Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Ennyi van. 3 rész.
-
RetepNyaraB
veterán
Nem, egy csávó csinált a dying light kettőhöz egy dlss hacket amd kártyák számára, tehát nem az amd megoldása, hanem az nvidia meghegesztve. Most hirtelen nem tudom linkelni, de meg lehet találni. Nexusmodon, redditen fent van. A cp2077 is remekül fut vele, meg az Exodus is. Persze van kis ghosting a gyors mozgásoknál, meg biztos jobb ha nvidiád van, de ahhoz képest ha megpróbálod amd-n bekapcsolni a raytracinget, ég és föld
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #1467 üzenetére
Felnyomtam az enhancedet. Sokkal stabilabban fut (ultra, rtx normal, ennél feljebb értelmetlen, de így nagyjából freesyncben marad) , bár az előző játékmenetet buktam. Szerencsére csak a Terminálig kell újrajátszanom.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #1466 üzenetére
Ah shit. Azt lelőttem és bent döglött meg a fészekben. Nem férek be tőle. Később elrohad és bejutok, vagy bukta?
Enchanced edition kérdésre esetleg?
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok,
terminal főszál táján a kiskölök maciját hol találom meg? Ott mászkálok ahol a térkép mutatja, de se a földön, se a mellette álló tartályépületen nem lelem. Egy komplett csorda dögöt kivégeztem már keresés közben
Enchanced kérdés: rx6600, ultra, de shader 1.0, rtx alap ON , fullHD. Freesync zónában fut, kivéve zűrös helyek. Ld. Terminal, ott 40 alá is bezuhant sokszor
Ezen az Enchanced javítana valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest