Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz #48613632 #1014 üzenetére
rajtad múlik mennyi a játékélmény mellé
Én pl ahol csak lehetett úgy mentem végig, hogy senkit nem öltem meg ( lehetőleg elkábítás sem... )
Jó lassú volt, de szórakoztató és hangulatos
Pláne azért, mert így nem zavartam meg a párbeszédeket, amik néhol rendkívül mókásak voltak
Javaslom a Stealth módú játékot. Nem mellesleg így könnyebb is, mert soha nem lesz nyersanyag problémád[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
válasz - = Zk = - #998 üzenetére
ha egy mag megy 100% on írhatja hogy 50% a kihasználtság, de az hogy a gpu 1-3% az lehetetlen, mert úgy nem menne 70fps fölött, de még a doom3 sem
MSI afterburnerel nézd meg, és listázd ki minden magot és a gpu-t is feszültségekkel, hőfokokkal együtt
A gpu is visszaveszi az órajelet, ha nincs szükség rá, így ott is csalóka a százalékos érték
ergo teszem azt 1200Mhz-en járó gpu 50% nál még nem a teljes gpu 50%-a
Feladatkezelő nem rossz, de a gpu-nál is 4 féle érték van 2d, 3d, stb stb
Msi afterburner képet küldj játék közben ezekkel a paraméterekkel beállítva -
SkyTrancer
senior tag
Ezen kívül már több alkalommal leírta mindenki a véleményét
Van akinek bejön van akinek kevésbé
Szarnak nem mondható a játék, de megvannak a gyerekbetegségei
Olyanok is amik más AAA neveknél nincsenek és ez bosszantó
Pláne hogy pl gépigényben is többet kér a játék, mint társai
Lehetne jobb is szinte minden oldalról, de nem rossz. Azt hiszem ezzel mindenki egyetért
Ha nem most, akkor fél év múlva, mikor már lecsengett a "Metro" időszak -
SkyTrancer
senior tag
Sokszor abból fakadóan "írja le" amit lát, mert tudatlan
Nincs ezzel gond, ha a végére odaírná, hogy : szerintem. De nem , azt mondja hogy szar valami
Emlékszem a prey--nél mondta hogy Bug meg hogy így úgy fejlesztők, azt csak használnia kellett volna az eszét, máris megoldja a "bug" ot, ugyanis nem tudott kijönni egy helyről, közben meg a gloo gunnal kellett volna megoldania.
Szerinte bug
Szerintem meg ostoba volt, és még hangot is ad neki
mindegy
Sok ilyen influencer van, mások meg mennek utánuk
Grat nekik -
SkyTrancer
senior tag
1 év múlva ez a játék annyit sem fog érni mint most ( ár / értékben )
Lesznek még jobbak, még szebbek. Nem mintha most ne lennének ennél jobbak, szebbek
Szóval az ilyeneket most kell kipróbálni mindig, amíg meleg.
Részemről mint mondtam, nem rossz a játék, de nem is kimagasló. olyan 10/7Mondom mindezt úgy hogy egyébként nekem egy forintomba nem került úgy játszhattam végig....
-
SkyTrancer
senior tag
Szép elmélet ez, hogy egy ezres óránként, csak az a gond ezzel, hogy azt az órát máshogy, más játékkal is eltöltheted ingyen, ami szórakoztatóbb
Lehet az az óra ( kidobott pénz ) is ilyen alapon
Ez a Metro játék bennem nem hagyott mély nyomot
Nem volt rossz, de annyira kimagasló sem. Látni, hogy próbálkozott a csapat és nem is lett rossz, de azért ennél sokkal jobbakat is láttunk már.
A Végére meg teljesen "elfogyott" az ötlet -
SkyTrancer
senior tag
-
SkyTrancer
senior tag
válasz pandras83 #663 üzenetére
ultra és extreme preset között leginkább a látótávolság ami számottevő
Ultrán nem látsz "semmit" kb 50m-rn túl
Extreme preset alatt meg kitárul a világ
Ennél kisebb beállításokon tűnik el az árnyék a fű alól stb
DX11v12ről nincs tapasztalat
Csak 12 ben próbáltam eddig még nem volt ezzel gond ( fagyás, stb ) -
SkyTrancer
senior tag
Bizonyos részek szerintem így az elején nagyon rondák és elnagyoltak
Pl ilyen havas területet már 5 éve is lehetett látni, sőt
Felemás az egész
Vannak részek amik szépek, de karakterek, botoxolt mimikátlan arcok stb meg ótvarok
Engem nem nyűgözött le így elsőre[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
Én csak magamból indultam ki, meg amit tapasztaltam az első fél órában
Hozzáteszem azért az első képenen az a HDR-féle megjelenés és a Ray tracing féle, azért nem ugyan az
5x realisztikusabb RTX mellett
Lehet itt más lenne az érték, nem tudom
Olyan helyen néztem ahol nem volt ekkora különbség -
SkyTrancer
senior tag
Nem egészen, én este egy helyen bekapcsolt RTX mellett 80% os GPU kihasználtságról 60% ra tudtam csak letolni úgy, hogy kikapcsoltam
Sem látványban sem teljesítményben nem hoz annyit mint pl BF5-ben
Itt egyenesen aránylik a látvánnyal a teljesítmény e téren
Sokat nem ad hozzá és nem vesz el... -
SkyTrancer
senior tag
Nekem már az első jelenetnél mikor bemegyek a társakhoz 47-50 fps-re is beesik full HD-ben
húzott CPU és Húzott VGA-valAzóta nyomtam 1 órát, kb mostanra kezdődik a játék
***spoiler***
amikor megérkezünk 776km-re az első helyszínreNa eddig az volt az egyetlen hogy beesett 60 alá de ahogy látom nem ritka a 90-95% os GPU kihasználtság
Kíváncsi leszek hol kel visszavenni majd, mert számítok rá
Beállítások minden max
Extreme+RTX és amit csak lehet onGrafika néhol nagyon csúnya, néhol szép
Bugok is vannak, pl mindjárt az elején a csaj beragadt egy üveg mögé
Újra kellett kezdenem, mert load game sem mentette meg
Ezen kívül lebegő téglák, csávó lába belelóg a textúrába...
olyan oroszos
véleményem szerint nem kéne neki ekkora vas, volna még mit csiszolni rajta bőven
Egy helyen kikapcsoltam az RTX-et próbából ott 80% gpu kihasználtság volt épp
ebből lett 60%
Sokat nem számít, mondjuk látványra sem. Inkább csak a nagyon fényes helyeken. Ott sokkal szebb RTX mellett. Marad így ameddig nem lesz tartós teljesítményprobléma
Szerintem pathek megoldják majd -
SkyTrancer
senior tag
Minden oldalon van igazság
Viszont az nem a pc-iparág javára szól, hogy az elmúlt 10 évben a fejlesztők, úgy próbálnak meg játékokat csinálni "szuper" grafikával, hogy ahhoz a legerősebb gép kelljen és még így is beesik az FPS
Nem fordítanak elég időt az optimalizálásra, és valljuk be, az ember olyan beállítottságú, hogy ha valami nem megy megfelelően, az ront a játékélményen, ebből fakadóan máris elgondolkozik hogy "bezzeg" konzolon nincs gond
Még nagyobb probléma mikor már eleve meg sem veszi az ember, mert "úgysem megy a gépemen" szindróma
Szóval több oldalról is nehezebb helyzetben van a pc-s gamer
ÉS a fejlesztők egyre rosszabb irányba tartanak, tisztelet a kivételnek
Az oroszok amúgy sem voltak híresek sosem arról hogy erre nagy energiát fordítsanak
Lásd Stalker, ami megette az akkori gépeket is
Manapság meg a játékok színvonala sem a legjobb lásd 2018-as év
Mindenhol van igazság, de azért elvárás is lenne és talán ha ezeket a dolgokat megoldanák sokan visszajönnének pc-re is
Pl egy 1050-es kártyával nem Low-on kéne gémelni....
Peace[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
-
SkyTrancer
senior tag
válasz #61111040 #349 üzenetére
kezdődik...
Midnen ami nem megy jön hogy optimalizálatlan
Hozzáteszem a látótávolság eszi meg leginkább a játékot ami alapból 0% és írja is hogy nem kéne buzerálni mert baj lesz
Nem gondolnám hogy félkész, teljesen rendben volt az csak vannak olyan beállítások, amik megeszik a játékot
De nem is ide tartozik, ha Te nem így gondolod, oké
Én csak azt mondtam, hogy az irány nem jó
És ezek mellett ma már a jó játékokat is vadászni kell, mert rengeteg a fos
2018-pl élő példa volt erre
Szóval ezért kezdek köpködni, pedig nagyon szeretem az ilyen pc-s dolgokat, játék stb stbΞΔGLΞ
Ahogy láttam low, medium, high....RTX és ez felett volt az Extreme preset
Na akkor ott valami érdekesség van/lesz[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
válasz juliensorel #343 üzenetére
Én 1993 óta PC-n játszom, közben PS, előtte meg c64
Aktívan hardvert cserélgetni 1999 től kezdtem S3 Savage 4 videokártyával, amit 3dfx Woodoora cseréltem és itt indult el a lavina
Ez kb pár éve van, hogy hiába veszed meg a legerősebb kártyát már "az sem elég" holott régen egy csúcs kártyán csúcs sebességek mentek és egy gramm izgalom nem volt, hogy majd hátha nem megy
Persze nincs gond azzal ha vissza kell venni. Nekem azzal van gond, hogy muszáj visszavenni lassan, mert nincs egy darab kártya sem amin minden hibátlan
Watch Dogs 2 pl még a Titan RTX-et is megfogja mai napig
Ezzel van bajom és ez zavar[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
hatalmas látványbeli különbség nincs így elsőre : RTX ON/OFF
-
SkyTrancer
senior tag
reméljük nem valami "artifactos" cuccot fogtál ki
Adjál neki még most, hogy derüljön ki ha valami ne adj isten nem lenne kerek -
SkyTrancer
senior tag
válasz gainwardgs #334 üzenetére
magamból indultam ki, hogy engem kényszerít nagyobb felbontásra indokolatlanul
Mondjuk jelenleg azért ez a DLSS nem javít a képen, inkább még csak elmossa a textúrát ( leginkább )
Szóval nem halok bele, de ha ez teljesítménytöbblettel is jár, az jól jönne[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
Az is kiábrándító, hogy én aki csak full hd-ben játszanék egy mezei 2080-al nem engedélyezhetem a DLSS-t
Mondom ezt úgy, hogy igen is sérelmezem mert mi az hogy 30-fps-re le-le esik a benchmark
Akkor kérdezem én mire fel vegyek QHD-s monitort, mikor midnen egyes megjelenésnél izgulni kell hogy azért tartja e a 60fps-t egy 300ezres kártya, és még csak az sincs hogy vegyél jobbat, mert mit ahol a 2080- 30 ra beesik ott a TI sem lesz 40 nél több, de a titan is 60 alatt leszMi a repedt f*sz van ?!
-
SkyTrancer
senior tag
válasz mcwolf79 #324 üzenetére
Nem jelentettem ki semmit !
Elég sok videót megnéztem, és volt itt egy link korábban, ahol ugyan a video minősége is rossz volt, de ott mintha vissza is lett volna véve a grafika
Erre írtam, hogy olyan mint a régi
Egyébként kezdenek elterjedni a jó minőségű képek, videók amiből látszik hogy javult persze
szóval bízom benne hogy én is ezt kapom majd és saját gépemen is ezt látom
Amúgy meg negatívumként az az öreg faszi aki kisegíti főhősünket az ágy alól egy jelenetben,
Na ilyen rettenetsen megrajzolt mimikát tényleg az előző metro-ban láttam.
eléggé Poker Face Ennél már 4-5 éve is jobbat tudtak mások
Na mindegy kiderül
Várom nagyon[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
válasz ForRedGlory #306 üzenetére
Valóban
Bár a Techpowerup elég valid adatokat szokott lőni
Egyetlen RTX-es BF5-játék alatti DXR teszt is nagyjából korrekt
Szóval valami hasonlókra kell pedig számítani egyenlőre ( az eddigi tapasztalatok alapján )[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
válasz ForRedGlory #304 üzenetére
Tartok tőle, hogy azért tud így futni RTX mellett, mert maga a látvány nem sokat fog javulni az előző részhez képest.
Remélem nem így vanDLSS itt van : [link]
[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
-
SkyTrancer
senior tag
válasz gainwardgs #298 üzenetére
én azt láttam, de ahonnan ez az infó jött kb 50/50 % ban tartották hitelesnek
szóval én azért megvárnám mit mutat itthon -
SkyTrancer
senior tag
youtube-on lesz egy rakás teszt szóval párat megnéz majd az ember és kirajzolódik hogy fut majd a gépeken
már most is vannak fent végigjátszások de igen, ez majd pénteken fog kiderülni mi is az annyi és hogy is fog menni
Ha úgy fog kinézni, mint a tegnap említett videón, akkor a 1060-as kártyán is meglesz a 60fps -
SkyTrancer
senior tag
válasz gainwardgs #282 üzenetére
Bízom benne, hogy jó lesz tényleg csak ezt tudom mondani
-
SkyTrancer
senior tag
válasz gainwardgs #273 üzenetére
ezek az első gameplay videók, a többi ami eddig a neten fellelhető volt, azok mind saját kiadású Trailerek gameplaynak álcázva. Ez általános szinte minden kiadónál ( Watch dogs, division, stb ) olyan "gameplay" videók keringtek, hogy de jó lesz, mikor megjelentek....hát, ja jó
szóval ez fekete leves lesz nagyon úgy érzem, vagy ez low-medium max
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy RTX miatt alapvető butítások vannak benne, csak hogy elmondható legyen, hogy megy ez RTX kártyán is
....jaj keserű szavak ezek -
SkyTrancer
senior tag
nem erről van szó, azt látom, hogy milyen a videó minősége, de az is szemmel jól kivehető, hogy mosott a textúra
17:13-nál az a láda, olyan mint egy olajfestmény, de ugyan ez elmondható 19:00 től az egész szobáról, felületek iszonyat csúnyák
Remélem nem ez a végleges, mert a legnagyobb sajnálatomra sírni fogok[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
válasz juliensorel #266 üzenetére
Én meg még mindig nem vagyok meggyőződve hogy olyan jól fog futni.
Tűkön ülve várom a játékot, de egyre jobban tartok tőle, hogy nem lesz az igazi ( vagy a grafika/ gépigény, vagy a játékmenet ) de remélem nem lesz igazamEgyébként itt a videón szénné van butítva ? mik ezek az elmosott 2010-es textúrák ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- Spartan Wuzzler összecsukható csocsó asztal, asztali foci, minőségi, osztrák termék, újszerű állapot
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Samsung Galaxy A71 Független szép állapot
- Playstation 4 Pro 1TB (CUH-7216B) kontrollerrel eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest