Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz gainwardgs #908 üzenetére
De a frissítések óta nincs már ilyen, ezek a bugok nyilván a warez szarok "tulajdonságai", ha meg eredeti a játék, akkor valami user és/vagy hardver gubanc lesz ott, vagy van...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én, nem tudom, hogy ...csába tudott összeszedni majd 230 ezer feliratkozót, de egy ilyen full ostobaság, és hozzá nem értés után, ahol teljesen nyilvánvaló, hogy csak azért készült el a videó, hogy pénz legyen belőle és majd én megmondom a frankót alapon megcsinálta ezt a fostalicska kritikát, simán megérdemelné, hogy 200k azonnal leiratkozzon róla. Konkrétan, ezzel a videóval ez barom szépen aláásta az eddigi szavahihetőségét és hozzáértését, ha egyáltalán volt neki. Mert biztos volt, hacsak nem full hülyék iratkoztak fel a csatornájára.
Vannak hibái az ME-nak, ezt én is írtam, de ha havonta jelenne meg ilyen szintű játék, akkor mindenki örülne, mint majom farkának.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #789 üzenetére
Hasonló nálam is az észrevétel...
Normal-on vittem végig, elsőre a jobb befejezéssel, szinte mindenhova elmentem, felszedtem, vagy kinyírtam, illetve leütöttem, megmentettem, akit csak lehet, kib..szott szép a game, bár néhol a 2080ti is megfeküdt tőle kimaxolva 3840X1600-as felbontáson 38-cas 21:9 monitoron döbbenetesen nézett ki gyakran, bár voltak csúnya részek is.
Viszont nincs az Isten, hogy én ezt még egyszer kitoljam. A végét, ahol még nem tudtam, hogy vége lesz, ott már többször mondtam, hogy legyen már vége. Ettől függetlenül az árát nagyon is megérte, mert 10-ből 7-et simán megért nálam, de újra nem kezdeném, azt csak a resi 7 biohazard tudta elérni, hogy 130 órát elcseszzek Jack családjánál. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
De minden le van írva, rajzolva, mindent mondanak, konkrétan már-már csak épp nem játssza helyetted a program játékot. Kicseszett könnyű ebből a szempontból, egy valamire való, - hogy egy kicsit is gondolkodni kellene - puzzle nincs benne. Nyilván nem ez volt a cél, hanem a mászkálásos gyilok, de azért ebben legalább egy kicsit nehezíthettek volna.
Mondjuk úgy persze, hogy elmész mellette, ha nem érted a nyelvet és/vagy semmit nem olvasol el, de sok párbeszéd is szinte mindent elmond. Ez a térkép is már olyan szintű segítség, illetve "puska", ami szerintem hülyegyerekeknek való, ráadásul még a nyíl is mutatja a csuklódon, ha ez a nagyon bonyolult térképet nem értené valaki. O_o -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz chris0000 #646 üzenetére
Nézd...
A PH-hoz még foszlányokban sincs köze, én meg maradnék továbbra is (itt) inkognitóban.
Talán annyit, hogy az egyik egy music channel és inkább a 70-80-as, talán elvétve max 90-es években született embereknek tetszenek azok a zenék.-----------
(#645) Seangaijin
Ok, Közben látom már fhd-ra váltott a videód. Azt én is írtam, szerintem már elsőnek, hogy vannak a játékban durva kontrasztok, de azért inkább illik rá, hogy gyakran brutálisan néz ki, mint néha.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz chris0000 #642 üzenetére
Lényegében 2 csatornán is futunk, hogy mi az lényegtelen.
20 és 23 ezer feliratkozokkal és feltöltés után, mikor kiirta, hogy feldolgozás kész, ami kb 1 perc... akkor a videó is azonnal elérhető a legnagyobb felbontásban.Akkor viszont ez lehet. Az átlagnak, nevezzük így, várnia kell.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #639 üzenetére
Lehet, hogy ez csak YouTube partnereknek jár?
Mert nekem azonnal megcsinálja. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #637 üzenetére
Ez elég furcsa lenne, mivel ezt a yt azonnal megcsinálja a feltöltés után a feldolgozással.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként, nem vágom, hogy miért 60 ojró a játék ára. Én még 33-ért vettem itt, majd mikor megjelent, utána felment egészen 55-ig 33-ról, azóta lett 47 a legolcsóbb helyen, de ez egyszerűen nem ér annyit, főleg nem 18-20 ezer forint tájékán függetlenül, hogy steam-es, vagy nem, mint egyes helyeken.
Emiatt viszont megértem, hogy lewarezolják nagyon sokan, holott nem hinném, hogy, pl egy 29.99 eurós áron ezt megtenné az is, aki most a feltörtet nyomja ingyen, mert ennyiért már megvette volna. Nyilván van az a réteg, aki semmiért nem fizet.
Jó kis marketing felfogás.
Warez megjelenés után meg főleg csökkenteni kellene az árat, de biztos én gondolkodom hülyén...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #598 üzenetére
Azt én is írtam, hogy vannak kontrasztok a játékban. Szerencsére a wow, hogy néz ki már, jóval több, mint amit letudtam volna okádni. Mert sajnos ilyen is van benne, ahogy írod is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #593 üzenetére
Elég durva különbség van így nézve, hogy be van kapcsolva. Ha ma lesz időm rá visszarakni, tényleg megnézem, hogy milyen....nyilván ezért is írtam, hogy elképesztő, ahogy a játék kinéz kimaxolva és bekapcsolva mindent ekkora felbontáson a 38 collos monitoron.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #588 üzenetére
Ha ma lesz időm rá, akkor visszatelepítem a játékot este és megnézem mit virít kikapcsolt RTX mellett.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz gainwardgs #587 üzenetére
Hát k...ra nem, ebben egyetértünk. Ezt is írtam, 4 db PS4 pro árát egy vga sem éri meg. Nevetségesen túl vannak árazva.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #582 üzenetére
Az most lényegtelen, hogy milyen különbségek vannak, vagy nincsenek. De b...ák meg konkrétan , fél milláért nem képes egy hájendnek nevezett kártya ful maxon elvinni egy játékot, hogy ne essen be 60 fps alá?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Gépigény: I7 4770k, gtx 1070.
Ez gondolom low-ra lesz elég.
Felbontástól függ, de én azt vettem észre az egyre bővülő videók alapján, hogy 2560X1080-ig még ez a kártya is elég jól teljesít, efölött viszont már csak hájend hardverek jöhetnek szóba.
Nálam teljesen kimaxolva a beállítások, 3840X1600-ra, több alkalommal is megfeküdt a 2080Ti. Értsd:
A stabil 60 fps-t nem bírta tartani, volt amikor 48-ra is beesett, inkább nem írom le, hogy miket mondtam akkor, erre a fél millába kerülő "csodavga"-ra.
De ezen a felbontáson, ahogy ez a játék kinéz, pár dolgot leszámítva, hát az OMG, de brutális...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként a játék látványvilágra elképesztőnek is mondhatnám, de egy RE 7 és remake után már (még) nem az. És fps mód, szintén Re után, nekem túl "szögletes", ezáltal egyáltalán nem élethű. Nem tudom, hogy ez csak engem zavar-e, de japánok ezt durván jól megoldották.
1-2 ocsmányság kidolgozása, még ami nem tetszett, de a többi minden nagyon magas szinten van, a grafikától kezdve a hangulat, a párbeszédek, a "vágások" mind-mind egy frankó filmre emlékeztet,. Kár, hogy ez fps nézet ennyire szögletes (nekem), mint írtam.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #447 üzenetére
Jah és ilyenkor a hozzászólások is törlődnek?
Oké kivágják, de kissé furcsa, nem inkább gáz, hogy az engine az arcomba röhög és ezzel elveszik minden karakterpötyögésem!
Kösz az infót.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
#399 hozzászólás miért lett törölve?
A "kolléga" csak annyit kérdezett, megérte-e a pénzt a 2080ti és, hogy teljesít?,
Mivel elkezdtem írni a választ már akkor, de csak ma fejeztem be, mert annyira nem volt időm semmire, meg jó pár észrevételt azóta a játékról is, szóval nem keveset, erre az arcomba tolja ezt a kiszabott képet 403-as kóddal.Persze, amit írtam az elveszett, de mindig nem értem, hogy abban mi volt olyan kérdés, amiért törölni kellett?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért vannak kontrasztok a játékban. Néha a fotórealisztikusságot súrolja látványra, néha meg olyan ronda, hogy letudnám hányni. Ezek a csápos "izék", közelről olyan, mintha átemelték volna a half life 1-ből...pölö...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azt olvastam az előbb egy ruszkinál (gugli fordította), hogy szélsőséges beállításoknál, nyilván ez lehet, hogy ki van maxolva a game minden téren, 4K nem tudja hozni a 60 fpst stabilan.
Akkor viszont, ha így van, a guru3d adatai tényleg a valóságot tükrözik/tükrözhetik. F@sza! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz juliensorel #343 üzenetére
Én nem a játék miatt vettem, egyszerűen max 2 évente lecserélem a hardvereket, ez az egyik buziságom, pl a 6950X már 2.5 éves és annyit ment már, folyamatos render, hogy azon csodálkozok, hogy egyáltalán még bírja.
De bírja. 9980xe miatt nyilván kell mindent cserélni, de nekem sokkal fontosabb, hogy időben gyorsabb legyen a cpu, mert akkor hamar visszajön az ára (is).[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #342 üzenetére
Most nem azért, de ez wtf...egyik másik részlet off-ban még jobban is nézett ki (nekem).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #61111040 #339 üzenetére
Kiderül majd. Egyelőre még nem raktam be. A PC bolt a rokoné, szóval én azt bármikor tesztelhetem, cserélhetem, vagy akár meg is gondolhatom magam.
Mondtam is neki, ha a 3 venti ellenére hangos lesz, vagy egy picit hangosabb, mint a mostani evga 1080ti, akkor biztos visszaviszem. Víz nálam nem játszik vga-n. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #336 üzenetére
Kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz. Az előbb értem haza egy Asus 2080 Ti advanced edition-nal,
azért ezt, mert ez 3 ventis..., ami röhej, hogy a legtöbb 2080ti-re csak két kikqrt ventit bírnak rakni.
Konkrétan egy majd fél millás szarra nem fér rá 3 halk venti? Kíváncsi vagyok mit tud majd, vagy a fejemet fogom-e a falba verni, hogy volt-e értelme ennyit kiköhögni egy vga-ra...nyilván, akkor nem, bár így is úgy is cserélni akartam már, de van egy olyan érzésem, hogy inkább a guru 3d eredményei lesznek, amik a valósághoz közel áll(hat)nak.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #313 üzenetére
Ahogy elnézem, a 60 fps-t ebben a felbontásban, konkrétan b...hatom. Mondjuk számítottam erre.
Vár rám holnap valahol egy 2080Ti. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #309 üzenetére
Ez nem vicc, de egyszerűen a tetves telefonon nem jelenik meg, hogy ott van egy link!
Kösz a képet. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #302 üzenetére
Itt melyik felel meg az 1080Ti-nek?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Gubu0101 #294 üzenetére
Az 1080Ti és bizony, ha azzal a felbontással ultrán nem hozza a folyamatos 60 fps-t, akkor lecserélem.
Nem a játék miatt, hanem, mert egyébként is tervben volt már...
Márpedig kötve hiszem, hogy hozni fogja 3840x1600-on. Az a metro exodus alatt ott fogja kilehelni a lelkét. :-D[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SkyTrancer #271 üzenetére
Szerintem az 1080Ti megcseszhetem 3840 x 1600 felbontás mellett, mint a pinty úgy kidöglik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest