Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Megoldódott minden gond. Végre tudtam játszani is vele kicsit még délután.
Totál újraraktam MINDENT majd elsőre elindult, beállítottam mindent ahogy kell. Addig faca is volt. Majd a kövi indításnál nem akart elindulni ismét. Majd beütöttem neki indítási opcióban hogy "-novulcan" és viola működik ahogy kell, erre is egy külföldi forumon találtam rá. A fene se érti miért kell ennyire túlbonyolítani mindent.
-
mmdms
addikt
Sikerult tovabbmennem, az uccso driverrel a dx12 es implementacio megdoglott, csak dx 11 ben hajlando futni. Meghogy a radeonok driverei szarok, ennel a szar nv nel 4 honap alatt mindegyik driverben talaltam hibat. Amdnel meg az elmult 12 evben egy kezemen megtudom szamolni. Jelenjen meg vegre a kisebb teso a 7000 es sorozatbol, ez a fel ev boven eleg vold a zoldekbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Mobilinternet
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Akciókamerák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Synology NAS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest