-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozo86
tag
válasz Fehdavee #142790 üzenetére
A tesztfotokat nézve az U11 sokkal jobb képeket csinál mint az LG (főleg gyenge fényviszonyok mellett) + hardverben is jóval erősebb.
En pár hete vettem a HTC-t. Mindennel elégedett vagyok kivéve az üzemidő, abban lehetne erősebb. De ez kb az összes eddigi telefonomról elmondható. :)`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
addikt
Sziasztok!
Segítsetek készüléket választani!
Felhasználó: Nagyszülők (70+)
Felhasználási hely: Szerbia
Mire szeretnék használni:
* Telefonálás (normál és netes is (viber, skype, telegram (még nem tudom pontosan))
* Nem baj, ha relatív nagy a kijelzője, de nem kritikus
* Miután ritkán tudunk elmenni hozzájuk így jó lenne valami megbízhatóan működő készülék
* Lehet új és használt isÁrban max 40K-t gondoltam.
Köszönöm előre is a segítséget
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Nem tom hol tehetném fel ezt a kérdést hogy a Smartshop nevű bolt megbízható? 😊 érdemes és szabad onnan rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
smekone
tag
Sziasztok! Szeretném lecserélni a jelenlegi telefonomat(Leeco LeMax2) de annyira felbővült a mobilpiac, hogy nem tudok dönteni így szeretnék tőletek segítséget kérni.
Az igényeim:
-Ár: maximum 150.000 Forint(ha beleférne még egy okosóra is az nem lenne hátrány :) )
-Akksi: 4000 mAh -nak örülnék
-Fotós képességei legyenek jók
-új és használt is játszik
-legyen minimum 64 Gb tárhely
-minimum 6Gb RamRemélem tudtok segíteni, előre is köszönöm!
-
tozo86
tag
válasz Fehdavee #142760 üzenetére
Szia. Turbadonal az Outlet menupont alatt 60-70k kozott vasarolhato ujracsomagolt HTC U11 eleg jo kameraval, snapdragon 835el, 16:9es keparannyal, 2ev garanciaval.
Szerintem ebben az arkategoriaban bestbuy, ha a kamera a legfontosabb.
Ha nem tetszik, meg 14napon belul visszakuldheted.`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
elin
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a Honor 9-emet. De nem tudom eldönteni, hogy megvárjam a Honor 20 Pro-t, vagy megvegyem most a Huawei Mate 20 Pro-t? Árban a Mate 20 Pro kedvezőbb lenne, nem tudom, hogy tudásban hogy viszonyul a H20Pro-hoz? A 128/6GB-os verziót venném a Mate20Pro-ból.
A fotózás az elsődleges szempont, játékokból csak kisebbek vannak a mostani H9-en is. Email, Face, insta, zenehallgatás, ezek, amik még gyakoriak a telefonáláson kívül.
Köszönöm, ha megosztjátok a tanácsaitokat velem e 2 telefonnal kapcsolatban (tudom, a H20Pro még csak papíron létezik)Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #142783 üzenetére
Köszi. Telenor topicban kérdezte valaki tegnap.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #142781 üzenetére
😃😃😃
Ha már itt vagy, hány előfizuja lehet 1 embernek Telenornál?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kzs
tag
Van-e valakinek véleménye, esetleg tapasztalata a ZTE Axon 10 Pro-ról?
Szerintem jónak néz ki felső kategóriában (és ugy láttam, van rajta jack, ami különben csak Samsungokon van már ebben a kategoriában). Árban kedvezöbb, pl. Amazon Prime Dayen láttam kb 160e Ft környékén (ami 30-40%-kal a többiek alatt van).
Érdekelne pl. tapasztalat a sw frissitésekkel, akár a ZTE akár community, főleg hosszabb távon. Illetve maga a ZTE márka megbizhatósága: összemérhető egy Samsung-gal vagy akár oneplus-szal?Másik, amin gondolkodom, bár ez középkategória: Huawei P30, 128gb ez lenne 130e Ft még ma akciósan, és adnak mellé ajándékba Huawei Watch GT-t is...
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #142700 üzenetére
Pontosítok kicsit.
Xiaomi Mi 9T marad a fő célpont, csak kicsit elbizonytalanított, hogy az utóbbi pár friss xiaomi telefonnál "jól sikerültek" a frissítéseket. Ezért keresnék B verziónak egy hasonló árú(Mi 9T ára +/- 20k)/méretű(lehet kisebb is)/tudású nem xiaomi telefont. Mik a lehetőségeim?
-
-
TunerJoe
senior tag
válasz Fehdavee #142767 üzenetére
Írtad, hogy a keretet ki tudnátok nyomni, hogy beleférjen a MI9 SE. Az kicsi is és jó is a kamerája.
Ha nem tetszik, Tesco Value kolléga írt használt készülékeket, azok közül szintén lehet szemezgetni. (Bár S7/P10-et én már nem ajánlanám)[ Szerkesztve ]
instagram.com/albert__gyorgy
-
Fehdavee
tag
Helló!
70e körüli telefont keresek. Fő szempont ezért az árért a legjobb kamera. Második szempont a méret minél kisebb legyen 6" alatt/körül én alig találok ilyen telokat sajnos.MI Mix 2
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Ryder62 #142754 üzenetére
Igen. Igazából egy 15 éves SE K530i is olyan képet lő mint egy S10+/P30 Pro, csak a marketing adja el a telefonokat. Ne hidd el a sok kamut. 20 ezres Doogee is tudja amit a 600 ezres telók. 😃😃😃
Hol nézted vissza a képeket? . . .
-
legenda
válasz Ryder62 #142754 üzenetére
Ne az üzletekben kiállított, jellemzően DEMO verziós és szoftverű, többségében nem is frissíthető készülékek alapján hasonlíts, úgy nem sok értelme van
Huawei készülék is van jelenleg is kiállítva olyan, amin még a megjelenés előtti DEMO firmware verzió van, ráadásul nem is ebbe a régióba szánt.
Az S9 jobb fényképeket készít - videókat meg pláne -, mint bármelyik Huawei Lite típus, nem egy kategória a kettő ebben a tekintetben sem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ryder62
őstag
Megnéztem MM-ben a sima Samsung S9-et és lőttem pár fotót. Aztán ugyanazt lefényképeztem a Huawei P8 Lite telómmal. Mindkettő csontra egyforma fotót lőt, az 5-6 méterre lévő nagyobb ártábla már mosottas volt.
Most komolyan egy 150 ezres teló dettó ugyan olyan képet készít mint a több mint 3 éves telefonom?
Hatalmas csalódás.
Most csk arra lennék kíváncsi, hogy a Huawei P20 Pro/P30 Pro milyen képet készít.
-
TunerJoe
senior tag
válasz Richee11 #142748 üzenetére
Ez az igényeidtől függ. A Mate 20 Pro edge kijelzős, nincs rajta jack, jóval nagyobb a kijelzője, de jobb a felbontása, van benne 3D arcfelismerés, vízálló, talán a kamerája is jobb. Időtállóságban mindig az iOS-es és a Stock Android-os készülékek a lejobbak, emellett a Samsung és a Xiaomi is odafigyel a készülékeik támogatására. A Huawei ebből a szempontból nem a legjobb.
instagram.com/albert__gyorgy
-
Richee11
senior tag
És mit gondoltok, mennyire időtálló a ez a telefon?
Illetve tudtok ajánlani olyan boltot amely megbízhatónak számít?
-
monti0222w
addikt
válasz maczera #142729 üzenetére
Nem, nem arra készült ipari os - nek lett szánva ipari célokra, a telefonra csak a múlt történései miatt lett erőltetve, de nagyon nincs még kész, nagyon a kezdet, a Huawei egy nagyot oltot vele! Hidd el kell neki még jócskán idő míg kiforrja magát, és akkor is csak kínai piac, egyelőre.
-
Richee11
senior tag
Amúgy 150 ezres kategóriában melyik a legideálisabb telefon hosszútávra?
-
hhenry
őstag
válasz Winnie The P #142736 üzenetére
Mi 9SE
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Samsung Galaxy A50 4/128 vs Xiaomi Mi 9se 4/64?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
A Samsung Galaxy S 10 és az S 10+ között megéri a felárat az, hogy inkább az utóbbit választom?
-
achim
csendes tag
-
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, mobilt vennék.
Árkategória. 100 eFt
- Új?
- Hol vennéd meg? Független dual simes
- 3 évre kell
- Mire használnád? NFC, zene, video, jo fényképeket tudjon, jatekok fussanak rajta.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android
- Mekkora készülék leszámodra? 5-6"
Samsung Galaxy A70 en gondolkodom. Mi tud többet, olcsóbban?
köszi! -
brd
nagyúr
Sziasztok!
Milyen HUAWEI Mate (P)20 (Pro)- szerű telefont érdemes most venni? Mate 20 lett volna, de sajnos kiesett, mint ahogyan az összes HUAWEI, mert most olvastam, hogy bootloader unlock, emiatt root már nyema, anélkül meg az Android béna kacsa.
Szempontok:
- Új.
- Hosszú távon használnám (bár ha ez azért érdekes, frissítgetni nem fogom, általában a vásárlás környékén keresek egy kevésbéhülyebugos ROM-ot, aztán az lesz rajta, ameddig meg nem döglik, vagy elavul a HW/SW).
- Nem IPhone.
- Nem Samsung (a knox miatt).
- Nem HUAWEI (lásd fent).
- Lehet rajta bootloadert nyitni (és rootolni).
- Nem béna/idegesítő a notch, ha már muszáj lennie (pl. a 20 Pro-n kulturált sötétítés beállítható).
- Nem kerekített a kijelző széle, hogy kevésbé legyen sérülékeny és lehessen rá egyszerűbben fóliát tenni.
- Min. 64GB háttértár és 4GB RAM van benne.
- Min. Android 7 fut rajta.
- Min. 82h-s battery life eredmény a gsmarena-n.
- Min. Basemark OS II: 3280 / Basemark X: 36519 eredmény a gsmarena-n (ez utóbbi 2 feltétel, nem titok, a jelenlegi telefon (Mate 9) értékei, ennél lassabbat és kevésbé takarékosat nem szeretnék).Egyik sem deal breaker, de jó ha:
- A kijelző közelebb van a 16:9-hez, mint a ma erőszakolt csík alakú képernyőarányhoz.
- Van valamilyen IPxx.
- Minél kisebb (azaz <6.0" - tudom, eléggé reménytelen, de hátha valaki tud valami csodáról).
- Van rá LineageOS.
- B20-at támogat.
- A beszédhangszóró membrános legyen.Az ár ezek után talán nem is fontos, mert eléggé leszűkítettem a lehetőségeket.
Jelenleg a OnePlus 6T/7, ill. Xiaomi Mi 8/9 környékén nézelődöm.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
TunerJoe
senior tag
-
TunerJoe
senior tag
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. S6 edge vagy htc 10 mobil a jobb teljesitmeny teren? Jatekok alatt? Koszi a valaszt
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
F-ECT$
titán
válasz Dhampir #142720 üzenetére
...a Hongmeng OS létezéséről, amelyet az akkori híresztelések az Android leváltójának harangoztak be. Ez ellen a Huawei nem is nagyon tiltakozott, bár abban az időben sokkal nagyobb problémáik is voltak, mint különböző pletykákra reagálni. Nemrég azonban kiderült, hogy Hongmeng OS egyáltalán nem okostelefonokra készült. Erről a kínai Xinhua hírügynökség számolt be, miután megkérdezték Catherine Chent, a Huawei alelnökét.
De persze lehet, hogy ez csak altatás addig, míg teljesen kész nem lesz...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Hong Meng OS, mint az Androidot teljesen kiváltó OS tényleg hamis információ volt?
[ Szerkesztve ]
-
Molti
csendes tag
válasz Norbi. #142692 üzenetére
Alszok erre a 6T-re pár napot, mert az határozottan pozitív, hogy ki lehet még belőle fogni bontatlan példányokat. Közben még eszembe jutott a Pixel 2 XL, meg a 3a XL. Előbbi már lassan két éves, még kicsivel több mint egy év garantált szoftver frissítéssel, utóbbi viszont kicsit több lenne, mint a rászánt keret. A Pixelek amúgy a kamera miatt tetszenek, bár hallottam róluk, hogy szeretnek egy idő után belassulni, szemben a 6T-vel, ami meg kamerában gyengébb, viszont jól állja az idő múlását.
Fránya dilemma[ Szerkesztve ]
“After a time, you may find that having is not so pleasing a thing after all as wanting. It is not logical, but is often true.”
-
félisten
Anyutelefon keret ~50K:
Y7-et néztem, van valami ennyiért ami jobb?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Milyen-olyan telefont javasoltok, ami egy 70 éves bácsinak is jó és esetleg akár (de nem feltétel) masszívabb a háza és magasabb karcállóságú a kijelzője a nagy átlagtól?
Tudja használni az érintőkijelzőt, fotózik és videózik is a telefonnal az alap funkciókon felül szóval nem idegen számára az érintőkijelzős telefonok világa.
A telefon vásárlására fordítandó keret ~60.000Ft.
A fentieken kívül:
Gyors netes keresések során szembejött velem a Cubot Quest, Nokia 6, Nokia 4.2 és Xiaomi Mi A2. Ezekről esetleg vélemény, hogy így 2019-ben jó vételek-e vagy sem?[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
mzso
veterán
Helló!
Redmi Note 5, Honor 7X árcsökkenése várható-e a közeljövőben?
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok. Redmi Note 7 és Samsung Galaxy A50 közül ti melyiket választanátok?Legfontosabb szempont az lenne hogy fülessel jól szóljon.Redmiből a 128-as verziót venném.
-
krisz77
tag
sziasztok valaki tudna olyan okos telefont mondani aminek a képátloja 5 col alatt van gyors és hoszu üzemidővel rendelkezik használtan is jo ?
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Fater megkért keressek neki valami telefont. 60-65e körül keres, semmi extra felhasználás, viszont pár évig tartson ki neki. Kijelző méret 6" körül lenne megfelelő. Amit ő nézett, Huawei p20 vagy Samsung a40. Mik most a befutók ebben az ársávban? Köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Autós topik
- További aktív témák...
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával