
sixpak#1203 hi. te jó ég, h h néz ki ez a játék 4K-ban RTX-el DLSS-el, Ultrán... nah ezt most én is előfogom venni, h beszereztem egy MSI2080Ti Ventust...vagy 30-40 percet játszottam vele és végig szinte 60fps-el ment még az elején a havas, viharos részeknél is ahol korábban igen csak zabálta a gépet a 2070Superrel...az a furcsa, h ok, h kevesebb fps-el ment, de vhogy nem is úgy nézett ki az egész játék lehet csak bebeszélem magamnak... lehet később lesznek még részek ahol leesik az állam meg az fps is, majd meglátjuk...veszem is meg steamen...
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. neh ez egész jó, steamen is 23,99€-val indított a játék...és két DLCn is fut egy akció...
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi.a steam most Feb.15-ig vár és csak aznap teszi elérhetővé a játékot? csak a season pass és a two colonels ami elérhető jelenleg steamen...thx.üdv.
-
chris0000
őstag
hi.1év után feloldják stamen is akkor a játékot? feb15 lenne mert akkor jelent meg...
-
chris0000
őstag
válasz AsakuraDave #1117 üzenetére
hi.eddig rá nem jöttem volna,h mi nálad a gond,de most,h írod korábban nekem is volt gond az msi afterburnerel+riva csak nagyon régn használtam...mert az istennek se akart menni mondjuk egy fps számláló,vagy csak egyszerűen el se indult a játék,csak fekete képernyő volt...üdv.
-
chris0000
őstag
-
chris0000
őstag
vki próbálta már az RTX-et bekapcsolni a játékban,az alábbi v.kártyákon?nem a 20-as szériára gondolok,hanem a 10-esre...és eredeti játékra!thx.üdv.
RTX support video cards update! -
chris0000
őstag
Ti azt észrevettétek,h az ezredesnek (mikor felébred Artyom) "cyberpunk" lábai vannak... én nem,csak sokadjára...a tesztelgetés miatt...
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
válasz Psychopeti #557 üzenetére
...20as szériám nincs az RTX-et nem tudom tesztelni...
-
chris0000
őstag
válasz Psychopeti #557 üzenetére
fene tudja lesz-e redux...már így is RTX-es nem vészes a downgrade szerintem se...amúgy Te látsz vmi különbséget High és Ultra között vagy vki más aki itt tolja...?
már több játéknál is észrevettem,h igazából nincs is különbség...vagy annyira minimális,h úgy kell szinte keresni vmi apró részletet...ez az Űltra mindig vmi p.vakítás,h vegye az ember a drága hardvert,mert ott már kezd beesni az fps...közben meg nincs semmi érdemi különbség...
majd rakok fel egy videót amiben minden fullon van csak a Quality Highon és inkább megy 60-al mint 50-el...4K-ban
Ultrán 45-55 között
a hóesésre vok kiáncsi ott,h muzsikál...ott kell majd számolni rendesen... üdv.[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
csak szólok,h ]felrakták...gondolom érti mindenki és ha érdekel vkit...üdv.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
válasz Psychopeti #488 üzenetére
-
chris0000
őstag
nem arra gondoltam...oda már nem kell kódozni... csak az .exe miatt esetleg
ez kéne,h legyen az alapútvonal,ahol a rendszered van...c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\
szerintem ne változtasd meg,mert nem szereti...
telepítsd újra erre az útvonalra...egyébként mindig ezt ajánlja fel alapként installálásnál...[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
Steameseknek ha lemaradtál...
Megjegyzés: A Metro Exodus Steamen való értékesítése megszűnt egy kiadói döntés miatt, hogy a játékot exkluzívvá tegyék egy másik PC áruházban.
A fejlesztő és a kiadó biztosított minket, hogy minden korábbi Steames vásárlás a Steamen lesz teljesítve, és a Steames tulajdonosok hozzá fognak férni a játékhoz és minden jövőbeni frissítéshez és DLC-hez a Steamen keresztül.
Úgy gondoljuk, hogy a játék eltávolítása tisztességtelen a Steames felhasználókkal szemben, különösen egy hosszú elővásárlási időszak után. Elnézést kérünk azoktól a Steam felhasználóktól, akik várták, hogy február 15-i megjelenési dátummal elérhető legyen megvásárlásra, de csak nemrég tájékoztattak minket a döntésről, és kevés időt kaptunk mindenki értesítésére.
milyen jó,h csak lazán elnézést lehet kérni egy ilyen global,nemzetközi érintettségű dolognál is...
de hát nem újdonság ez...a mai világban kb.bármit meglehet tenni az emberekkel...
a steamen nem lett volna annyira "ekszkluziv" mert vagy csak 200millió regisztrált tag van...[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
de jó,kezdek én is elbizonytalanodni...lehet visszamondom...volt már ilyen uborkától...
megvárom h fog kinézni...véleményeket...aztán veszem meg...
azt se értem,h itt ph-n 13-15e között árulják holott 12000 hivatalosan...[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
amiket eddig legyártottak dobozos változatokat és steames kód volt benne, az automatikusan aktiválható majd az epic kliensben?steamen egyébként 2020 feb.15-től lesz elérhető...h miért kellett levenni steamről...
-
chris0000
őstag
én is rászánom azt a 12ezret...szerencsére nem szálltak el az árával...csodálkoztam is mert már pc-re is 15-19 ezer egy játék...sok játékot megvettem erdetiben de csak leárazva,humblesokat...még szerencse,h azon keresztül hozzá lehet jutni sokszor nagyon olcsón....aztán meg lehet,h vehetem hozzá a hardvert mert nem is fog úgy menni ahogy kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest